2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046700 بازدید | 684538 پست
مرسی گلم😍 خداکنه هروز خبر خوش بشنویم... انشااللع زندگی همه پر از خبرهای خوش باشه🤩🙏

برای منم دعا کن ماهور جان، من هفته دیگه باید آزمایش بدم اما هر روز استرسش بیشتر میشه. امروز صبح انقدر برای جواب شما استرس گرفتم که تصمیم گرفتم دیگه نیام سایت اما باز دلم طاقت نیاورد اومدم که خدا رو هزار مرتبه شکر مثبت شدی بازم خبر خوب شنیدم تو تاپیک. ایشالا قسمت همه

💚💖
من تو بیمارستان دولتی زینبیه شیراز انجام دادم اصلا بهم نگفتن گرید چند هست فقط تعداد جنین هام و این ...

به منم نداد دکترم، اینترا داد جای ای وی ای جی. حالا همش میگم بچه ها مثبت شدن نکنه باید منم حتما میزدم. انشالله برامون خیر بگذره ما هم مثبت شیم

💚💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دسشویی فرهنگی استفاده میکنم..چندروز اول رو‌تخت خواب میخوابیدم..بعدش تو پذیرایی جلو تلویزیون.چون ت ...

سلام خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  انشالله بارداری راحتی داشته باشید جقدر خوب که تاپیک رو دور مثبت افتاده انشالله بزودی برای تمام منتظرا

بچه ها. شوهرم زنگ زد اوکی هست.. منم میگفتم فقط اوکی رو کامل برا توضیح بده... گفت مثبته.. گفتم سر ...

سلام ماهور جان

مبارکت باشه عزیزم🤩😍

خیلی خوشحال شدم 

الهی به سلامتی بغلش کنی

برای همه بچه های تاپیک دعا کن❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
برای منم دعا کن ماهور جان، من هفته دیگه باید آزمایش بدم اما هر روز استرسش بیشتر میشه. امروز صبح انقد ...

بیخیال باش..بخدا اینسری خیلی ریلکس این روزهامو گذروندم..فقط یک روزش خیلی استرس گرفتم بود بعدش ریلکس شدم...

و موقع جواب ازمایش وحشتناک استرس گرفتم بود..

با اینکه اخرین جنینام بود این سری انتقالمو خوب گذروندم

سلام خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  انشالله بارداری راحتی داشته باشید جقدر خوب که تاپیک رو دور مثبت ...

ممنون گلم..اره بخدا افتادیم رو‌دور مثبت..چقد خوشحال کننده ست..انشاالله مثبتهای فرداها هم خوشحالمون کنن 

سلام ماهور جان مبارکت باشه عزیزم🤩😍 خیلی خوشحال شدم  الهی به سلامتی بغلش کنی برای همه بچه ...

سلام گلم..خدا همیشه بهت سلامتی بده عزیزم..

انشاالله..وای اونروزو ببینم ک داره شیر میخوره..وای خداا.مرسی

بچه ها. شوهرم زنگ زد اوکی هست.. منم میگفتم فقط اوکی رو کامل برا توضیح بده... گفت مثبته.. گفتم سر ...

ای خدا مبارک باشه عزیزم، انشالله بارداری راحتی داشته باشی، خیلی واسه ت خوشحالم عزیزم خیلیییییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای خدا رو شکررررعزیزم مبارک باشه🤩🤩دیدی همش استرس داشتی که علائم ندارم.حالا تحویل بگیر 🤩🤩❤🌹انشااللهقسمت همه منتظراااا🌹❤❤