2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره خودمم . خوبی ؟ چندبارپیاماتودیدم . انشالله کی انتقال میدی؟ 

سلام قشنگم

ممنون خوبم

بچه های گلت خوبن؟

من همچنان اندرخم کوچه ام  

خدابخواددوروزدیگه

خدایابه امیدخودت🌺
سلام من 14 روز هستش که انتقال دادم روز 11 تخمدان راستم تیر میکشید با کشاله رانم بعدش رفتم توالت لک ...

عزیزم فردا تکرار کنید و بتا تیتر بدین 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم فرستادم باوجود همین آزمایشات گفتن مشکلی نیس باردارشدم که دوباره متاسفانه سقط شد آزمایش ها ...

عزیزم صفحه اول که فرستادی به نظر میاد یه کم کم خونی داری البته تفسیر این فاکتورا توسط دکترت باید انجام بشه....
آنتی بادی سیتومگال ویروس تو بدنت موجوده....
صفحه دومم در مورد دی اف آی هست اگه مرکز ناباروری انجام دادی به نظر خوب میاد...
صفحه سومم که در مورد اسپرم که مورفولوژی نرمال 3% هست که برا میکرو خوبه البته اگه مرکز ناباروری انجام داده باشی
صفجه 4 و 5 هم در مورد اسپرمه که فکر کنم این دو تو مرکز ناباروری انجام ندادی چون فرمتش به نظر میاد برا مرکز ناباروری نیست.
عزیزم والا دو سری آز اسپرم جدا بود که نتیایجش متفاوت بود اما بازم مورفوی سه درصدم بد نیست برا میکرو....

از نظر ژنتیکی نمیشه با اینا گفت حتما جنین سالمه یا نه....
حتی ممکنه اسپرم و تخمک سالم باشن اما جنین لقاح یافته مشکل دار بشه یعنی نظر قطعی نمیشه داد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز،کسی بوده که با انتقال دو جنین فریز،دوقلو باردار شده باشه؟

دو قلو چه عرض کنم با دو تا سه چهار تام شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین  کسی از امپول (Gcsf)یا همون چسب جنین استفاده کرده و‌نتیجه دیده باشه  ب ...

عزیزم من داشتم.... 

+ شدم... 

ممکنه بی تاثیر نباشه اما آیتمهای دیگه مهمترن.... 

سلامت جنین. 

سلامت رحم

ایمنی سالم

خونرسانی اوکی

خدا گل پسردخترتون رو حفظ کنه.یادتونه سه بار افت بتا شدم یکبار دوقلو سقط داشتم تو ابن سینا دی اف ای ر ...

ای جانم مبارکه عزیزم.... 

به سلامتی بغلشون کنین عزیزم.... 

خدا گل پسردخترتون رو حفظ کنه.یادتونه سه بار افت بتا شدم یکبار دوقلو سقط داشتم تو ابن سینا دی اف ای ر ...

ای جانمممممم

17 ماهه.... 

فکر کردم 17 هفته.... 

عزیزم انشالله زیر سایه مامان باباشون بزرگ بشن و شاهد شادیا و موفقیتاشون باشین.