2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم خوبی  منم بادکتر زرنانی ویزیت شدم گفتن همه ازمایشات خوبه ومشکلی نیست واحتمالا ...

سلام قربونت برم. خداروشکر ❤️ ان شاالله که این دفعه همه چی عالی پیش میره.

داروها گفتن چیه؟

برا منم نوشته سه سیکل مصرف دارو ک نمیدونم چیه . و همون تزریق gcsf  

دکترمم تا دوشنبه نیس ک ببرم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز انتقالم که روز بیستم بود ۷.۲ بود با اون همه استرادیولی که خوردم  البته اینبار بدون دارو ...

بهار جان دکتر زرنانی  ب شما هم گفت بارداری طبیعی نداشته باشید و فقط ای وی اف؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اینبار خیلی آب خوردم و با شروع عادتم لوبیا سبز هرشب خوردم.  روز ۸سیکل ضخامتم ۹.۵بود که دکتر ...

قبلا مشکل ضخامت داشتید؟

نگفتین انتقالتون کجا بود و نتیجش چیشد ؟؟حدودا چقد هربار برای انتقال هزینه کردین؟؟

من ابن سینا هستم انتقال اخریم منففی شد حدودا ۷ ملیونی با هزینه ی ذوب روز انتقال گرفتن داروها هم هست اونم یکو خوردهای دقیق نمیدونم هر بارم سنو شدم سه بار تا انتقالم سنو دادم 

بهاره جان زایمان نکردی؟ من یه مدت نبودم بچه هاازسحرجون کویین  چه خبرخوبن؟

نه هنوز. حدودا ۵_۶هفته دیگه مونده.

بچه ها هم الحمدالله خوبن.

کویین هفته ۳۷ وقت زایمان داره

سحر الان هفته ۲۹ و تا هفته ۳۰ دکترش گفته استراحت مطلق کامل باشه.

الهه هم هفته ۳۰ و استراحت مطلقه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
الان ماه چندمی؟ و طول سروبکست چنده 

من ماه هشتم. دیروز رفتم سونو گفت دیگه شکمی معلوم نمیشه چون سایه سر بچه ها مانع دید میشه. گفت بخوام اندازه بگیرم باید واژینال انجام بدم که چون سرکلاژ کردم گفتم نمیخواد. دیگه تو این ماه طول سرویکس مهم نیست.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام قربونت برم. خداروشکر ❤️ ان شاالله که این دفعه همه چی عالی پیش میره. داروها گفتن چیه؟ برا منم ...

ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای شما خوبان 

اینی که من خوندم دوره سه ماهه سیتاگلیپتین 

یه دارویی شبیه به متفورمین هست برای دیابتی ها استفاده میشه 

ولی دکتر گفت برای جوانی اندومتر هستش 

و‌همون چسب جنین رو‌تاکید کرد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
بهار جان دکتر زرنانی  ب شما هم گفت بارداری طبیعی نداشته باشید و فقط ای وی اف؟

نه همچین چیزی نگفت 

گفت ان شاالله که طبیعی باردار بشی نشدی برو ای وی اف کن مجدد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤