2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  منم امشب یازدهمین شب انتقالم  دو تا جنین بلاست فریز انتقال دادم  برام ...

سلام‌من هم امشب یازدهم انتقال میشه ولی جنین‌های ۴روزه بودن 

انشالله مثبت ی خواهر من هم سومین انتقالمه انشالله دوتای با بتای خوب بیاییم اینجا

علائم خاصی داری

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من انتقال هفتم مثبت شدم فقط دلدرد کمردرد پریودی داشتم خیلی زیاد دیگه هیچ علامت دیگه نداشتم

تو انتقال مثبت کار خاصی انجام دادی یا مثلا دکتر قبلش یه تشخیص خاصی داده یا با بقیه فرقی نداشت

فیزیوتراپی رحم رفتم همیشه ضخامت ۷ انتقال میدادن این دفعه ضخامتم ۹ بود

یعنی بخاطر ضخامت این فیزیوتراپی کردین من همیشه شرایط رحمم عالی هستن دکتر خیلی راضیه ولی نمیشه انشالله اینبار گرفته باشه اگه واقعا نشه دیگه از نامیدی نمیدونم  خدای خودت صدامون رو بشنو واقعا سخته 

خداروشکر بعد هفت بار نتیجه گرفتی واقعا چه سختی هایی تحمل کردی  همه‌ شون زیر نظر یه دکتر انجام دادی

سلام دوستان  منم امشب یازدهمین شب انتقالم  دو تا جنین بلاست فریز انتقال دادم  برام ...

سلام انشاالله که شما هم نتیجه مثبت می گیری من امروز دوازدهمین روز انتقال جنین سه روزه بودم بیبی چک زدم یه هاله کم رنگ انداخت 

یعنی بخاطر ضخامت این فیزیوتراپی کردین من همیشه شرایط رحمم عالی هستن دکتر خیلی راضیه ولی نمیشه انشالل ...

نه من دو بار مام با دکتر نصر بودم یکبار پارسیان با دکتر زارعیان دوبار نیکان با دکتر بختیاری یکبار با دکتر رزاقی اخری هم با دکتر فروتن 

توی این هفت بار همه کار هم کردم از هیسترو و خراش و

پی ار پی و ای وی ای جی همه کار 

یعنی بخاطر ضخامت این فیزیوتراپی کردین من همیشه شرایط رحمم عالی هستن دکتر خیلی راضیه ولی نمیشه انشالل ...

توی این راه باید کفش اهنی بپوشی منم نا امید میشدم مخصوصا که همه میگفتن اگه میخواست بگیره تا حالا گرفته بود تو الکی میری دنبالش ولی من فقط به این فکر میکردم که بزار همه کار بکنم بعدا که سن ام بالا رفت حسرت نخورم که شاید اگه اینکارو میکردم میشد اول و اخر هم باید خدا بخواد من جنین اخرم بود روز انتقال گریه ام گرفته بود که خدایا تا تو نخوایی نمیشه برام بخواه تا حسرت مادر شدن روی دلم نمونه