2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
خانما من به یه مشکل خوردم دکترم گفته بود راس ساعت یک ربع به نه آمپول دکا و هاش سی جی تزریق کنم خیلی ...

سلام 

نه عزیزم مشکلی نیس،طبق ساعت عملی که بهت دادن گفتن آمپولا رو کی بزنی،طوری نیس،اونجا رفتی بگو چه ساعتی زدی دونفرو زودتر از شما میفرستن داخل تو نوبتت بشه،استرس نداشته باش،منم روز عملم چندتا بچه ها ساعت تزریقشون زود و دیر شده بود خبر دادن ساعت عملشون تغییر کرد همین

آناشید چیزایی که جنین شناس گفته بود خیلی برام جالب بود همه اینا ممکنه باشه ممکنه هم نباشه. ولی باید ...

نمیدونم سارا به جنین شناس اطمینان دارم میدونم کار بلده کانادا درس خونده من برا همین رفتم بهمن اصلا. ولی حرفاشم یه جوری بود     بهم گفت پولتو هدر نده برا پی. جی دی برو کار خیر کن باهاش  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از مثبت شدن ازمایشم بخاطر خونریزی قطع کرده بود از ۲۶ هفته که استراحت مطلق شدم دیگه دکتر گفت حتی د ...

من الان هفته ۳۳ هنوز دارم روز در میون میزنم باید تا کی بزنیم شکمم بزرگ‌شده حس میکنم میخوره ب بچه ها 

@فردایی_روشن     سلام فاطمه جان. کجایی خانم؟ خبری ازت نیست. عادت نداریم نباشی. ان شاال ...

بهاره جان شما سونو رفتی وزن دو قلو ها تغییر کرد ؟؟ می‌گفتین یکیش کمتره؟ آمپول ریه بهتون دادن ؟

بچهها اینو فولیک دارم اضافه مونده  سه بسته از انتقالم، قیمت بگیرین ببین چنده نصف قیمت میدم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo
11_شطرنجی
۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80✔️
14_roze_710
15_sarvesahi
16_mehremah
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy✔️🖤🏴  @sarayyyyy    
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی
۳۱_س۱۳۶۷
32_آیدا128
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
✔️asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا
51_اهسته
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges
۵۹__بهاره_✔️🖤🏴   @_بهاره_ @_بهاره_🌹🌹🌹
60_ powerofLove✔️🖤🏴 @poweroflove    
۶۱_leila193
62_آرام۰۰۰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

من ترس زایمان دارم دیروزم یه خانمی از سزارین تعریف کرد ک بعدش خیلی درد داری جیغ می‌کشی  همش تو فکرم کلا قبلا هم فوبیا داشتم الان بدتر شدم همش استرس دارم مضطربم دست خودم نیست دیگه 🥺😑😔 این همه راه طی کردم سختیاشو کشیدم ب آخرش رسیدم دارم از ترس میمیرم 

من ترس زایمان دارم دیروزم یه خانمی از سزارین تعریف کرد ک بعدش خیلی درد داری جیغ می‌کشی  همش تو ...

اصلا نترس اگه دکترت خوبه باشه و خوب بخیه بزنه فقط درد در حد سوزش داری که اونم چیزی نیست

من ترس زایمان دارم دیروزم یه خانمی از سزارین تعریف کرد ک بعدش خیلی درد داری جیغ می‌کشی  همش تو ...

نه بابا تا دردت شروع بشه شیاف میذاری خوب میشی.سه روز اول سختته کم کم سرپا میشی.اتفاقا سزارین خیلی هم خوبه