2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047235 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرمن افتضاح کنجکاوه چندروزنرفتم یهوقبل شام باپدرشوهرم اومد دستشوگذاشت روزنگ  تنهابودم ...

خواهر گلم اصلا به دلت ترس و استرس راه نده،استرس سمی ترین چیزه در شرایط شما

خوب حالا یه مثال براتون بزنم 

جنین که انتقال میدن مثل بال زنبور در عسل هستش، انشالله بعد از انتقال میچسبه دیگه ای استرس و نگرانی فقط حالت رو بد میکنه اعصابت رو خورد میکنه،انشالله جاشون خوبه خوبه

خواهر گلم اصلا به دلت ترس و استرس راه نده،استرس سمی ترین چیزه در شرایط شما خوب حالا یه مثال براتون ...

ممنون خواهری 

خداکنه

ببین منم شنیدم میگن استرس نداشته باشید

ولی نمیدونم چطوری

الان رنگ وروموببینی انگارروحم😭

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون خواهری  خداکنه ببین منم شنیدم میگن استرس نداشته باشید ولی نمیدونم چطوری الان رنگ وروم ...

یه کتاب رنگ آمیزی بزرگسال بگیر عالیه،و تنهایی فکر و خیال میاره،برو بیرون تو خیابون راه برو یکم آدم ها رو ببین چقدر آروم میشی

دوست عزیز شما بعدش آزمایش دادی مثبت شدید 

اره گلم بااینکه هاچ سی جی زده بودم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یه کتاب رنگ آمیزی بزرگسال بگیر عالیه،و تنهایی فکر و خیال میاره،برو بیرون تو خیابون راه برو یکم آدم ه ...

اشکال نداره برم بیرون؟

ازشنبه هم گفتن باید بیای سرکار اونجام چقدرپله داره

شانس من اینجوریه دیگه

خدایابه امیدخودت🌺
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

قربونت برم مهتاب جون خیلی لطف کردی عزیزم ان شاالله بهترین ها نصیب قلب مهربانت بشه 😘😘

ممنون خواهری  خداکنه ببین منم شنیدم میگن استرس نداشته باشید ولی نمیدونم چطوری الان رنگ وروم ...

ببین عزیزم من الان روز ۸ انتقالمه اگه به این حساب باشه که الان من باید افسردگی بیفتم که،آخه هم ناخواسته خیلی خم و راست شدم هم خیلی پاشدم و نشستم

نگران نباش عزیزم من از دکتر پرسیدم گفت لانه گزینی از همون روز اول تا نهایتا روز ۵م اتفاق میفته،یه کار به این کوچیکی باعث نمیشه اتفاقی بیفته

اشکال نداره برم بیرون؟ ازشنبه هم گفتن باید بیای سرکار اونجام چقدرپله داره شانس من اینجوریه دیگه

دور از جونت بگو کمرم رگ به رگ شده پله ها رو آروم آروم کج برو،پیاده روی در حدی که خسته نشی خیلی خوبه خون گردنش بیشتر میشه،فقط دقت به اندازه ای که خسته نشی

کارت چیه؟

ببین عزیزم من الان روز ۸ انتقالمه اگه به این حساب باشه که الان من باید افسردگی بیفتم که،آخه هم ناخوا ...

د ست میگی گلم

توکل به خدا

منم امروز روز۵ام هستم

باورمیکنی خیلی وقتاگشنه موندم تادختروهمسرم بیاد ولی به مامان ومادرشوهرم یک کلمه نگفتم تواین چندروز

ییهویی واردشد کجایی وچه میکنی

گفتم نمازمیخوندم

میگه نمازجماعت؟😐

گفتم نه تنهام

فکرکردبقیه هستن دروبازنمیکنن

بعد۱۰دقیقه همسرم اومد 

خدایابه امیدخودت🌺
ببین عزیزم من الان روز ۸ انتقالمه اگه به این حساب باشه که الان من باید افسردگی بیفتم که،آخه هم ناخوا ...

ولی من اصلا روزمین ننشستم، بعد که سقط شد رو زمین نمیتونستم بشینم پاهام درد میگرفت  بدنم خشک شده بود   شوهرم میگه تو اینقدر رعایت میکنی سقط میشه عادی باش  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم