2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046700 بازدید | 684538 پست
سلام دوستان. من مدتی نبودم از بچه ها خبری دارید؟ از فردایی روشن، الهه، سحر، پروانه، هپی و...

😍🥹

بهاره نمیدونم بی جنبه شدم یا چی پیامتو دیدم چشام پر شد

جوجو ها چطورن عشقم خودت خوبی

مادر دوتا فرشته بودن👼🏼 چطوره🤪🤪؟؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلااام بچه هااااا من مثبت شدم اصلاااااا باورم نمیشه تورو خدااا دعا کنید برام بمونه منو یادتون نر ...

یا باب الحوائج 🥹😍 قلبمو روشن کردی

خدارو هزار مرتبه شکر عزیز دلم مبارررکت باشه گوارای وجودت

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک می گم عزیزم. خداحفظش کنه برات. به حدی خوشحال شدم و انرژی گرفتم که نگو. 😍عزیزم چندتا جنین انتق ...

قربونت گلم...بخدا منم تا بچه نیومدن میگفتن مثبتیم خیلی انرژی میگرفتم..

بخدا نمیدونم چندتا انتقال دادن.

اخرین کارت جنینم نوشته بود ۳ تا.

دیگه نمیدونم موقع ذوب همون ۳ تا بودن یا دوتا..نمیدونم هچ کردن.نمیدونم بلاست کردن..

موقع انتقال از دکترم سوال کردم گفت نمیدونم.

بعد ب شوهرم گفتم برو از جنین شناس سوال کن گفت بیخیال..

دوروز بعدش دخترا اینجا گفتن نمیخواد سوال کنی ک استرس بگیرت.منم گفتم چشم ..

دیگه هیچی نمیدونم

قربونت گلم...بخدا منم تا بچه نیومدن میگفتن مثبتیم خیلی انرژی میگرفتم.. بخدا نمیدونم چندتا انتقال دا ...

خوب کردی عزیزم واقعا دقیق شدن تو جزئیات استرسو زیاد می کنه. برعکس مرکزی که من رفتم‌همون لحظه انتقال، جنین شناس کنار دست دکتر بود همه چیزو با جزئیات گفت! سه تا گذاشتیم برات دوتاش کامپکت یکیش b منم مدام سرچ می کردم . خدایا نکنه بدن نکنه سه تاش بشه وای ...خلاصه ازین فکرا..به نظرم چیزی به آدم نگن بهتره.

بازم تبریک می گم مادر  و پدر شدن مبارک شما و همسرت بارداری خوبی داشته باشی و به سلامت بیاد بغلت😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خوب کردی عزیزم واقعا دقیق شدن تو جزئیات استرسو زیاد می کنه. برعکس مرکزی که من رفتم‌همون لحظه انتقال، ...

منم بخاطر همی سرچ کردن گفتم نپرسم بهتره..

ممنون گلم...

هر چی زنگ زدم کلینیک نازایی جواب ندادن..دیگه مجبورم همون شنبه صبح زود برم کلینک ک برام سرم بنویسن و برم اسناد پزشکی تایید کنن برام و بگیرم بزنم..

ممنون گلم..قربونت😘😘

از دسشویی فرهنگی استفاده میکنم..چندروز اول رو‌تخت خواب میخوابیدم..بعدش تو پذیرایی جلو تلویزیون.چون ت ...

من تو بیمارستان دولتی زینبیه شیراز انجام دادم

اصلا بهم نگفتن گرید چند هست

فقط تعداد جنین هام و اینکه چند دسته فریز شدن رو گفتن

ویتامین هم تا قبل انتقال بهم گفتن بخور بعدش گفتن نخور

این سرم ای وی ای جی واسه چی هست?

همه باید بزنن چون به من نگفته بودن

من تو بیمارستان دولتی زینبیه شیراز انجام دادم اصلا بهم نگفتن گرید چند هست فقط تعداد جنین هام و این ...

این سرم بخاطری ک چندبار کاشت ناموفق داشتم برام تجویز کردن..

ایمنی بدنو پایین میاره ک جنینو پس نزنه..

از قبل از انتقال میزنیم..هرماه باید بزنیم..

خود دکتر تجویز میکنه..

قیمتش ازادشون بالاست..بیمه تایید کنه زیر یک میلیون هست