2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
دوستان پروسه انتقال به چه صورت هست؟ الان دکترم به من گفته تا ۱۵ سیکلم فقط استرادیول مصرف کنم و برم س ...

میری سونو اگه ضخامت اندومترتون اوکی بود پرژسترون شروع میشه و بعد از سه تا پنج روز (بستگی به سن جنین ) انتقال انجام میشه انشااللع 

الان روز چندی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همیشه قبل پریودی ترشخ زرد داشتم انتقال قبلیمم ترشح زرد داشتم ک پریود شدم

عزیزم همیشه  چند روز قبل انتقال پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن و 48 ساعت قبل انتقال قطع کن و یک بسته ازیترومایسین بخور که رحمت تمیز بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم. آره گلم انشاالله عزیزم.الهی خدا غافلگیری قشنگی سر راه زندگیت قرار بده 

چطوری عزیزم خوبی 

خوندم دوباره باردار شدی ولی قسمت نشده 

چطوری بهتری

عزیزم همیشه  چند روز قبل انتقال پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن و 48 ساعت قبل انتقال قطع کن ...

عفونت نیست عزیزم . عفونت ندارم . همیشه قبل پری ترشخ زرد رنگ دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام ممنون از جوابتون، پس این طور که متوجه شدم شما باید زود انتقال می دادین پس نکنه منم این جوری باش ...

آره گلم من از دسته ادمایم که با پرژسترون هم نمیشه جلو پریودیم گرفته بشه حتی با دوز بالای پرژسترون هم جلوشو نمیگیره به لک میوفتم.

انشاالله که خیره برات

انشاالله از دسته ی مقابل باشی خیلیا ضخامتشون بالا نمیره انتقالشون میوفته 20 پریود به بعد 

دوستان پروسه انتقال به چه صورت هست؟ الان دکترم به من گفته تا ۱۵ سیکلم فقط استرادیول مصرف کنم و برم س ...

چرا اینقد دیر ؟بار اولت هست ؟روزی چنتا استرادیول داری ؟

من با سه تا چهارتا نا روز 12ضخامتم خیلی بالا میره

البته اگه الدی نخورم

با الدی یا سیکل لانگ تا روز 12به 8..8ونیم.و10رسیدم

سیکل کوتاه روز 9ضخانت 9بودم 

طبیعی گلم انشاالله بسلامتی عزیزم الهی بارداری سالمی بشه برات گل دخترت چند سالشه ؟

پسر دارم عزیزم چهار و نیم سالشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
طوطیا جون آزیترومایسین رو حدودا چند روز قبل از انتقال شروع کنیم؟

دکتر برای من باشروع استرادیول داد

مال من افلوکسین هم بود داکسی هم ماه قبلش نوشته بود که من ندانسته هر سه تا را میخوردم.

روز 9که رفتم گفتم حالم بد میشه استفراغ میکنم گفت دیگه نخور

15انتقالم بود