2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
مرسی عزیز دلم، اتفاقا منم به یادتم و خیلی برات دعا میکنم از خدا میخوام فردا اشک شوق بریزی،من اصلا فک ...

مبارکه عزیز دلم 😍 انشالله تا اخرش بارداری سالمی رو تجربه کنی و زایمان راحتی داشته باشی 🧿💙

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارایی جونم 🥹 منم تو عکس دوم هاله میبینم انشالله که خیره انشالله خدا به دلت نگاه کنه منتظر خبر ها ...

فاطمه جان چرا اینقد خودتو اذیت میکنی گلم تو هنوز سنی نداری، من باور دارم و مطمعنم خدا به تو بچه میده نه یکی نه دو تا،اینو مطمعن باش

ممنونم فاطمه ی عزیزم ، از خدا میخوام تو هم هر چه زودتر این روز رو تجربه کنی

ممنون عزیزکم😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان چرا اینقد خودتو اذیت میکنی گلم تو هنوز سنی نداری، من باور دارم و مطمعنم خدا به تو بچه میده ...

عزیزم من وقتی هورمونام بهم میریزه به ترک دیوار هم نگاه کنم گریه میکنم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سارایی جونم 🥹 منم تو عکس دوم هاله میبینم انشالله که خیره انشالله خدا به دلت نگاه کنه منتظر خبر ها ...

عزیزم ممنون ازت منم واسه ت دعا میکنم قابل باشم،عزیزم تو خیلی جوونی و خیلی فرصت داری این حرفم معنیش این نیست بیخیال بچه شو منظورم اینه بدون استرس ولی پیگیر ادامه بده انشالله طبیعی نتیجه میگیری طب سنتی هم خوبه که میری مطمعنم تا عید تی نی تودلی تو دلت میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم امروز روز دهم‌پریودیم بود بازم ضخامت کم بود و خیلی داغون و ناصاف به زور ۶.۵ میشد و در نهایت ک ...

عزیزم مثل من شدی بیا فعلا به خودمون زمان بدیم و ورزش منظم کنیم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
مرسی عزیز دلم، اتفاقا منم به یادتم و خیلی برات دعا میکنم از خدا میخوام فردا اشک شوق بریزی،من اصلا فک ...

ممنونم از محبتت عزیزم. توکل به خدا. ایشالا به زودی نی نی رو صحیح و سلامت بغل می گیری و تمام سختی این سالها رو فراموش می کنی. ان شاالله هیچ زنی در حسرت مادر شدن‌نمونه. 🙏🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستان تو نی نی سایت جایی که بشه اصلاح سبک و ورزش اینا رو پیگیری کرد نداره؟؟ نیاز به گروه و انگیزه د ...

عزیزم من تو یه گروه عضو بودم خوبه البته تا وقتی تو گروهی و عضوی بعدش آدم تنبلیش میاد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏