2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
اوکی  فکر کردم به تازگی رفتید خدا کمک کنه. انقدر فکرم درگیر که نگو گفتم آخرین بار چه بشه چه ن ...

انشالله نتیجه بگیری سه تا پسر داری یا تعیین جنسیت نشده منم بار اخرمه واخرین تیری که میزنم دیگه نه مالی نه جانی نه روحی نمیکشم ۴بار تخمک کشی با این اتنقالم ۵بار انتقال یه بارم عمل هیسترو دوبار عکس رنگی یه بار سقطو کورتاژ و امپولارو که دیگه نگم .........از سال ۹۸ اسفند ماهش من هر ماه تو راه دکتر دیگه بریدم 

منم ۵تا جنین دارم حالا اگه توشم پسر باشه

شماره شونو شما دارین ؟ از قبل میتونه بهش بگه یا بعد ویزیت خودش شمارشو میده؟

نه میدم بهت منم از کسی گرفته بودم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها من دو ماه پیش کورتاژ شدم الان دکترم میگه قبل انتقال خراش برام انجام بده بعد یکی دوستام تا فهمید میگه نکن کورتاژ خودش خراشه رحمت ضعیف میشه اینجا شما ها اطلاع ندارید ک اگه خراش انجام بدم بهتره یا بدتر موندم تو دوراهی☹️

آناشید جان شما آزمایش منو دیدین؟

نندیدم خود ازمایشو فکنم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم. بله که خوبه.میشه پر سلولی. من دخترمو کامپکت که بود انتقال دادم. ایشالا برات بمونن. دارو ...

ممنون نوشابه جون.حالا چکار کنم ؟آمپول نگرفتم کلی هم دوفاستون خریدم .یعنی کسی نبوده آمپول نزنه دوفاستون بخوره مثبت بشه؟  

بچه ها این آمپول پروژسترون رو چطور میکشید داخل سرنگ؟ خیلی سخت میره داخل سرنگ من سوزنش رو برمیدارم و ...

حتما بدون سوزن مواد رو بکش چون اگه با سوزن بکشی کند میشه سوزن دردت میگیره

انشالله نتیجه بگیری سه تا پسر داری یا تعیین جنسیت نشده منم بار اخرمه واخرین تیری که میزنم دیگه نه ما ...

انشاالله نتیجه میگیری

من ۳تاپسر دارم ۳تا دختر 

خیلی تخمک کشی کردید! من فقط یه بار انجام دادم

یه دونه هم لاپرا و هیسترو باهم دو تاهم انتقال 

ولی به قول شما دیگه روحی و جسمی نمیکشم

به همسرم گفتم اگر نشد طبیعی اقدام کنیم شاید خدا داد اونی رو که میخوایم.نداد هم صلاح نبوده

من تمام نگرانیم اینه که دوباره کیستم برگرده و فرصت طبیعی رو هم ازدست بدم

انشاالله همه نتیجه بگیرن ماهم بگیریم.برای خداکاری نداره ازاوبه یک اشاره است

انشالله نتیجه بگیری سه تا پسر داری یا تعیین جنسیت نشده منم بار اخرمه واخرین تیری که میزنم دیگه نه ما ...

انشاالله توش پر از پسر باشه.امیدوارم هر۵تاش باشه

برای من از۶تا ۴تاش پسربود

درصورتیکه اونایی که قبلا انجام دادم از ۸تا دوتاش نشون نداد ۳تا پسر بود ۳تا دختر

پروانه جون احسنت به این اراده انشالله نتیجه بگیری من یه بار تخمک کشی کردم یعنی منو بکشن دیگه وارد این سیکل پر دردسر نمیشم ؛ حتی دکترم گفت باید هیسنرو بشی قبل انتقال گفتم اصلا حاضرم جنین ها رو بندازم دور دیگه بیهوشی و این چیزا نمیرم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

بچه ها جونی فردا انتقال فرش دارم

کله پاچه گذاشتم امشب و فردا رو بخورم

اامشب آمپول نوروبیوم میزنم

دیگه چیکار کنم؟؟

یکی گفت یک ساعت قبل انتقال قرص پروکسیکام بخوریم ، آره؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟