2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنون  میشه برام دعا کنی مثبت بشم امروز روز ۱۰ انتقالم اما هیچ علایمی ندارم فقط منتظر معجزه ی خ ...

سلام عزیزم. منم هیچ علایمی نداشتم و مثبت شد. نگران نباش بدنا متفاوتن 💜

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

عزیزم برای منم بخون انشاءالله حاجت رواشی❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم واسه منم بخون ممنون از لطفت .

مهدیه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیزم. منم هیچ علایمی نداشتم و مثبت شد. نگران نباش بدنا متفاوتن 💜

الهی صحیح و سالم بغلش کنی ایشالله سربلندیشو ببینی و بهش افتخار کنی .

اخه سری قبل اتفاقی صبح زود خودمو کشیدم زیر دلم یه جوری شد اما اینبار اینجوری نمیشه ۲تا جنین ۲روزه داشتم انتقال دادم روز ۷بی بی منفی شد دیگه میترسم بی بی بزنم اون سری سر سینه هام وحشتناک درد میکرد اما اینسری وقتی صبح زود بلند میشم کلا دردشون تموم شده وقتی شیافت میزارم چند ساعت درد دارن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

این سری دلم میسوزه واسه اینهمه دارو مصرف کردم اون سری روزی ۲تا شیافت داشتم و مثبت شد اما اینسری روزی ۲تا استرادیول۲تا دوفاستون۲تا شیافت۱امپول انوکسا ۱فولیک اسید هیچ نمیدونم واسه چی هستن جالب اینجاست استرادیول رو بروشورش نوشته در بارداری استفاده نشه کسی میدونه اینا واسه چین 

سلام‌ گلم 

لطفاً برای منم بخون 🙏🙏🙏

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزم لطفا برای منم بخون که خیلی احتیاج دارم این روزا   انشاله بهترین ها برات اتفاق بیافته 

سلام  سارا هستم حاجت روا بشید خودتونم

چطوری خوشگلم خوبی خوشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم برا منم میخونی انتقالم نزدیکه برام دعا کن مثبت شم و اینبار بمونه برام خدا حاجت خودتم رواک ...

عزیزم شما تازگی سقطداشتین درسته؟  سقطتون چند وقته بود چند ماه گزشته ازش که دارین انتقال میدین؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستای گلم

میشه لطفا راهنمایی کنید 

من ۲۶ مرداد پریود شدم 

روز ۱۳ سیکلم سونوی سه بعدی رنگی رفتم 

موقع سونو اون اپلیکاتور رو که فشار میداد تا رحم و تخمدان ها رو ببینه درد گرفت. 

تو سونو هیچ مشکلی نداشتم. 

از فردای روزی ک سونو کردم ترشحاتم رگه های خون داشت بعد با دستمال هم ک خشک می کردم کمی لک میدیدم. 

کم کم لک بینی شروع شد و از پنج شنبه که ۲۲ سیکلم میشه خون ب جریان افتاده. 

بعد از سونو هم دو دفعه نزدیکی داشتم.

ب نظرتون علتش چیه ؟ 

تا حالا همچین تجربه ای داشتین ؟ 

مهتاب جون شما در این مورد می تونی راهنمایی کنی؟

سلام دویتان من 8 شهریور انتقال جنین داشتم سه تا کامپکت فا کر کنم یعنی 4 روزه گریدشون aو b بوذ امروز با حساب کردن همون 8 شخریور روز یازدهمم بیبی زدم منفی شد زود زدم یا نه امیدی داشته باشم کسی بوده زود زده باشه ازمایشش مثبت بشه