2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من دفعه قبل کلی علائم داشتم منفی شدم الان علائم پایدار ندارم نمی دونم نتیجه چی میشه گاهی پاهام سرده ...

انشالله این دفعه مامان شده باشی عزیزم و خبر بارداریتو اعلام میکنی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز خیلی حالم بد بود و دایم گریه میکردم به هربهانه ای. ولی چاره ای نیست امروز یه ذره خودم رو جمع ...

سلام عزیزم.من چند روزه اینجا نیومدم. الان به فکر شما وارد سایت شدم و امیدوار بودم خبر خوب بخونم ازت. خیلی متاسفم. حتما خیر تو این بوده. انشاالله دفعه بعد.

سلام عزیز دلم تو خوبی شنیدم پی از پی کردی انشاالله بهترین ها برات  آره شکر خدا یکم خوبم امروز ...

عزیزم متوجه شدم جراحی کردی. انشاالله که بهتری و خدا اخرین سنگ قبل بارداریتو برداشته و اینبار دیگه مامانی

دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

سلام عزیزم.خدا را شکر که الان بچه ها هفته شون بالاس و به امید خدا دیگه نیاز به دستگاه یا کار خاصی نیست. امیدوارم الان که پیامو مینویسم در حال شیر دادن به جگرگوشه هات باشی و خیالت ازشون راحت باشه.

سلام دوستان گلم من امروز رفتم سونو مجدد،دستورهای قبل از انتقالو دادن بهم،انشااله یکشنبه انتقال دارم ...

بسلامتی عزیزم انشالله که این انتقال مثبت بشی عزیزم 

پروژسترون که شروع کنی دیگه بالا نمیره ضخامت برای انتقال تا ۱۲ جا داره نگران نباش

عزیزم متوجه شدم جراحی کردی. انشاالله که بهتری و خدا اخرین سنگ قبل بارداریتو برداشته و اینبار دیگه ما ...

ای خدا ممنون از دعای قشنگت قشنگم ممنون جونم ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بسلامتی عزیزم انشالله که این انتقال مثبت بشی عزیزم  پروژسترون که شروع کنی دیگه بالا نمیره ضخام ...

سلام سحر جان خوبی عزیزم ؟ درد واژنت بهتر شد ؟ مال منو۳ روزه وقتی میشینم درد میگیره سریع دراز میکشم . نمیدونم از کم کردن پروژسترونه یا چیز دیگه . نگرانم کرده . متاسفانه پیامای خصوصیم باز نمیشه انگار دوباره سایت قاطی کرده 

سلام عزیزم.من چند روزه اینجا نیومدم. الان به فکر شما وارد سایت شدم و امیدوار بودم خبر خوب بخونم ازت. ...

سلام عزیزم

مممون که به فکرم بودی

خداروشکر که دوستانی مثل شما دارم

اتفاقا منم امروز به فکر شما بودم که چرا ازتون خبری نیست.

به نظر شما اللن باید چیکارکنم؟چه آزمایشی بدم؟ کاریوتایپ به کارم میاد؟

شوهرم به آزمایش فردا امیدوار بنده خدا میگه شاید معجزه بشه.نذاشت دارومو قطع کنم گفت به حرف مرکز گوش بده و آزمایش دوم روهم بده

سلام سحر جان خوبی عزیزم ؟ درد واژنت بهتر شد ؟ مال منو۳ روزه وقتی میشینم درد میگیره سریع دراز میکشم . ...

این پروژسترون رو تا کی باید تزریق کرد؟

والله من الان ۲۰تا زدم مثل گردو باد کرده

بجه ها روغن سیاهدانه کی استفاده کنم؟تازه پریودشدم و ماه بعدی باید برم توی سیکل. دکتر ایمنی هم رفتم ...

فکرکنم اون دوران پریود تا تخمک گذاری یعنی از روز عادت ۱۴ روز برای گرمی توردن و اینا مهمه

البته من ۴روز قبل از انتقال قبلیم استفاده کردم.

انقدر هرکی یه کاری میگه که آدم گیج میشه باید چیکار کنه.

من میخوام برم طب سنتی تا مزاج شناسی بشم و طبق مزاجم بخور نخور داشته باشم که خرابکاری نکنم

دخترا من دیروز آزمایشم منفی شد و فردا دوباره تکرار میکنم و هنوز دارومصرف میکنم.

رحمم درد میکنه و علائم پریود دارم.یهو از درون آتیش میگیره و شروع میکنه به نبض زدن.این برای اینه که با دارو جلو پریود گرفته شده؟