2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد خبری نبوده فقط سحر و کوئین زایمان کردند. نمیدونم خبر داری یا نه.

بهاره جون شما که کیسه آبت ترکید تا برسی به بیمارستان سرکلاژت مشکلی ایجاد نکرد ؟ چقدر طول کشید برسی بیمارستان ؟ خدانکرده به رحمت صدمه نزد ؟ من خیلی میترسم یهو دردم بگیره قبل از اینکه سرکلاژو باز کنن 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث ک ...

اسم منم بی زحمت بنویس.

انشاالله حاجت روا بشی.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث ک ...

ممنون میشم واسه منم زحمت بکشی بخونی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

ممنون میشم منم یاد کنی،قبول باشه،ایشالا حاجتروا بشی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

[QUOTE=309954986]دوستان لطفا راهنمایی میکنین کدوم مدل از قرص کیوتن بهتره برای تقویت تخمک میخوام؟ @طوطططیا   & ...[/QUOTE

سلام عزیزم فکر میکنم کیوتن قرمز دز 100 هست کیوتن زرد در 30 و قرمز قوی تر هست 

برای تقویت تخمک پودر فمی بست هم خیلی خوبه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم به نیابت شما حدیث کساء خوانده شد🙂🫀

ممنون عزیزم

ان شالله خودنونم حاجت روا بشین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دخترا خیلی وقته نیومدم ان شالله قدیمی ها همه الان باردار باشن

سلام شوره جون خوبي؟ دخترت خوبه؟ من شما رو يادمه همسرتون ازو اسپرم بودن ، خداروشكر نتيجه گرفتين، گريد جنينتون چند بود؟ بلاست انتقال دادين؟؟

بچه ها من امروز کل شکمم سفت شده بود ،از شبش اسهال داشتم تا صبح چند بار رفتم دستشویی صبح هم کل شکمم سفت شده بود ولی درد نداشتم ترسیدن عصر رفتم اورژانس بیمارستان آزمایش و سرم و سونو کردن تا شب اونجا بودم گفتن چون دردی که بگیره ول کنه نداری برو خونه سفت شدن اشکالی نداره من هم اومدم خونه ولی اگه دردم بگیره باید برم ،

فقط سونو کردم دکتر سونوگرافی گفت کلیه راست بچه ورم داره آب داره،گفت مهم نیست به دنیا اومد‌ یک ماهگی میبرینش دکتر خوب میشه ولی من خیلی نگران شدم 🤦‍♀️

سلام عزیزم قربونِ دلِ مهربونت برم 

اسم منم اضاف کن 

خیلی به دعای دوستانم محتاجم😔

سلام دخترا خیلی وقته نیومدم ان شالله قدیمی ها همه الان باردار باشن

به به ببین کی اینجاست😍 خوبی عزیزم؟ قربونت. هستیم هنوز ی تعدادی از قدیمیا . سر جاهازی این تاپیک شدیم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱