2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اخی عزیزم 😥😥 نمیدونم چی بگم انشاالله به زودی طبیعی خدا یه گل پسر ناز قسمتت کنه  اون عدد این ...

نمیدونم چراناراحت نیستم😬

انگاراون سرویس رفتن بعدانتقال خودم میدونستم منفی میشه

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روز۱۲ آزدادم منفی شدم سوالم اینه عددهای پایین چیه؟

اگه دوباره خواستی شانستو امتحان کنی ایندفعه برو مرکز مام 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه دوباره خواستی شانستو امتحان کنی ایندفعه برو مرکز مام 

اره اشتباهم این بودتومام ادامه ندادم

دوست داشتم برم اونجا بازازاول شروع کنم

نمیدونم حکمتش چیه فردابرام حکم جدیدزدن پست جدیدگرفتم فکرنکنم دیگه بشه باردارشد😬

خدایابه امیدخودت🌺
ایدا جونم نمیدونم نظرات دکترا و بقیه رو ولی من به شخصه داروی گیاهی و شیمیایی و توصیه نمیکنم با هم دا ...

منم موافق دارو گیاهی نیستم ولی خیلی ها نتیجه گرفتن منم به هردری میرنم تو این فرصت باقی مونده 

نمیدونم چراناراحت نیستم😬 انگاراون سرویس رفتن بعدانتقال خودم میدونستم منفی میشه

خدا رو شکر که حال دلت خوبه یه خوردش هم بخاطر اینه که یه دسته گل ناز داری 

خیلی ها که منفی میشن و ناراحت میشن دلیلش اینه که هنوز نتونستن طعم مادر شدن رو بچشن 

اره اشتباهم این بودتومام ادامه ندادم دوست داشتم برم اونجا بازازاول شروع کنم نمیدونم حکمتش چیه فردا ...

میشه عزیزم چرااا نشه خیلی ها شاغل بودن و ای وی اف کردن میتونی پروسه تخمک کشیتو انجام بدی توی شهریور بعد چند روز مرخصی بگیر واسه انتقال سه روز مرخصی بگیری کافیه

خدا رو شکر که حال دلت خوبه یه خوردش هم بخاطر اینه که یه دسته گل ناز داری  خیلی ها که منفی میشن ...

ممنون عزیزدلم

سلامت باشی❤️❤️❤️

داروهامو کلا قطع کنم درسته؟

خدایابه امیدخودت🌺
میشه عزیزم چرااا نشه خیلی ها شاغل بودن و ای وی اف کردن میتونی پروسه تخمک کشیتو انجام بدی توی شهریور ...

اخه اینواستراحت کردم نگرفت سرکاربرم چی میشه

نمیدونم هرچی قسمت باشه خواهری

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم سلامت باشی❤️❤️❤️ داروهامو کلا قطع کنم درسته؟

از دکترت بپرس ولی چون روز دوازده زوده احتمالا میگه دو سه روز دیگه ادامه بده و دوباره ازمایش بده

دستشویی ازبس پرستارگفت اب بخور😬

وااااای منم انقدر آب خوردم درحال ترکیدن بودم به زور ۲۰ دقیقه تونستم صبر کنم بعدش چند بار رفتم سرویس. نباید میرفتیم ؟ من خودمم نگران اون فشاری هستم به سختی تحمل میکردم

اخه اینواستراحت کردم نگرفت سرکاربرم چی میشه نمیدونم هرچی قسمت باشه خواهری

ببین وقتی جنین پنج روزه باشه هر اتفاقی بخواد بیفته همون سه روز اول افتاده یا لانه گزینی کرده یا اوت شده پس،بیشتر از سه روز استراحت مطلق لازم نیست فقط بعدش باید مراقب بود مثلا چیز سنگین بلند نکنی نپری خم و راست نشی زندگی تو ورژن اهسته همین 

من خودم روز ششم رفتم سینما روز هفت یک ساعت داخل هواپیما شبش هم مهمونی خونه دوستم مثبت هم شد

سلام دوستان روز۱۲ آزدادم منفی شدم سوالم اینه عددهای پایین چیه؟

اونا رنج بتا تو هفته ی بارداری رو نشون میده وبرایه انتقال منفیتم متاسفم انشالله خدا بهت نگاه بندازه و معجززشو بهت نشون بده