2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوستان ساعت ۷شیاف گذاشتم الان پاشدم ریخت بیرون بایددوباره بزارم؟ گفته دوتایکی صبح یکی شب

نه عزیزم مواد اصلیش جذب شده اون موم دورشه که میریزه بیرون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شما خوبی عزیزم .آناشید جون سیستم ایمنیت رو ضعیف نکرد این همه مدت خوردی؟در کنارش قرصای تقویتی ه ...

میزم.  کلسیم  نمیدونم راستش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
 عزیزدلم😍 امیدوارم همینطور که میگی باشه و لایق لطف و محبت شما و دوستان باشم.

لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست❣️

ولی ممنون ک همین حد خیلی کم از تشکر و قدردانی ما رو پذیرا هستی😊🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قربونت عزیزم با ارامش خاطر روتین دکترت انجام بده انشالله کوچولوت صحیح و سالم بغل میکنی

یک دنیا ازت ممنونم بهم قوت قلب میدی😊🌹

ان شاءالله با دعای شما عزیزای دلم🤲🏻

عزیزم فاکتور ازمایش لوپوس چیه.  علایمت چیبود فهمیدی لوپوسداری.  تو بارداری چه داروهایی داش ...

اگه اشتباه نکنم ssb بود

اصلا علائم نداشتم

آزمایشای ایمنی و انعقادی و ک دادم یکی از فاکتورهای بالا بود ک ارجاع دادن ب ایمونولوژی و بعد هم روماتولوژی 

اونجا تخصصی تر ک آزمایش گرفتن گفتن لوپوس دارم

از قبل بارداری هیدروکسی کلروکین و پردنیزولون دارم استفاده می کنم و همچنان ادامه داره

هرچند وقت یکبار ویزیت روماتولوژی میشم آزمايش می نویسه و بر طبق اون دوز دارو تعیین می‌کنه

من پشت پلکم و زیر چشمم ورم میکنه مثه زنبور نیش زده میشه لبمم همینطور تو هم اینجوری؟

واسه من ورم نمیکنه، ولی اونقدر میخاره که اشکم در میاد. چشمم رو نمیتونم پلک بزنم از بس میخاره و لبم انگار تبخال زده و وحشتناک میخاره در حالیکه هیچی نیست

باران جان ب چیز خاصی حساسبت نمیدید؟ من به گل محمدی آلرژی دارم کافیه بوش کنم چشام ب قول شما میشن کاسه ...

فاطمه جون من قبلا اصلا حساسیت نداشتم، توی دوره بارداری که شدید شد یعنی وحشتناک چشم و لب و گوشم میخارید، گفتند که به خاطر حساسیت به دانه گرده هست ولی بعدش هم که دیگه دانه گرده نبود من این حالت رو تا اخر بارداری داشتم. الان هم بعد زایمان گاهی دارم ولی نه دانه گرده هست و نه من رژیم غذاییم تغییر کرده. گل جدیدی هم که نداریم توی خونه. هرچی گل هست مال ۵، ۶ سال پیش هست

اگه اشتباه نکنم ssb بود اصلا علائم نداشتم آزمایشای ایمنی و انعقادی و ک دادم یکی از فاکتورهای بالا ...

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم منم تقریبا ۲ماه پیش دکتر هیدوکسی کلرو بهم داد گفت بخور و نامه داد بدم ایمونولوژی که دوهفته قبل از انتقالم پردنیزولون هم بده بهم ،من چون انتقالم کنسل شد دیگه نرفتم ایمونولوژی ولی همچنان هیدروکسی رو میخورم مشکلی نداره؟؟

عزیزم ببین به خودت استرس نده ولی اگه اشتباه نکنم فردا ساعت یه ربع به نه پانکچرته....  36 ساعت ...

بله ممنون امروز پانکچر شدم و کارای قبل پانکچر طول کشید و رسید به همون ساعت تزریق خودم