2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
اسم داروخونه یادتون هست زنگ بزنم ببینم ارسال دارن  انشاالله مثبت بشی عزیزم

داروخانه شبانه روزی شهید بهشتی. شمارش از تو نت پیدا کن زنگ بزن.

برام دعا کن عزیزم .تو تاپیکتون دیدم یه ۲۴ هفته از دست دادین میشه دلیلش رو بگین؟

آخه خودمم دوقلو آی وی اف کرده بودم دقیقا تو ۲۴ هفته جفت یکیشون کنده شد نموندن  

عه واقعا؟ اون دیگه چرا اخه اره من دارم. از ماه بعد قراره شروع کنم. اگه میخوای پرس و جو کنم اگه بود ...

والا نمیدونم من باید از دو ماه قبل انتقال میخوردم که پیدا نکردم حالا چند جا تهران زنگ میزنم ببینم موجود دارن یا ارسال میکنن اگه نشد بهت زحمت میدم ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروخانه شبانه روزی شهید بهشتی. شمارش از تو نت پیدا کن زنگ بزن. برام دعا کن عزیزم .تو تاپیکتون دیدم ...

مرسی گلم 

اخی عزیزم 😥😥😥 انشاالله مثبت میشی و جاشون پر میشه 

اینبار هم دوتا انتقال دادین؟

جنین مشکل مغزی داشت متاسفانه 😥😥

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی گلم  اخی عزیزم 😥😥😥 انشاالله مثبت میشی و جاشون پر میشه  اینبار هم دوتا انتقال داد ...

آخی بمیرم برای دلت که خیلی خوب درکت میکنم چی کشیدی اون روزا .آره دو تا انتقال دادم .دکتر گفت اگه دوتاش گرفت تو ۹ هفته بیا یکیش ریداکت میکنم.

برای شما هم با آی وی اف بود؟

والا نمیدونم من باید از دو ماه قبل انتقال میخوردم که پیدا نکردم حالا چند جا تهران زنگ میزنم ببینم مو ...

ان شاالله پیدا میشه نگران نباش. منم در خدمتم😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا یکم راه میرم یهو مثانم انقد وحشتناک درد میگیره ک نمتونم یه قدم دیگه بردارم یکی از بچه ها خیلی پ ...

عزیزم سرشو حس میکنی کجاست؟من حس میکنم دقیقا جای بخیه های سزارین قبلیم هست تکون میخوره قشنگ بعد ببخشید موقع تکونش یکم ادرارم میریزه

شما اینجوری نیستی؟

ویییی ننه چه راز قشنگی داری😍🤤 دلم رفت انشالله خیر کثیر ببینی عزیزم ♥️ هرچی از خدا میخوای بهت بده

دخترم میگه مامان شکم من چرا مثل مال تو بزرگ نیست،منم گفتم مریضم میخوام یه شب برم بیمارستان کوچیکش کنم زود برگردم،میگه مثل مال من میشه بعد گفتم نه به اندازه مال شما ولی کوچیک میشه دیگه 😅

زیاد نمی‌پرسن بچه هام چون قبلا هم آمپول آنوکسا میزدم تو شکمم دیده بودن دیگه میگم مریضم شکمم اینجوریه قبول کردن فقط میگن زودتر خوب بشو😍

والا نمیدونم من باید از دو ماه قبل انتقال میخوردم که پیدا نکردم حالا چند جا تهران زنگ میزنم ببینم مو ...

طوطیا اومدی بوشهر؟؟شاید داشته باشن داروخونه ها

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اگه نداشتی پس بعید میدونم بی بی بیخودی مثبت شده باشه.

بیبی ویتاساین هاله میداد اما روژان منفی منفیه ؛ دیگه نه بیبی میزارم نه بهش فکر میکنم اینقد نت نگاه کردم هیچکس نبوده روز هشتم منفی باشه و بعدش مثبت شده باشه؛ رعایت میکنم اما برای منفی هم اماده ام 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

سلام خانوما خوبین من امروز روز ۷انتقالم هست صبی وسوسه شدم تست زدم منفی شد خیلی نگرانم کسی بوده تست بزنه منفی باشه باز باردار باشه اصلا علایمی ندارم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.