2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi ✓
۲) پروانه ۲۱ ✓
۳) ۵ golnarges  ✓
۴) happygirls
 ۵) 2aftab  
۶) نهالیم
 ۷) favali
۸) جاری favali
۹) یا منان
۱۰) داداشمممم سارا
 ۱۱) houra1400 
۱۲) مهدیه  ✓
۱۳) rose -710
۱۴) الهه- elahe
۱۵) آسمان 6767  ✓
۱۶) queen 21722   ✓
۱۷) فردایی روشن
۱۸) mahinaz
۱۹) alaae
۲۰) مهتاب 444
 ۲۱) نقل بیدمشکی
۲۲) nooshabehjoon
۲۳) شطرنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم اسم منو اضاف کن 

ان شاالله همه به حاجتمون برسیم

من که افسرده شدم ۸ساله منتظرم.

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

ممنون که هستید 🌹من معتقدم به اینکه برا همدیگه دعا کنیم حاجتمون زودتر براورده میشه .ان شاالله همه ی منتظرا جواب بگیریم 

سلام کسی تا حالا سونوی تخصصی آندومتریوز انجام داده من دو بار تا حالا تخمک کشی کردم فقط ۲ تا جنین واسم تشکیل شده چون به خاطر کیستم آندومتریوزم ذخیره تخمدانم پایینه حالا دکترم میخاد همون ۲تا را انتقال بده واسم گفته عکس رنگی بگیر که گرفتم گفت لوله ها بازه فردا هم سونو تخصصی دارم که ببینن شرایط انتقال جنین رو دارم یا نه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
نه نخوردم،برا بارداری ضرر نداره؟ دائم آب ولرم میخورم چه ناشتا چه غیر ناشتا الان از دردش خوابم نمیب ...

از دکترت بپرس یا داروخونه اگر بد نباشه تو بارداری خوبه بخوری

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پس ؛ ان شاالله  فردا پی آر پی  انجام میدم  چسپ جنین نمیدونم چند تا نوشته هنوز نگرفتم ...

سونو آخری به منم ندادن رفتم دستور دارویی بهشون کفتم بهم بدید 

عزیزم دکتر حقییی بود به نظرم سنم که بالاست همه کارها رو میخوان برام انجام  بدند

نه منظورم انتقال بود وگرنه سونوها همش حقیقیه

عزیزم موفق باشی انشاءالله که مامان دوقلوها بشی😍

دل ماهم شاد میشه

نه منظورم انتقال بود وگرنه سونوها همش حقیقیه عزیزم موفق باشی انشاءالله که مامان دوقلوها بشی😍 دل م ...

انتقالت دکتر حقیقی انجام داد؟ به نظرت اگه دکتر رستمی بود بهتر بود؟ 

ممنونم عزیزم ؛ ان شاالله هممون مامان دو قلوهای ناز بشیم و از دوا و دکتر راحت بشیم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه منظورم انتقال بود وگرنه سونوها همش حقیقیه عزیزم موفق باشی انشاءالله که مامان دوقلوها بشی😍 دل م ...

عزیزم چرا دکتر برات پی آر پی و چسپ جنین و راه های دیگه رو برات انجام داده این کارها رو میکنند که بهشون اعتماد نمیکنی 

اون روز یکی توی مطبش می گفت دکتر با ضخامت ۷ برام انتقال داده و منفی شده بود .تعجب کردم گفتم ۷ کمه ،گفتم خوبش ۸ است که الان به خودمم پیشنهاد داده 😐

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم حتما ژل رویال و عسل اصل هم بخورید هم خودتون هم همسرتون خدا بخواد معجزه میکنه انشاالله ...

یکی از اشنا هامون کندو داره میگه فصل برداشت ژل اول بهاره بیا مشهد بهت بدم هرچی دوست داری سر کندو بخور

عسل هم خریدیم ازش

ولی ژل نخریدم گفتم بهار بیاد تازشو بخریم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️