2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم من یه بار دکتر برام قطع کرد یک هفته ولی رفتم پیش متخصص غدد میگفت اصلا نباید قطع بشه کلا ب ...

دکتر غدد بمنم گفت اصلا قطع نکنی..

مثلا یکماه روزی نصف میخوردم قبل صبحونه.

پنج شنبه جمعه نمیخوردم..

بعدش دکتر گفت هروز نصف بخور ولی پنجشنبه جمعه یدونه کامل بخور...

بم گفت برو سیکلتو شروع کن ولی ماه بعدی دوباره بیا..

ک با شروع سیکل زود انتقال دادم.

فک کردم دوسه ماهی سیکل انتقالم طول بکشه و پیش غدد میرم..

ک دیگه نشد برم و اصلا زنگ هم نزدم مطب..

ولی بعضی یدونه قرص نمیخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر غدد بمنم گفت اصلا قطع نکنی.. مثلا یکماه روزی نصف میخوردم قبل صبحونه. پنج شنبه جمعه نمیخوردم.. ...

سلام ،آخه عزيزم برای من خیلی با قرص عددی اومد پایین دیگه داره پرکار میشه برای همین گفتم تا دوهفته دیگه که میرم پیش غدد قطع کنم تا بدتر نشه، اولین چکاپها ۲ بود که قرص نمیخوردم تا داروهای سیکل پانکچر شروع شد رسید به حدود ۵ که غدد گفت روزی یه دز ۵۰ لوتروکسین بخورم ولی الان شده 0/4  دیگه خیلی اومده عددی پایین

سلام ،آخه عزيزم برای من خیلی با قرص عددی اومد پایین دیگه داره پرکار میشه برای همین گفتم تا دوهفته دی ...

مال من ۳/۴ بود دکتر گفت روزی نصف بخور..بعضی هفته ها یکروزشو نمیخورم..

ولی یسر ب دکتر غدد بزن

اخه موندم تو این دو هفته تا ویزیتم چکار کنم ،، راستی دکتر زنان گفت مشکل جنین های ضعیف من از کیفیت پا ...

عزیزم امیدت به خدا باشه این حس تو این راه طبیعیه ماها بارها ناامیدیم بار ها زمین میخوریم بارها دلمان از دکترو اطرافیان میشکنه مهم اینه که زود خودتو جم کنی خدا بزرگه انلاین ویزیت شو من واقعا میترسم راهنماییت کنم واز این به بعدم باید زود زود ازمایش بدی چون برایه من خیلی زود به دوز جدید واکنش نشون میده و به هم میریزه

سلام دوستان ۲۶ مهر هیسترو با خراش رحم انجام دادم ،کسی میدونه این خراش تا کی وقت هس انتقال دهیم،برای ...

اینطور که من سرچ کردم،تا ۳ ماه اثرش هست حداقل. منم این ماه انجام میدم. آذر ماه انتقال سوممه. 🥺🥴

راستی هیستروسکوپی هم شدی؟ درد نداشت؟ بیهوش می کنن یا نه؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام کسی از شرایط گرفتن تخمک اهدایی خبر داره ؟ میتونیم دونر خودمون ببریم ؟ مراحل اداریش چیه ؟

اول باید ثابت بشه دخیره ات کمه بعد دکتری که میخوایی پیشش ivf كنی دستورشو مینویسه برای مرکز 

و خودتم میتونی دونر معرفی کنی که دارووبگیره و پانکچر بشه. باید حداکثر۳۰سالش باشه زیر سی بهتره و فکر کنم باید متاهل و دارای فرزند باشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اسمان جان ازمایشتو همونجا بده که قبلا دادی تیروید هر ازمایشکاه یه عدده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم امیدت به خدا باشه این حس تو این راه طبیعیه ماها بارها ناامیدیم بار ها زمین میخوریم بارها دلمان ...

واقعا میفهمم چی میگی تک تک حرفاتو میفهمم

منم دوتا دختر دارم

حرف اطرافیان داغونم میکنه

حالا شانس من هر کی تو اطرافیانم باردار میشه و بچه دومشه دقیق مخالف جنس اولیه وقتی میبینم اینجوریه دلم میگیره و اخر شب ک همه خوابن ی دل سیر گریه میکنم.

جالب اینجاس ازشون میپرسم کاریم کردید ک این جنس بشه میگن اره اینکارو کردیم اونکارو کردیم.فکر میکنن با کارایی ک کردن این جنس شده.حیرون میمونم منم.