2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
به روی جفت چشام عزیز دلم الهی دلت بی غم باشه و به حاجت دلت برسی ♥️

ممنونم گلم 

ان شاالله شما هم ب زودی دامنت سبز بشه. 

فاطمه جان ، دکتر زنده دل چندوقت پیش تو برنامه انارستان یه نوشیدنی رو توصیه کرد و‌گفت تا سه ماه آقایان بخورن:

یه لیوان شیر، یه قاشق غذاخوری سیاه دانه نیم کوب، یه قاشق غ زعفران، یه قاشق غ عسل مرغوب، یه ق غ پودر گردو و یه قاشق چای خوری زیره سیاه. مخلوط کن و بزار روی گاز زیرش رو کم کن تا کمی بجوشه. خیلی تاکید کرد رو این دستور. 

یکی دیگه اینکه پیاز رو بریز تو روغن زیتون تفت بده بعد تخم مرغ اضافه کن هم خودت هم همسرت بخورین. 

همسرت هر روز با غذا پیاز بخوره. 

یه معجون هم جای دیگه نوشته بود هم برای خانمها هم آقایون : 

۲۵۰ گرم عسل، ۱۶۰ گرم روغن زیتون، ۴۰ گرم سیاه دانه پودر شده، ۲۰ گرم کندر پودر شده رو با هم مخلوط کن و هر روز یه قاشق غذاخوری بخورید. ( سیاه دانه باید ب محض پودر شدن با عسل مخلوط بشه) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکنم دکتر عطار شاکری بود تو پیامبران.  بهمن دکتر فروتن . مام علیرضایی  . نیکان هم دک ...

بیشتر مشکل از طرف همسرم هست مورفولوژی صفر،  بقیه فاکتورها هم پایینه،  برای همین میخوام جایی برم کار جنین شناسش خوب باشه

عزیزم من اطلاعاتم کامل نیست ولی میدونم بخاطر شیاف اینطوری شدی از دارو خانه ژل شستشوی بانوان ( بارد ...

ممنون عزیزم از جواب دادنت لطف کردی

حاضرم ۱۰ برابر این درد و داشته باشم اما خدایی نکرده تاثیر منفی نداشته باشه برای جنینام

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث ک ...

فاطمه جون لطفا اسم‌ منم‌‌ تو لیست بنویس 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم گلم  ان شاالله شما هم ب زودی دامنت سبز بشه.  فاطمه جان ، دکتر زنده دل چندوقت پیش ...

اسکرین شات گرفتم عزیزم ممنون از وقتی که برام گذاشتی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم از جواب دادنت لطف کردی حاضرم ۱۰ برابر این درد و داشته باشم اما خدایی نکرده تاثیر منفی ن ...

مثبتی عزیزم

خیالت راحت ربطی بهم ندارن ، اما ژل شستشو رو حتما بگیر راحتت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون لطفا اسم‌ منم‌‌ تو لیست بنویس 

چشم عزیزم ♥️ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤤🤤🤤🤤 ممنون خاله جونم خاله 🥺🥲 تخمک گذاریمه انقد درد دارم میخوره ب پهلوم چیکار کنم؟ اول ...

الهیییی عزیزم. میفهمم منم هر ماه دارم این دردو. ی بار انقددد شدید بود ک پامو نمیتونستم زمین بذارم از دردش. نمیدونم بد باشه یا نه. اخر سر مجبور شدم ی شیاف دیکلوفناک استفاده کنم ک حداقل شب بتونم بخوابم. ولی نمیدونم برا تخمک گذاری بد باشه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یا رب ان لنا فیک عملا طویلا کثیرا ان لنا فیک رجاء عظیما عصیناک و نحن نرجو ان تستر علینا و دعوناک ...

😭😭😭❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی؟  چکار کردی دختر؟ من خیلی وقته نیومدم تاپیک، تو چه مرحله ای هستی؟

ممنونم عزیزم قربانت.❤️

منم دکتر برا دو ماه دارو نوشت که بعدش برم برا انتقال. فعلا دارم اونارو مصرف می کنم.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶

تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث کساء بردارم

انشالله به حق بی بی فاطمه زهرا حاجت همگی تون روا بشه

انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون ببخشه

بهترین هارو براتون ارزو دارم عزیزای دلم

لیست طبق خواسته ی خودتون تهیه شده هرکسی که دوست داره و اسمش تو لیست نیست بگه که وارد کنم

هرکسی ام اگه اسمشو اشتباه وارد کردم بگه درست کنم

الهی به امید تو 🤍🕊️

1- زین  ✅

۲-مهتاب ۴۴۴

۳-زلیخاه ۱۴۰۲۳

۴-الا ۱۱۵۴۳۴

۵-س ۱۳۶۷

۶-پونه ۰۰

۷-شطرنجی

۸-leila193

۹-asrin1372

10-avaaajon

11-پروانه ۲۱

۱۲-ساراییی

۱۳-شادان ۲۰۱۶۷

۱۴-alaae

15-مریم ۴۲۱۰

۱۶-happygirls

17-bahar2063

18-داداشممم

۱۹-یامنان

۲۰-houra1400

21-_بهاره_

۲۲-آناشید ۹۹

۲۳-نهال ۶۴۶۷

24-nooshabehjoon

25-نهالیم

۲۶-زهرا ۱۳۶۷

۲۷-baran1467

28-نقل بید مشکی

۲۹-golnarges5

۳۰-الهه_elahe

۳۱-فطرس

۳۲-عبدلواحد

۳۳-rose710

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

یا رَبَ اِنَ لَنا فیک اَمَلاً طَویلاّ کَثیراً»

« خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم ♥️»

ــــــــــــــــــــ✨🍃ــــــــــــــــــــــ

« وَ اِنَ الله سیُعوّضَنا عَمَّا مَرَرْنا بِه. »

« و خداوند آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد

الهی حاجت روا بشی قشنگم🤍😍 @زین    

1
5
10
15
20
25
30
35
40