2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام پروانه خوبی  برای انتقال داروهای که استفاده میکنم قرص دوفاستون ،امپول سلکسان ؛شیاف پروژست ...

به جای فولیک اسید۵ کوالی فول بگیر بهتره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

چقدر انتخاب دکتر سخته از طرفی باید فکر هزینه ها رو کرد که چطور جور بشه از طرفی باید بهترین دکتر و انتخاب کنی 

بچه ها نمی دونم  انتخاب درستیه یا نه ولی میخوام برم مطب دکتر مشایخی که عملاشم تو رویان انجام بده 

دوستانی که رویان رفتن اگه نظری دارید خوشحال میشم بگید 

۴ بار پانکچر شدم ۳ بار انتقال واقعا دیگه افتادم رو دور تکرار خیلی بدنم خسته است به این مسیر چند باره که فکر میکنم پشتم میلرزه روح و جسمم واقعا خسته است به خاطر همین کمتر میام سایت منفی شدن بچه هاحالمو خرابتر میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم شما میدونید تیروئید بالا تو کیفیت تخمک و تو پانکچر هم اثر منفی داره یا نه ؟ مثلا با تیروئ ...

والله تو سیکل تخمک کشیم دکتر تایید داشت نرمال باشه وتا نرمال نمیشد سیکلو برام شروع نمیکرد 

رنج ازمایشگاهت چنده ؟ اگه نرماله مشکلی نداره

سلام پروانه خوبی  برای انتقال داروهای که استفاده میکنم قرص دوفاستون ،امپول سلکسان ؛شیاف پروژست ...

سلام عزیزم انشالله مثبت بشی و ما رو خوشحال کنی 

خواهر امپول سلکسان پروژسترونت با استرادیول اینا همشون با هم تداخل دارن جوری تنظیم کن دوساعت فاصله باشه بینشون 

چقدر انتخاب دکتر سخته از طرفی باید فکر هزینه ها رو کرد که چطور جور بشه از طرفی باید بهترین دکتر و ان ...

سلام دوستم چندتا از دوستان اینجا که مثبت شدن و حامله شدن با مشایخی بودن تو رویان و راضی بودن

منم با اشرفی هستم تو رویان راضیم منتهی هرجا میری تو مراکز یه سری چیزا رو خودت باید درخواست بدی مثل خراش و ...کارهای قبل از انتقال و پانکچر که شانسو بیشتر میکنه چون هزینه بره و خودشون زیاد پیشنهاد نمیدن چون ممکنه همه بخاطر هزینه نخوان 

ولی خداییش دکترهای رویان اکثرا گوش به حرف میدن

عزیزم برای من هم بخون لطفا و همینطور یک نفر به نام مستعار نقل بیدمشکی. انشاالله خدا شما و بقیه جمع ر ...

عزیزم دعای نادعلی هم برای خودتون خوندم و هم برای دوستتون نقل بید مشکی خدا رو به حرمت این روزهای عزیز قسم میدم که به حاجتتون برسین و بهترین ها در انتظارتون باشه

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi ✓
۲) پروانه ۲۱ ✓
۳) ۵ golnarges  ✓
۴) happygirls ✓
 ۵) 2aftab  ✓
۶) نهالیم ✓
 ۷) favali  ✓
۸) جاری favali  ✓
۹) یا منان ✓
۱۰) داداشمممم سارا  ✓
 ۱۱) houra1400  ✓
۱۲) مهدیه  ✓
۱۳) rose -710 ✓
۱۴) الهه- elahe ✓
۱۵) آسمان 6767  ✓
۱۶) queen 21722   ✓
۱۷) فردایی روشن ✓
۱۸) mahinaz  ✓
۱۹) alaae   ✓
۲۰) مهتاب 444   ✓
 ۲۱) نقل بیدمشکی  ✓
۲۲) nooshabehjoon  
۲۳) شطرنجی
۲۴) ترگل -رض
۲۵) الادیا
۲۶) آیدا 128
۲۷) زلیخا 1402
۲۸) اناشید 99
۲۹) عبدالواحد
۳۰) ساراییی
۳۱) مارشمالوو
۳۲) اردیان99( فاطمه)
۳۳) طوطططیا
۳۴) asrin1372
۳۵) مریم ۴۲۱۰
۳۶) نهال ۶۴۶۷
۳۷) زهرا ۱۳۶۷
۳۸) haniiijoooon

سلام دوستم چندتا از دوستان اینجا که مثبت شدن و حامله شدن با مشایخی بودن تو رویان و راضی بودن منم با ...

سلام عزیزم ممنون که نظرتو گفتی بیشتر جنین شناسی مرکز برام مهمه و اینکه دکتر حاذق باشه تو کارش وگرنه که مگه من میدونم خراش و بقیه کارا ب درد من میخوره یانه من هر دکتری برم میخوام دیگه هیچ نظری ندم والا هر چی گفتم فایده ای نداشت شاید بزارم دکتر کار خودشو بکنه بهتر باشه

راستی شما انتقال دادی مثبت شد ؟