2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
وای نگو افتادم کمرم درد میکنه اونوقت میان عیادتت😵‍💫😵🤣 بگو کمرم گرفته عضله م اسپاسم شده دروغم ن ...

مهتاب جون امروز واسه چند ساعتی لرز داشتم به نظرت جنین پس زده نشده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها dhaeباعث بی نظمی پریود میشه؟؟  من اصلا سابقه نداشتم ولی از وقتی خوردم اون ماه یه هفته ج ...

سلام عزیزم . من چند ماه پشت هم خوردم ولی مشکلی نداشتم. شاید از موارد دیگه ای باشه. یا شایدم واکنش بدنت بوده نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گرگانم.پنج ساعت راهه.مامای مرکز گفت سه شنبه بیا.تا اون موقع طاقت نمیارم.بتام خیلی زیاد رفته بالا.تو ...

عزیزم اگه خارج از رحم باشه بتا کم بالا میره اگه میتوانی وایستا همون سه شنبه برو

دوستان ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین اگه دوبار سونو واژینال بشم خطرناکه؟!یعنی فردا شهر خودمون ...

گلم به حرف مرکزت گوش بده. سونوی زیادی برای جنین خوب نیست. تو ۳ ماه اول من خودم با مسایل زیادی رو به رو شدم که سونو زیاد دادم پس تا وقتی که مجبور نیستی سونو نده. همون ۱ بار برو مرکز خودت و بعدم تو شهر خودت برو پیش یه دکتر. تبریک می‌گم. ان‌شالله که بارداری راحتی داشته باشین 💜

گرگانم.پنج ساعت راهه.مامای مرکز گفت سه شنبه بیا.تا اون موقع طاقت نمیارم.بتام خیلی زیاد رفته بالا.تو ...

برا من اولی ۶۰۰ بود دومی ۱۶۰۰. البته دوقلو بودن که یکیش نموند. داخل رحمی و اکی هم بودن. نگران نباش. استرس از همه چی بدتره

عزیزم معمولا خارج رحمی بتا خیلی پایینه و یا کم کم میره بالا

احتمالا دوقلو داری😍مبارکت باشه

سونو واژینال زیادش خوب نیست

بهتره بری مرکز خودت انجام بدی 

دوستان کساییکه مرکز مام ای وی اف کردن و مثبت شدن میشه بیان یه لحظه سوال دارم من مثبت شده آزمایشم و ...

اگه زود بری سونو ماهر هم نباشه احتمال سقط خدایی نکرده داری اصلا بجز مرکز نرو زیر ۶ هفته

بچه ها میخوام تجربه مو از یبوست بارداری بگم شاید به درد کسی خورد

البته انشاالله هیچ کس تو بارداریش درگیر یبوست نشه که بخواد به دردش بخوره☺️

از لحاظ تغذیه همه کار کردم فایده نداشت 

سه روز به توصیه دوستان🙏🏻 و بعدم دکتر عمومی شربت لاکسی ژل خوردم ولی خیلی تاثیری نداشت 

الان چند روزه دارم یه پودر به اسم موسیلیوم میخورم عالیه و برای من نتیجه داد،البته این نسخه دکتر زنانم بود که استفاده کردم

کلا مخصوص یبوست های مزمن و یبوست بارداریه

انشاالله تنتون سالم باشه

مهتاب جون امروز واسه چند ساعتی لرز داشتم به نظرت جنین پس زده نشده؟

لرز بخاطر باالا پایین شدن  هورموناست

فکرای منفی نکن🤩

اصلا نشونه پس زده شدن نیست

ان شا الله مثبتی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین اگه دوبار سونو واژینال بشم خطرناکه؟!یعنی فردا شهر خودمون ...

عزیزم به نظرم صبرکن همون مرکزتون برو.

بتا بالا هم به خاطر چندقلویی انشاالله‌.نگران نباش

انتقال چندم هستی؟