2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوابمو برام بگو.منتظرتیم

جواب گفته ساعت 2 اماده میشه

بابام قبضش با خودش برده میگه خودم میرم جوابش میگیرم میارم

یا خدا جوابش مثبت باشه 

تا امروز صبح استرس نداشتم

ولی از صبح تا حالا همش میگم یا خدا مثبت بشه 

نمیتونم 1 جا بشینم 

بچه ها تروخدا تا مثبت میشید به همه نگین، من خیلی به انرژی منفی و اینها اعتقاد دارم. بذارین چند ماه ب ...

مامان سوفی جونم به خدا هربار شما سقط میکردی انگار یه تکه از وجود منم کنده میشد هر وقت رعا میکردم یه گوشه ی زهنم بچه های قدیمی این تاپیک بودنو هستم نمیدونی چقدر خوشنال شدم خبر نینی دار شدنتو شنیدم هی میگفتم خدا کنه بیادو یه خبر از خودش بده شکر خدا از قدیمیا ماهور جونم مامان شده الان یه تعداد محدودی موندیم انشالله بازم حس قشنگ مادر شدنو حس کنی 

عزیزم من با بتای 150 دوقلو گیرم اومد تازه 3 تا جنین انتقال داده بودن هر سه تاش گرفته بود ولی یکیش قل ...

امروز چه فضای تاپیک خکب بود دوستان قدیمی یادی از ما کردن خوبی عزیزم نینی ها خوبن چه خبر چه کارا میکنی

سلام دخترا خوبین من بازم به اصرار خودم وارد سیکل شدم امروز پریود شدم از فردا داروهام شروع میشه انش ...

سلام عزیز دلم با تمام وجودم اگه لایق باشم و خدا صدامو بشنو برات دعا میکنم خدا دله شکستتو با دادن نینیای خوشکل دوباره ترمیم کنه 

چند تا جنین داری 

پرندزولونم بهت نداد چون اونم برایه ایمنیه

جواب گفته ساعت 2 اماده میشه بابام قبضش با خودش برده میگه خودم میرم جوابش میگیرم میارم یا خدا جوابش ...

انشالله که مثبت میشه دل شما و همه ما شاد میشه. هفته پیش که پر از خبرای خوب بود تاپیک حالا ایشالا این هفته هم با مثبت شما شروع میشه🙏🏽

💚💖
سلام گلم..میگم سرم هات دوز چند بودن؟؟ منم رفتم گلستان میگه فقط دوز ۲ ونیم داریم.. درحالیکه من دوز ۵ ...

الان نمیدونم چکار کنم.اعصابم‌خرده..گفتن امام صادق هم ندارع..جهاد میگن بعدظهر برو‌مطب دکترت