2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046933 بازدید | 684566 پست
سلام خانومای گل من ماه بعد میخام ای یو آی تعیین جنسیت کنم چه توصیه ای دارین که انجام بدم انشالله بار ...

سلام خانمی،سعی کن تا قبل از آی یو آی رحمتو گرم نگه داری،تقویتی بخور، سردیجات رو حذف کن،همسرت رو تقویت کن

اگه بتونی بادکش رحم انجام بدی خیلی خوبه

سلام خانمی،سعی کن تا قبل از آی یو آی رحمتو گرم نگه داری،تقویتی بخور، سردیجات رو حذف کن،همسرت رو تقوی ...

سلام عزیزم ماهاست که رژیم داریم لب به سردیجات نمی‌زنم بشوهرمم ویتامین و تقویتی دادم 

بقیش توکل بر خدا

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم

ورم طبیعی نیست،من خیلی اذیت شدم برای سزارینم ولی ورم نداشتم اصلا

درد من تا روز دهم که بخیه م رو کشید دکترم ادامه داشت ولی دیگه کم کم دردش کم میشه

حتما شیاف بذار خیلی اثر داره

چقدر حس خوبی میگیرم از پیام ها و تجربه هاتون بعد از زایمان...

بیشتر راجبش صحبت کنید 

نیاز داریم به این حس خوب🥹😚

انشالله فرزندانتون 120 سال زیر سایه پدر مادرشون عاقبت بخیر بشن🧿🩵

که امید هزاران نفرن😍😚

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره عزیزم اما خیلی عمل کردن سخته  اون گازی که زدن موقع لاپارا سینه مو اذیت می‌کنه سرفه م خوب ن ...

آره فاطمه برای کنترل که رفتی حتما بگو یا چیزی میده خوب بشه یا بلاخره میگه باید تحمل کنی خوب بشه لااقل میفهمی بعد‌چند‌مدت خوب میشه اینجوری تحمل کردنش راحتر میشه 

آره واقعا عمل کردن سخته ولی عوضش خوب که شدی ارزششو داره عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جانیمسان انشاالله روز انتقالات روز مثبت شدنت روز سونوی قلبشون روز زایمانت🙏🙏🙏🙏🫂🌹

🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘ممنونم مهربونم ،انشالله همچنین خودت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم من الان ۴۰ سالمه و تجربه خودمو میگم امیدوارم به دردت بخوره . من بعد از اینکه بچم سقط شد ه ...

خدا نگه داره براتون گل دخترنونو. مرسی عزیزم از به اشتراک گداری تجربه ات. خدا را شکر که طبیعی بودی من فکر میکردم آی وی اف بوده. خوب عزیزم مشکل طاهرا همون سه سال بالای ۴۰ هست. دکتر میگه بالای ۴۰ اینجوری میشه و وصع تخمک اینطوری خوب نیست. به قول خودش کاش زودتر میومدی پیشمون. و مورد اینکه گفت بالای ۴۰ ما بیشتر توصیه میکنیم طبیعی باردار بشت. نشد ای یو ای.برای ما که ای یو ای جواب نمیده  چه برسه به طبیعی. میمونه فقط پدیرش ریسک بی نتیجه بودن ای وی اف و یا تخمک اهدایی. نمیدونم چکار کنم. کلی وقت و دارو و هورمون برای کاری که دکتر میگه فقط ۶درصد شانس داری به نطرتون درسته؟

خدا نگه داره براتون گل دخترنونو. مرسی عزیزم از به اشتراک گداری تجربه ات. خدا را شکر که طبیعی بودی من ...

عزیزم به منم همش میگفتن بالای ۳۵ سال دیگه تخمک کیفیت نداره حتی دکتره میگفت ۱ ماهم که بگذره به ضررت هست و کاش ۳۵ سال اومده بودی ولی الکی هولم کردن . بنظر من با یکی ۲ ماه تقویت اساسی یه بار دیگه پانکچر بشین میارزه حالا بازم بیشتر تحقیق کنید بهتره 

عزیزم به منم همش میگفتن بالای ۳۵ سال دیگه تخمک کیفیت نداره حتی دکتره میگفت ۱ ماهم که بگذره به ضررت ه ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت. البته من با اون تعداد فولیکول انترال که گفتت نهایت دو سه تا جنین اگر داشته باشم که بشه یک انتقال هم عالیه. بعید میدونم. همه امیدم اینه که تو هر دو انتقالم حامله شدم.اگرچه که دومی پوچ شد.