2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046839 بازدید | 684555 پست
عزیزم خداخیر بده کاربر پروانه رو به من گفت حتما آزمایش شوهرت حرکتش کمه چون اینجور افراد دختر دارمیشن ...

منم چون پروانه جون گفتن رفتم سراغ آزمایش 

حرکت آ ۰ هست

مورفولوژی هم که اسپرم سالم هست ۱درصد.

اصلا شاید علت ناباروری همین بوده

چون دیروز که دکتر بودم یه خانمی بودن گفتن ما کل اقواممون باوجود کیست باردارشدن و خوب شدن.

حالا دکتر بهش دارو داد و گفت حداقل ۳ماه بخوره که اگر این انتقال نشد برای طبیعی آماده بشه

فعلا تنها راه بارداری من آی وی اف هست.دلم خوش بود که طبیعی میتونم.  ولی کلامی به شوهرم چیزی نمیگم چون ۳ساله که درمورد من حرفی نزده اگرم من چیزی گفتم بنده خدا آرومم کرده و یه جوری رفتار میکرد که من فکرکنم براش مهم نیست. 

کلا دلم گرفته بود به همه چیز فکر میکردم  به بابام مامانم داداشم به اینکه از بابام الکی فاصله ...

عزیزم منم این حس رو دارم که فکر میکنم برای خانوادم فرزند خوبی نیستم.

به غصه های مامانم به مشکلات برادرام فکر میکنم.

به نظرم خیلی از مشکلات ما ریشه در دوران کودکی داره

گره هایی که اون موقع زده شده و هنوز باز نشده.و یه سری هم که ادم بعد از ازدواج پیدا میکنه یکیش بچه دارشدن.راه سخت و پر پیچ و خم

سعی کن با یه مشاور صحبت کنی حتی اگر شده تلفنی.فکرکنم ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی رایگان هم هست

مشاورین خوبی هم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مرکز به همسرم دارویی نداد.گفتن برای ای وی اف خوبه،نامه معرفی به اورولوژی هم داد که نرفتیم،اما یک ...

دقیقا به همسرمنم گفت برای آی وی اف خوبه وبازم چون اون موقع من اطلاعاتی در هیچ زمینه آی وی اف نداشتم نفهمیدم.

وتازه متوجه حرف اون دکتر شدم

فقط تغذیه ایشون خیلی حواسش هست و هیچ مکملی مصرف نکرد چون اصلا بلد نبودیم

امیداوارم خدا از دهنت بشنوه و منم این بار بارداربشم

منم چون پروانه جون گفتن رفتم سراغ آزمایش  حرکت آ ۰ هست مورفولوژی هم که اسپرم سالم هست ۱درصد. ...

خیلی خوبه مراعات همو میکنین ان شا اله نتیجه میگیری عزیزم 

دستش درد نکنه اطلاعاتش خیلی بالاعه پروانه جان خدا هرچی ارزو داره و براش خیر بهش بده.

راستی من پانگچر شدم و ناراحتم فقط ده تا تخمک بزور گفت دادی.روز نمونه هم همسرم نمونه خوبی نداد خیلی بدش میاد از نمونه دادن واقعا نمیدونم اون نمونه کافی بود یا نه فکرم مشغوله

من مطب میرم ماه قبل روزی ۴ تا استرادیول داشتم آمپول استرادیول و استرومارین واژینال ولی فایده ای ن ...

این ماه چ روشی برات شروع کرد ک نشد ؟ ماه بعد چ روش دیگه ای ؟ منم مشکلم مث شماست رحم سه خطه نمیشه و ضخامت هم کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
معلومه عزیزم مبارکت باشه تعیین جنسیت بودی درسته میشه بگی کجا بودی واز شرایططت واستراحتت دکترت کمی بر ...

سلام عزیزم ممنون ان شالله که واقعی باشه

بله گلم تعیین جنسیت بودم،من اهوازم، برخلاف انتقال دوسال پیش که هیچی رو رعایت نکردم اینبار 3روز از جام تکون نخوردم بعداز سه روز دخترمو میبردم مدرسه میوردم و بازم به خودم فشار نیوردم واسه کارای خونه حالا اگر مثبت واقعی بشم میام کاملا توضیح میدم

امروزم بیبی زدم عکسشو میزارم نظرتو بگو  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم یه هوا پررنگتر از دیروزه البته فوری واضح نشد ولی از همون اول متوجه شدم اما بعد یکی دوساعت واضح مشخصه اما بازم کمرنگه

امروز اگه روز انتقال هم حساب  کنم روز 9 میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم یه هوا پررنگتر از دیروزه البته فوری واضح نشد ولی از همون اول متوجه شدم اما بعد یکی دوساعت وا ...

عزیزم اگه زود بیفته اصلا به کمرنگی و پررنگی نیست انشالله به سلامتی بغل بگیری نینی خوشکلتو برایه منم دعا کن خستم 

۴بار تخمک کشی ۴بار انتقال یه بار سقط دوبار هیسترو دوبار عکس رنگی یه بار کورتاژ تاززززززه خودم شک کردم شوهرم مشکل داره تورو خدا با تو دلیت برام دعا کن مشکلش معلوم بشه 

عزیزم اگه زود بیفته اصلا به کمرنگی و پررنگی نیست انشالله به سلامتی بغل بگیری نینی خوشکلتو برایه منم ...

پروانه جان باور کن همیشهههه تو فکرتم،ان شالله تو هم انتقال میدی و مثبت میشی عزیزم 

وای یعنی باور کنم مثبته، بعنی میشه  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا تو عکس زیاد مشخص نیس

🥹🥹🥹

من میبینمش

ازاد سازی هم که نزدی بگم کاذبه

مبارکت باشه قشنگم

خیلی حس خوبی بهم داد عکست

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹🥹🥹 من میبینمش ازاد سازی هم که نزدی بگم کاذبه مبارکت باشه قشنگم خیلی حس خوبی بهم داد عکست

واقعا میبینی

خدایاااا 

از ته دلم واسه ت دعا میکنم فاطمه جان اگه قابل باشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35