2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها کسی از خط تبخیر بی بی چک سر در میاره چجوره؟ من دیروز ۹انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد اعصابم بهم ریخت دیگه نگاش نکردم دوساعت بعد رفتم دیدم هاله انداخته ب نظرتون مثبته یا خط تبخیر ☹️

اره باران جان. دوبار هم با معجزه خدا طبیعی باردار شدم ولی به یه هفته ده روز  نکشیده بتام افت می ...

درکت میکنم سقط واقعا از نظر روحی و جسمی آدم رو نابود میکنه.

ان شااله که به زودی و سلامتی باردار بشی و این بار نینی کوچولو ۹ ماه کامل و سالم توی دلت بمونه و مامانش رو خوشحال کنه 

[QUOTE=310779291]اون زمان که افت بتا پیدا کردم هیچ کدوم ر نداشتم چون دکترای مرکز ناباروری میگفتن سالمم. بعدش خودم آز ...[/QUOTممنون گلم اره من شمارو تو تایپیکای سالها پیش خیلی میدیدم خداروشکر جواب گرفتی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
درکت میکنم سقط واقعا از نظر روحی و جسمی آدم رو نابود میکنه. ان شااله که به زودی و سلامتی باردار بشی ...

ممنووونم عزیزم. ان شاالله با دعای شما❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام کسی میدونه جنینی که از فریز درنمیاد با گرید عالی علتش چیه . دکتر ۷ تا جنین گرید آ رو بهم گفته ب ...

سلام عزیزم الهی چقد سخت

منم دو تا جنینم از فریز در نیومد . البته برا من بلاست نکردن سه روزه فریز بود روز انتقال ولی از فریز در نیومد هر دو هم گرید a بودن و دکتر خیلی تعرف میکرد ازشون. علتم گفتن پیش میاد ازین اتفاقا و... منم انقد حالم بد بود اون روز ک زیاد نتونستم پیگیر ماجرا بشم. اخه ضخامت رحمم بالا نمیرفت دو بار سیکلم کنسل شد تازه بار سوم ضخامت اوکی شده بود ک اونام ک اخرین جنینم بودن از فریز در نیومدن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام کسی میدونه جنینی که از فریز درنمیاد با گرید عالی علتش چیه . دکتر ۷ تا جنین گرید آ رو بهم گفته ب ...

عزیزم به خیلی چیزا بستگی داره اسپرم تخمک شرایط ازمایشگاه ژنتیک خود جنین کروموزنش ولی معمولا دیگه باید از ۷تا حداقل دوسه تاش بلات میشد ولی من هیچ وقت جرات ریسک کردن نداشتم فقط یه بار یه جنینمو بلاست کردن اونم وکتر ار چی گفتم جوابمو نداد وشانس اوردم بلاست شو ولی خوب انتقالمم منفی شد😔😔😔😔😔😔😔