2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزیزم مهتاب جون راهنماییتون کردن ،علاوه بر اونها اگه پزشکتون دارو و امپول تجویز کرده براتون استفاده ...

وای چه زیاد اخه از من انقدر تخمدانام بزرگه که هم پهلو و هم شکم و تازیر معده اومده دست بخوره میترکه پریودی چقدر تو خوب شدنش تاثیر داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi ✓
۲) پروانه ۲۱ ✓
۳) ۵ golnarges  ✓
۴) happygirls ✓
 ۵) 2aftab  ✓
۶) نهالیم ✓
 ۷) favali  ✓
۸) جاری favali  ✓
۹) یا منان ✓
۱۰) داداشمممم سارا  ✓
 ۱۱) houra1400  ✓
۱۲) مهدیه  ✓
۱۳) rose -710 ✓
۱۴) الهه- elahe ✓
۱۵) آسمان 6767  ✓
۱۶) queen 21722   ✓
۱۷) فردایی روشن ✓
۱۸) mahinaz  ✓
۱۹) alaae   ✓
۲۰) مهتاب 444   ✓
 ۲۱) نقل بیدمشکی  ✓
۲۲) nooshabehjoon  ✓
۲۳) شطرنجی  ✓
۲۴) ترگل -رض  ✓
۲۵) الادیا  ✓
۲۶) آیدا 128  ✓
۲۷) زلیخا 1402  ✓
۲۸) اناشید 99  ✓
۲۹) عبدالواحد
۳۰) سارایییی
۳۱) مارشمالوو
۳۲) اردیان99( فاطمه)
۳۳) طوطططیا
۳۴) asrin1372
۳۵) مریم ۴۲۱۰
۳۶) نهال ۶۴۶۷
۳۷) زهرا ۱۳۶۷
۳۸) haniiijoooon
۳۹) ریحانه (rpiruz)
۴۰) خدایاتومیدانی
۴۱) rozaby
۴۲) atrin-arsen-atrina

وای چه زیاد اخه از من انقدر تخمدانام بزرگه که هم پهلو و هم شکم و تازیر معده اومده دست بخوره میترکه پ ...

پریود ک بشی برمیگردن ب حالت اولیه مایعات بخور و دوغ شور ابگوشت بدون حبوبات سفیده تخم مرغ کباب ...منم مث شما بودم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
وای چه زیاد اخه از من انقدر تخمدانام بزرگه که هم پهلو و هم شکم و تازیر معده اومده دست بخوره میترکه پ ...

پریودی تاثیر زیادی واسه من نداشت ولی بدم نبود،ستروناکس و هپارین خیلی کمک کننده ان.

سلام دوستان کسی میدونه چرا بعضیا با وجود تزریق سرم ای وی ای جی باز هم منفی میشن یا سقط میکنن؟مگه سرم ...

عزیزم طبق چیزایی که اینجا از تجربیات دوستان دیدم جوابت رو میدم.... 

ببین عزیزم اولا اگه فرض رو بذاریم که فقط مشکل ایمنی باشه جوابت رو میدم.... 

شدت مشکل میتونه بالا پایین باشه.... 

مثلا اکثر دوستان سرم رو دو سه روز قبل انتقال میزدن یعنی تا جایی که من پستهارو خوندم.... 

من خودمم دو روز قبل انتقال زدم.... 

اما بودن دوستانی که یادمه مثلا دفعه اول همین دو سه روز قبل انتقال زده بود منفی شده بود و دفعه بعدی یادمه دو هفته قبل انتقال زد و + شد.... 

یعنی ممکنه این تفاوتها خودش بی تاثیر نباشه.... 

یا مثلا یکی علاوه بر سرم با پردنیزولونم ایمنیش سرکوب بشه و جواب بگیره.... 

یکی فقط با پرد و.... 

خلاصه درمانها میتونن متفاوت باشن.... 

حالا این در صورتیه که مشکل فقط ایمنی باشه..... 

اما خوب ممکنه مشکلات دیگه ای هم باشه.... 

مثلا همون باری که شما سرم زدی ممکنه ایمنیت اوکی شده اما مثلا از شانست جنینت سالم نبوده.... 

یعنی فاکتور مهم موثر تو نتیجه + فقط ایمنی نیست که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه میشه که دوتا جنین ۵ روزه انتقال بدی بعد تو شکم بشه ۳ تا؟؟

بله عزیزم میشه.... 

حتی ممکنه دو تا چهارتام بشه.... 

البته اگه سابقه دو قلوی همسان داشته باشین تو خانواده شانسش خیلی بیشتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی؟؟بهتری الحمدالله؟؟ منم خداروشکر سلامتی عزیزم فعلا که انتقالو گذاشتم کنار تا ببینیم ...

سلام جونم تو خوبی عزیزم انشاالله خدا هم بهترین هارو برات کنار گذاشته

الان که تموم تن و بدنم میلرزه با صدای وحشتناکی از خواب پریدیم فکر کردیم زلزله هستش نگو آسانسور از طبقه ششم سقوط کرد همه دویدن بیرون خدا رحم کرد کسی تو کابین نبود الان خیلی بد تن و بدنم میلرزه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جون حالت چطوره چه خبر بهتری عزیزم؟ ما هم خوبیم ممنون  از لطف و مهربونیت خاله جون

شکر خدا عزیز دلم خوبین خدای من از طرف من لپ فندوق خاله رو ببوس 

منم بد نیستم فقط نصف شب بد ترسیدیم فکر کردیم زلزله اومده یکم نمک قورت دادم همسایه مون گفت برا ترس خوبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزدلم خودت خوبی جانم خدارو شکر اومدم تو یه ساختمون باهم هستیم الحمدلله خوبه فقط گاهی بیتاب ...

عزیزم چه کار خوبی کردین خدا سایه شو از سرتون کم نکنه انشاالله که فسقلی های خوشگلی که به زودی میان تو دلت باعث دلگرمی همه تون بشه الهی آمین 

علیکم السلام عزیزم اره انتقال دادم عزیزم 😍😘😗  خودت خوبی؟بهتر شدی؟

انشاالله بتای تپل مپل عزیز دلم شکر خدا شکر خدا شکر خدا

منم کتف دردم هنوز هست و یکم اذیت میکنه گفتن طبیعیه نمی‌دونم تا کی البته ادامه داره

فداتشم مهربونم 🫶 انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

جانیمسان گل من🙏🥰😘🫂

سلام عزیزم خوبی چه خبر  والله خواهر این جنینا انگار تلسم دارم این ماهم به خاطره تیروییدم عقب ا ...

انشاالله که بهترین ها برات رقم بخوره قشنگه آخرش قطعا😍🙏🙏