2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

دوستان ماها زنان قویی هستیم زنانی که تنها و بدونه هیچ همدمی راهی رو میریم که کمتر کسی میتونه بره بارهای بار شکست ناامیدی اما با لبخند به اطرافیانمون امید میدیم اشکامونو تو تنهایامون میریزیم تظاهر و روی خندانمان را برایه عزیزانمان تا نکند از رنجش درونمان ناراحت باشن براشون امید میشیم خودم با اینکه سقط کردم به همه دلداری میدادم و اشکامو تنهایی پاک میکردم حتی جلوی شوهرمم گریه نمیکردم چون میگفتم گناه داره پس ماها مادرانی با قلبهای پاکو فداکاریم فداکارهایی که از جونو مالو جسمو روح مایه میزاریم گاهی با حرفهای نابجای اطرافیان ترک عمیقی میخوریم اما خودمان باز از نو ترمیم میکنیم 

پس به بزرگی و عظت خودتون ایمان داشته باشید که پاداش این همه بزرگی یه روزی فرشته ی کوچولویمان است که با لبخندش دنیامون پر از روشنایی میشه میدونم نزدیکه پس بیشتر بجنگید وناامید نشید 

خدایا به دله همه ی منتظرها نگاه کن 🤲🤲🤲🤲🤲

ببخشید باز پرحرفی کردم خواستم به ادمهایی که مثله خودم گاهی خسته میشن امید بدم البته اگه بتونم 

سلام دوستان  منم متاسفانه دوباره سیکلم کنسل شد ضخامتم اوکی نشد  چقدر زجر کشیدم واسه یه ب ...

سلام عزیز دلم متاسفم برایه کنسل شدن سیکلت به نظرم بدترین شرایط این عقب اقتادنا ولی چه میشه کرد شاید حکمتی داره انشالله ماه بعد شاید با هم رفتیم تو سیکل انتقال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  منم متاسفانه دوباره سیکلم کنسل شد ضخامتم اوکی نشد  چقدر زجر کشیدم واسه یه ب ...

طوطیا متاسفم ،کاملا درکت میکنم،چقدر این راه سخت رو تنهایی رفتیم و آخرش هم نتیجه ای ندیدیم.

طوطیا جان بخاطر سه خطی نشدن کنسل شد؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام عزیز دلم متاسفم برایه کنسل شدن سیکلت به نظرم بدترین شرایط این عقب اقتادنا ولی چه میشه کرد شاید ...

پروانه جان شما مگه قرار نبود همین ماه انتقال بدی؟؟ منم منتظر پریوذم برم او سیکل 

پروانه جان شما مگه قرار نبود همین ماه انتقال بدی؟؟ منم منتظر پریوذم برم او سیکل 

میخوام به دکترم بگم دو دفعه قبلی با وجود ضخامت خوب بازم میگفت رحمت خوشگل نشده منظورش چی بود اگه دارویی برای این خوشگلی میشناسه بهم بده 😀

آره خیلی بد عفونت گرفتم گفته روزی سه بار پماد بزنم من از امروز عصر شروع کردم داوالاگ هم تجویز کرده ب ...

من تاحالا اصلا دارو براعفونت استفاده نکردم جزیبار اونم بدون معاینه و تو ویزیت تلفنی تو کرونا ها لاکتوفم نوشت برام که تب و لرزم بخاطر کرونا بوده من فک میکردم عفونت دارم

عزیزمممم  بعد فاطمه میگه عصبی شدم، بابااین همه برو بیا بعد کنسل ادم ناراحت میشه دیگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام باران جان. لوله چپم رو سال ۹۶ از دست داده بودم. این دفعه هم حین مصرف داروها در کمال ناباوری آز ...

ناراحت شدم برای اتفاقی که برات افتاده. ولی میدونم تو دختر قوی هستی و ان شااله با همین جنین هایی که داری معجزه خدا رو میبینی و سختی های این روزها برات کم رنگ میشه.

وایی که چقد بخاطرحرفهای  آلا عزیز و فاطمه و پروانه و سارا اشک ریختم و بغض کردم .خدا خودش به همه کمک کنه واقعا گاهی کم میاره آدم.منوخودم دوتا بچه دارم ها ولی الان میخام تعیین جنسیت کنم بقدری افسرده و خستم خدامیدونه بقول پروانه لبخندم برا دور و بری هاس و اشکهام تو خفا.دوتا دختر دارم ولی آشناها میبینن بیا بهت بگم فلان کار پسر داربشی و کلا حرف و حدیث زیاده .بچه نباشه یه مدل حرف و حدیث و کسایی هم هستن مث من که حرف و حدیث براش بیشترم هست.اعصابم نمیکشه روانی میکنه حرفهاشون آدم و بدتر حس خلا میاد سراغ ادم.یعنی واقعا بخوایی زندگی خودتم کنی نمیذارن هرچند شاید از سر دلسوزی هم بگن 

طوطیا جان بخاطر سه خطی نشدن کنسل شد؟؟

اره عزیزم دکترم گفت شرایط رحم ایده ال نیست که بخوای انتقال بدی و قرار شد ماه بعد با استرادیول خارجی شروع کنم ببینم اون تاثیری داره 

شما تا حالا استرادیول خارجی رو امتحان کردین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
طوطیا متاسفم ،کاملا درکت میکنم،چقدر این راه سخت رو تنهایی رفتیم و آخرش هم نتیجه ای ندیدیم.

عزیزم شما هم مشکل ضخامت داشتین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها حالم خیلی بده🥺 پسرم زردیش ۱۸بود دیشب بستریش کردن میخواستم بمونم پیشش  گفتن نمونی بهتره ...

حالت رو درک میکنم‌، ان شااله که زردیش زود میاد پایین و میبریش خونه. دختر من هم اول ۱۵ بود، حتی زیر دستگاه هم نذاشتن، گفتند هنوز جا داره و بذار جلو پنجره نور روز رو دریافت کنه یعنی من داشتم بال بال میزدم و از نگرانی میمردم. چون خودم زردیم بالا بود و خونم رو عوض کردند. نگران بودم. ولی خدا رو شکر کم کم آمد پایین. من هر یک ساعت و نیم شیر خودم رو میدادم. توی بیمارستان هم که شیر نداشتم، شیشه میدادیم.

ضخامتت چند بودش ؟ روز چندم سیکل کنسل شد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

طوطیا جون واقعا ناراحت شدم. برای شما، عبدالواحد و همه دوستانی که این دوره نتیجه نگرفتند.  ان شااله خدا دل همتون رو شاد کنه و سختیهای این روزها براتون با آمدن فرزندانی سالم و صالح کمرنگ بشه.