2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلامن دومرحله ای انتقال دادم فردا روز دهم انتقال اول وروز هشتم انتقال دومم هستم کسی مث من بوده کی تس ...

سلام عزیزم ب سلامتی ان شاءالله چند روز دیگه با خبر خوب میای و خوشحالمون می کنی

منم انتقالم دو مرحله ای بود عزیزم

روز ۱۴ از انتقال اول آزمایش دادم و ب لطف خدای مهربون مثبت بود

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم ب سلامتی ان شاءالله چند روز دیگه با خبر خوب میای و خوشحالمون می کنی منم انتقالم دو مرحله ...

سلام التماس دعا

اره برام برا روز14ازمایش نوشتن ولی خب من نمیتونم دیگه سختمه دلم میخاد سریع بی بی چک بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@alaae    

سلام عزیزدلم

خیلی خوشحال شدم از اینکه اومدی و از سلامتیت باخبرمون کردی و خیلی خیلی ناراحت از اتفاقی ک برات پیش اومده

ان شاءالله خدا در بهترین زمان ممکن برات جبران کنه عزیزم

قربونه دلت برم ک اینقد غصه داره ولی سعی می کنی حاله دلتو خوب نگه داری

الهی ب حق صاحب امروز ب زودی دل خودت و همسرت با اولاد سالم شاد بشه🤲🏻 و مزد صبوری ک داری خرج می کنی و بگیری نازنین🌹

سلام التماس دعا اره برام برا روز14ازمایش نوشتن ولی خب من نمیتونم دیگه سختمه دلم میخاد سریع بی بی چک ...

می دونم خیلی سخته ولی لطفا عجله نکن و با توکل ب خدا همون روز آزمایش برو

_بهاره‍  @سحربانوو68     @firoozeh7777     کویین جان رحم جای گذین&nb ...

سلام آترین صبور و عزیزم

چقد برای اتفاقایی ک برات پیش اومده ناراحت شدم عزیزم😔

نمی دونم حکمت خدا چیه ک اینقد امتحانای سخت سر راهمون قرار میده ولی هرچی ک هست خوشحالم از اینکه سربلند و صبور اومدی بیرون

باااااور قلبیمه ک خدا برات جبران می کنه فقط خسته نشو و ادامه بده🌹

از لطف خدا و دعاهای شما ک در حقمون دارین خوبیم عزیزدلم

ممنون از اینکه یادم بودی دوستم🌹

@عبدالواحد      

عزیزم خیلی ناراحت شدم از اینکه منفی شدی ان شاءالله خدا ب دلت آرامش بده تا زودتر این روزای سخت و فراموش کنی و مجدد ادامه بدی این راه سخت رو🤲🏻

وای سارا جون یه فکرای پلیدی میکردم که حد نداشت 😁 تازه وقتی ام ک برگشتم پیش همسرم از اجبار بود 🥺 د ...

ای جانم سنت کم بوده خب بعدم شرایطت خوب نبوده حق داشتی انشالله خدا یه فندوق کوچولو بهت بده همه اون روزای تلخ فراموشت بشه فاطمه جانم. ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره عزیزم دکترم گفت شرایط رحم ایده ال نیست که بخوای انتقال بدی و قرار شد ماه بعد با استرادیول خارجی ...

شرایط شمام مثه منه

من از اسفند دارم دارو میگیرم واسه ضخامت

دیگه دوماه اخیر استرادیول خارجی گرفتم

فیزیوتراپی رحم رفتم از ۲.۹ روزای ۱۰ ۱۱ پریودی رسیده بود ۸ ولی بازم کیفیت نداشت و خیلی واضح نبود تو سونو

شما ماه قبل روزی چنتا استرادیول استفاده کردین؟

شرایط شمام مثه منه من از اسفند دارم دارو میگیرم واسه ضخامت دیگه دوماه اخیر استرادیول خارجی گرفتم ...

عزیزم استرادیول خارجی فرقی داشت برای شما؟؟منم مشکلم اینه رشد میکنه اما سه خطی نیست و کیفیتش خوب نیست 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

بچهها بیست پریودی ضخامت رحم خارج از سیکل چند باشه خوبه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان کیسه آبم سوراخ شده ۳۴ هفته ختم دادن بهم توروخدا دعاکنید برامون...دعاکنید زیاد نمونن دستگاه خوب باشن همه چیشون...محتاج دعای تک تکتونم

ان شاالله همه منتظرا هم بزودی طمع مادرشدنو بچشن بحق شش ماهه امام حسین 

بچه ها حالم خیلی بده🥺 پسرم زردیش ۱۸بود دیشب بستریش کردن میخواستم بمونم پیشش  گفتن نمونی بهتره ...

گوشش ر حجامت زردی کنین حتما

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان کیسه آبم سوراخ شده ۳۴ هفته ختم دادن بهم توروخدا دعاکنید برامون...دعاکنید زیاد نمونن دستگ ...

به سلامتی ومبارکی.

نامدارباشن،ان شاالله زود بیارینشون خونه😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.