2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو ۸سلولیم تعیین میکنن یعنی از سه روز به بالا

من تا الان فکر میکردم حتما بلاست باید بشن برای تعیین جنسیت ،،، یه سوال دیگه مثلا اگه چند تا جنین تعیین جنسیت کردن و دوتا رو انتقال دادن و منفی شدیم تو انتقال بعدی دوباره هی بخوان از فریز دربیارن کیفیتشون کم نمیشه و از بین نمیرن

حالم خیلی گرفتس اندازه کل دنیا بغض دارم بخاطر تمام دردایی که در خفا کشیدم خودم تنها که نکنه کسی بفهم ...

عزیزم منم به جز خودم و همسرم و خدا هیچکس خبر نداره

و همش میگن جرا بچه نمیاری

مامانای گل کسی می دونه بهترین دارو واسه مورفولوژی اسپرم چی خوبه و همچنین حرکتش؟ دو ماه دیگه تخمک کشی ...

ویتامین ای، سلنیوم، ال کارنتین، فرتومن، اسپریژن کوآلی فول ، کیوتن قرمز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تا الان فکر میکردم حتما بلاست باید بشن برای تعیین جنسیت ،،، یه سوال دیگه مثلا اگه چند تا جنین تعی ...

والله ار کی یه نظری داری بعضیا میگن کیفیت میاد پایین بعضیها هم میگن نه اصلا واقعا تو کارشون موندم بعضی دکترا میگن خراش سه ماه اثرش میمونه دکتر جدیدم به این اعتقاد نداره ومیگه ماه قبلش باید خراش بدی خیلی تناقض هست

مامانای گل کسی می دونه بهترین دارو واسه مورفولوژی اسپرم چی خوبه و همچنین حرکتش؟ دو ماه دیگه تخمک کشی ...

شوهر من حرکتش کمه.دکتر اسپریژن داده سلن پلاس کیوتن و فولیک ۵.خودمم فرتیل تهیه کردم

ویتامین ای، سلنیوم، ال کارنتین، فرتومن، اسپریژن کوآلی فول ، کیوتن قرمز

عزیزم به من کیوتن قرمز داد دکتر تموم شد کیوتن رنگ زرد خریدم دوز ۳۰.شوهرمم میخوره.الان باز دوز ۱۰۰ کیوتن خریدم زرد مشکلی نداره بخوریم؟