2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم فعلا تصمیمم رو دکتر مشایخی تا ببینیم چی پیش میاد  عجله نکن عزیزم برای انتقال ب نظر ...

منم میخوام برم فیزیو تراپی رحم

ولی حس ندارم. خسته م

اسم دکتر میاد حالم بد میشه.یاد انتقال میوفتم دلم آشوب میشه

خدا به هممون کمک کنه زودتر از این مسیر نجات پیداکنیم

منم میخوام برم فیزیو تراپی رحم ولی حس ندارم. خسته م اسم دکتر میاد حالم بد میشه.یاد انتقال میوفتم د ...

اگه حوصله نداری همون بادکش رحم و داخل ران و پشت کمر رو انجام بده خودت البته گرم یعنی با آتش 

خیلی خونرسانی رو به رحم زیاد می کنه خودتم می تونی انجام بدی  پشت کمرت رو هم بده همسرت

فوق العاده تو ضخامت و خونرسانی به رحم خوبه 

بعلاوه پیاده روی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌺دعای خروج از ماه #صفر فراموش نشه؛همه را دعا کنید💐

بسم الله الرحمن الرحیم

یا سَیّدُ یا سَیّدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبّ‍ِرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا ‍وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ.

آمین یا رب العالمين

🔷دعای آخر ماه صفر: 

((سُبحانَ اللّه یا فارِجَ الهَمِّ وَ یا کاشِفَ الغَمِّ فَرِّجْ هَمِّی وَ یَسِّرْ أمرِی وَ أرحَمْ ضَعفِی وَ قِلَّةَ حِیلَتِی وَ أُرزُقنِی مِنْ حَیْثُ لا أَحْتَسِب یا رَبَّ العَالَمِینَ))

🔷پیامبر اکرم صلّ الله علیه وآله وسلّم می فرمایند: هر کس مردم را از این دعا با خبر کند در #گرفتاریش #گشایش پیدا می کند

التماس دعا فراوان 🙏💔❤❤

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزيزم لطف كردي، انشالله حاجت روايي به حق اين روز عزيز❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

قربونت عزیزم🤍🧿

انشالله به حاجت دلت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی؟انشالله خدا حاجت دل مامان باباتو بده خیلی سخته آدم ببینه که عزیزاش دارن قصه تو میخور ...

🥺🫂

یه روزی ماهم به ارزومون میرسیم مطمئنم عزیز دلم

فعلا کاری جز توکل و صبر نداریم

انشالله به زودی معجزه خدارو ببینی😍🤍

راستش من مطمئنم که یه روزی مادر میشم ولی میترسم اون روز رو یکی از عزیزانم نبینه 🥺 خیلی میترسم از اون روز خیلی..

کاش خدا هیچوقت منو اینطوری امتحان نکنه

یکی از ارزوهای بزرگم اینه قبل عزیزام بمیرم نمیتونم این درد عظیم رو تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جونم خیلی بهم لطف کردی حتمن حدیث کسا رو به فارسی خوندی که گفته هر جا خونده بشه تمام غمها می‌ره ...

ممنون لیلاجون🤍🫂

همچنین خودت🧿

چقدر پیامت بهم آرامش داد🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حاجت روا بشی عزیزم غم و غصه از زندگیت بره و برنگرده 😍😘😗

مرسی از مهربونیت عزیزم 😍🩷

همچنین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم😍😍😍😍ممنونم،خداخیردنیا وآخرت بهتون عطا کنه.محبت کردین خدا حاجت رواتون کنه

ممنون عزیزم ♥️ همچنین

نمیدونم فارغ شدین یا هنوز منتظر فسقلی هستین انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حوصله نداری همون بادکش رحم و داخل ران و پشت کمر رو انجام بده خودت البته گرم یعنی با آتش  خ ...

با آتش نمیتونم انجام بدم. دخترم هی میخواد کنجکاوی کنه. باید همت کنم برم فیزیوتراپی 

تو خونه ترامپولین دارم

اون میتونه جای پیاده روی باشه؟ 

البته اگر همتم کنم قرار باهمسرم صبح ها بریم

سلام الای عزیز چطوری ؟درچه حالی دوباره نرفتی برا انتقال؟ انشالله که دیگه طبیعی مامان بشی و کارت به ا ...

سلام عزیزم. ممنونم. شکر خدا داریم با روزگار دست و پنجه نرم می کنیم😅 نه هنوز منتظرم داروهام تموم بشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶

❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌

تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث کساء بردارم

انشالله به حق بی بی فاطمه زهرا حاجت همگی تون روا بشه

انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون ببخشه

بهترین هارو براتون ارزو دارم عزیزای دلم

لیست طبق خواسته ی خودتون تهیه شده هرکسی که دوست داره و اسمش تو لیست نیست بگه که وارد کنم

هرکسی ام اگه اسمشو اشتباه وارد کردم بگه درست کنم

الهی به امید تو 🤍🕊️

1- زین ♡ــــــــــــــ♡✅1- asemaneabii✅

۲-مهتاب ۴۴۴ ✅♡ــــــــــــــ♡ 2-الادیا✅

۳-زلیخاه ۱۴۰۲۳✅ ♡ــــــــــــــ♡ ۳-سهیلا_جون۱✅

۴-الا ۱۱۵۴۳۴ ✅♡ــــــــــــــ♡ ۴-2aftab✅

۵-س ۱۳۶۷ ✅♡ــــــــــــــ♡ ۵-haniiijoooon

۶-پونه ۰۰ ♡ــــــــــــــ♡ ۶-rpiruz

۷-شطرنجی ♡ــــــــــــــ♡ 7- خدایاتومیدانی

۸-leila193 ♡ــــــــــــــ♡ 8-سحربانوو68

۹-asrin1372 ♡ــــــــــــــ♡ 9-نیاز6973

10-avaaajon ♡ــــــــــــــ♡ ۱۰-rozaby

11-پروانه ۲۱ ♡ــــــــــــــ♡ 11-وادیالسلام

۱۲-ساراییی ♡ــــــــــــــ♡ ۱۲-ماهییا

۱۳-شادان ۲۰۱۶۷ ♡ــــــــــــــ♡

۱۴-alaae ♡ــــــــــــــ♡

15-مریم ۴۲۱۰

۱۶-happygirls

17-bahar2063

18-داداشممم

۱۹-یامنان

۲۰-houra1400

21-_بهاره_

۲۲-آناشید ۹۹

۲۳-نهال ۶۴۶۷

24-nooshabehjoon

25-نهالیم

۲۶-زهرا ۱۳۶۷

۲۷-baran1467

28-نقل بید مشکی

۲۹-golnarges5

۳۰-الهه_elahe

۳۱-فطرس

۳۲-عبدلواحد

۳۳-rose710

۳۴-ارکیدهابی

۳۵-۶۴۷۰

۳۶-همگل

۳۷-اترین

۳۸-zohrehjafari

۳۹-طوطططیا

۴۰-joooodi

یا رَبَ اِنَ لَنا فیک اَمَلاً طَویلاّ کَثیراً»

ــــــــــــــــــــ✨🍃ــــــــــــــــــــــ

@س1367 @1367س

@aftab2    

به نیابت شما خوانده شد انشالله که حاجت روا بشین😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم انشاالله حاجت روا بشی،لطفا برای منم بخون🙏❤️

چشم عزیزم ♥️

ممنون همچنین 🥹🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40