2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام عزيزم من انتقال اولم بود ، ولي قبل انتقال سختي زيادي كشيدم ، امسال سال نادر شدنت هست شك نكن، به ...

مرسی گلم .انشالله که شما هم خیییییلی زود مامان میشی و نتیجه همه اون سختی ها رو میبینی

انشالله که هممون از این چشم انتظاری در بیایم 🤲🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای من چقدر ضربه بهتون زده. یعنی خودشون اهدا کننده رادمعرفی میکنن و بعد نمونه اش مشکل داره؟ با این ...

عزییییزم اتفاقا مام نامه دادگاه و این چیزا نمیخواد اصلا هم زمان بر نیست مرکز مام خودش وکیل داره که باید با اون هماهنگ کنیم فقط تو یک جلسه ،همین

برای ما که اسپرم اهدایی گرفتیم که خیلی راحت و آسوده بود و بدون هیچ نامه دادگاه مادگاهی

دکتر علیرضایی و تمیزی هر دو از تیم دکتر نصر هستن و عالی هستن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
باید دکترت تجویز کنه تحت پوشش بیمه هم نیست و خیلی گرونه من هر دفعه داروها جواب میداد ۱۲ ۱۳ تا تخمک و ...

عزیزم این سیناتروپین که میگید برای اینه که تخمکها بهتر رشد کنن یا رو تعداد تخمکها هم تاثیر میذاره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بهارک جون. شما چطوری؟ جای سزارینت بهتر شده؟ پسرت چطوره؟ کولیکش بهتر شده؟ به خونه جدید عادت کردی ...

سلام عزیزم اره خداروشکر جای سزارینم خوبه ولی دسرم هنوز کولیک داره 

خداروشکر مامانم هم اول اگوست اومد و تنها نیستم روحیم خیلی بهتر شد

سارا جونم خیلی متاسفم  ان شا الله خدا کمکت کنه اگر دختر و پسر برات مهم نیست و طبیعی هم میتونی ...

ممنون مهتاب جونم😘😘😘

نه جنین ندارم دیگه اصلا زمان ندارم برم مجددشروع کنم

ازنظرزندگی شخصی وکاری خیلی شلوغم 

این همه برنامه ریزی کرده بودم فقط تابستونم یکم خلوت بود که تموم شد

دیگه دنبالش نمیرم البته اگه طاقت بیارم 🤣

حداقل تااردیبهشت که میدونم نمیرم چون زمان خالی ندارم

خدایابه امیدخودت🌺
سارا اون واسطه چهل تومن خیلی گرفت اخه ازت، من فکنم گفتی خوشگل بود احتمالا برا همون گرون شد.  کل ...

خوب پول عمل وداروهمه باخودواسطه بود کلا تقریبا دراومد چهل وخورده ای نزدیک ۵۰

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیرم من الان که ۱۴ هفتم همچنان دارم هر روز آمپول پروژسترون رو میزنم و توی نت خیلی خوندم که این ...

سلام عزیزم خوبی شما سرکلاژ انجام داری ؟طول سرویکس چند بود؟کمر درد هم دلشتی؟

سلام عزیزم 32 بود و دکتر گفت سرکلاژ بشه خیالمون راحت تره فقط یک روز کمر درد داشتم 

قبل سرکلاژ کمر درد نداشتی؟من هفته پیش که سونو ان تی رفتم شکنی گفت 33 طول سرویکس فردا وقت دکترمه میترسم به منم بگه سرکلار

عزیزم این سیناتروپین که میگید برای اینه که تخمکها بهتر رشد کنن یا رو تعداد تخمکها هم تاثیر میذاره&nb ...

برای رشد تخمک هاس گلم برای من رو تعدادش تأثیر نداشت رو کیفیتش تأثیر داشت