2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
ای خداا😄😄 خندم گرفت فاطمه.  خدا رو شکر که برگشتید به هم به پای هم پیر بشید انشالله❤❤

وای سارا جون یه فکرای پلیدی میکردم که حد نداشت 😁

تازه وقتی ام ک برگشتم پیش همسرم از اجبار بود 🥺 دیگه داشتم دیوونه میشدم انقد که عذاب هام زیاد. بود دوبار هم خودکشی کردم 🙄🤦🏼‍♀️ به بار رگمو زدم بخیه زدیم اوکی شد

یه بار هرچی قرص متفورمین داشتم خوردم گلاب به روت بالا اوردم تا چند هفته حالم خیلی بد بود ولی خانوادم نفهمیدن ک چه بلایی سر خودم اوردم فشار زیادی روم بود

و به شدت متنفر بودم از سعید

وقتی برگشتم بهش رغبت نمیکردم بوسش کنم رفته رفته دیدم تغییر کرده درست شده بهش علاقه مند شدم ولی همینم یکسال طول کشید🫠

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری فاطمه جان. ایشالا بهترینها برای قلب پاکت. 

ممنون نوشا جونم🥹🤍 

همچنین شما عزیزدلم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام،بچه ها من واسه قبل انتقال دکتر بهم روزی سه تا دوفاستون و دو تا شیاف پروژسترون 400داده،البته گفت ...

عزیزم من آمپول پروژسترون دارم نیاز ندارم دیگه. شما کدوم شهر هستی؟ و برای چه وقت میخوای ؟

اصلا ناراحت نشو بابت منفی شدن ای کاش مال منم از اول منفی میشد کلی دعا کردم و از خدا خاستم که بشه ازم ...

الهی عزیزم. تو چه مرحله ای هستی؟ آمپول تزریق می کنن یا عمل؟ان شالله با کمترین اذیت بگذرونی این روزا رو‌ . منم چند وقتی درگیرش بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حالت رو درک میکنم‌، ان شااله که زردیش زود میاد پایین و میبریش خونه. دختر من هم اول ۱۵ بود، حتی زیر د ...

باران جان مرخص شد شما شیر خشک هم میدادین من شیرم زیاده ولی حس میکنم سیرش نمیکنه زیر سینه ام همش میخوابه بعد دستشو همش میخوره و پی پی کم میکنه ،چی کارش کنم؟؟

اطلاع ندارم عزیزم  ولی اثر مسکن نهایت 24 ساعته و استامینوفن ساده حتی در بارداری هم اشکال نداره ...

طوطیا جون دکترم نوشت کوالی فول دارخانه بست فولات داد گفت همونه.  همونه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

عزیزم برا من لطف میکنی بخونی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام قشنگ من خوبی عزیزم صبح قشنگت بخیر فعلا استفاده میکنم توکل بخدا الان هم پودر و قاطی کردم نشستم ت ...

سلام عزیزدلم .ماشاالله چه سحر خیز هستی 🙂 ان شاالله خیلی زود خوب بشه .پودر داشت تو نسخه ات؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...