2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم خوب هر دارویی عوارض داره اما خوب ماهایی که یه سری مشکل داریم برای کنترل مشکلمون دارو میگیریم.. ...

ببخشید من دکتر گفت مشکل انعقادی ندارم ولی. بازم تا دوازده هفته انوکساپارین تزریق کردم و بعد به خاطر هماتوم و جفت پایین قطع کردم 

اگه مشکل نداشتم چرا از اول گفتن بزنم 

من باید یه سونو برم فعلا ک لکه بینی رو دارم استراحتم ولی حالمم بده هیچی نمیتونم بخورم امروز باز فک ک ...

عزیزم تو کدوم مرحله ای؟ 

ممکنه به پروژسترون حساسیت داری؟ 

با دکترت مطرح کردی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو کدوم مرحله ای؟  ممکنه به پروژسترون حساسیت داری؟  با دکترت مطرح کردی؟

من الان ۱۳ هفته و شیش روز میشه 

شیاف روز دوتا میزارم سه ماه هم آمپول روزی دوتا زدم شیافم میذاشتم ولی اینجوری نشدم امروز اینجوری شدم فردا میرم سونو و مطب بهش میگم 

دو هفته امپولا پروژسترون قطع کردم فقط شیاف 

قربونت بشم خواهر قشنگم 😘 الهی نتیجه ی زحمات واذیتات به موقه بزاره اغوشت جیگر گوشه هات.خدا میدونه م ...

الهی قربونه قلب مهربونت برم من

ک با این حالت دعاگوی ماهم هستی❣️

خدا بهتر میدونه منم همینم و توی دعاهام همیشه جلوی چشمم هستین🌹

ممنون منو قابل دعاهاتون میدونی🌹

قطعا با دعای شما دوستای نازنینم بوده ک تا الان خدا بهم نظر کرده

مرسی ک هستی دوسته با محبتم🌷

خدا حاجت دلت رو ب زودی برآورده ب خیر کنه و ما هم شاهده روزای قشنگت باشیم🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم میشه لطفا بهم بگین شما کجا انتقال دادین که نثبت شد؟؟و انتقالای منفیتون کجا بود؟؟

عزیزم اولا اینو بگم دو تا منفیم خیلی به اینکه با کی و کجا انتقال دادم ربط نداره.... 

دوبار اول منفی شدم چون مشکلاتم رو نشدن.... 

دفعه اول ابن سینا بود که عملا فقط تشکیل جنین و انتقال بود.... 

بار دوم با ط ر ا زی بود که فقط هپارین رو بهم اضافه کرد چون مشکل انعقادیم رو تشخیص داده بود. که اونم منفی شد.... 

اما دیگه بعد دو تا منفی همه چی کامل چک شد.... 

مشکلات ایمنی و انعقادیم رو شدن.... 

آندومتریوزم درمان شد.... 

بعد با همون ط ر ا ز ی + شدم.... 

یعنی عملا انتقال دوم و سومم نشون میده با یه دکتر هم منفی داشتم هم +... 

+ شدنم به رو شدن مشکلاتم عملا ربط داشت.... 

یعمی رو نمیشد هزار بارم انتقال میدادم منفی میشدم.... 

پس خواهشا دنبال رو شدن مشکلاتتون باشین.... 

حالا یه بار منفی تجربه کنین بدون بررسی کامل ایراد نداره ولی وقتی کسی یه بار انتقال داد و منفی شد حتما پیگیر بررسی های تکمیلی بشه.... 

الکی هی انتقال ندین.... 

روند درمانمو براتون میذارم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولا اینو بگم دو تا منفیم خیلی به اینکه با کی و کجا انتقال دادم ربط نداره....  دوبار اول ...

ممنونم که جوابم رو دادین خب من رفتم مام یه ویزیت انجام دادن برای شوهرم ازمایش اسپرم و دی اف ای و هورمون نوشتن که هنوز انجام ندادیم که احتمال میدم بفرستن برای میکرو من میتونم قبل میکرو ازشون بخوام که همه ی بررسی ها رو مثل ازمایش انعقادی و ...هر چی که لازمه رو اول انجام بدن بعد انتقال انجام بشه یا حتما دکتر باید بخواد که انجام بشه؟؟چون از لحاظ مالی زیاد نمیتونم انتقال بدم نمیدونم کاش مشکل حرکت اسپرم رو با دارو حل کنه دکتر اطرج

سلام کسی اینجا تخمک اهدایی گرفته؟ من یزد یا بندر یا کرمان هرکدوم از این شهرا بشه ی نفرو میخام کسی میتونه معرفی کنه یا واسطه معرفی کنه خیلی نیازدارم لطفا هرکس میدونه کمکم کنه تهرانم میرم ولی حتما اگر کسیو میشناسید زیر سی مطلقه یا بیوه باشه چون میخام شرعی باشه و صیغه غیابی ی روزه خونده بشه(چون تهران زیاد حساس نیستن) ممنون از کمکتون دعاتون میکنم کمک کنید

ایشالا که بزودی نتیجه بگیری شما هم .... منم میترسم روز انتقال دکتر بگه بی کیفیت یا هرچی... دیگه چاره ...

عرفان بهت نمیگه اما همون روز که میری کارت جنین رو بگیری یه برگه میدن امضا کنی توی اون نوشتن گریدشون رو. انشالله که بی کیفیت نیستن من ۴ تا جنین با کیفیت A داشتم بلاست روز انتقال از بین رفت بعد توی همین تاپیک بودن کسایی که با b یا c مامان شدن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من سونو ان تی ۳۵ بود دکترم گفت حتی اکه طول هم خوب باشه بخاطر دوقلویی سرکلاژ میشی هفته پانزده س ...

ان شا الله با دیدن روی ماه دخترات همه این استرس ها و سختی ها رو فراموش میکنی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم میشه لطفا بهم بگین شما کجا انتقال دادین که نثبت شد؟؟و انتقالای منفیتون کجا بود؟؟

روند درمانی تورک آنا:

طبق درخواست دوستای گلم برای شرح روند درمانم گفتم یه خلاصه ای از کارایی که کردیم و مشکلاتی که پشت سر گذاشتیمو براتون اینجا بیارم:

خوب میخوام از اول شروع کنم.....

راستشو بخوایین چند سال قبل اینکه پامون به مرکز ناباروری ابن سینا و بحث میکرو باز بشه تصمیم گرفتیم اقدام کنیم اما متاسفانه همش بی نتیجه بود.....

دکتر زنان برام آزهای هورمونی نوشت و برا همسرمم آز اسپرم.....

آز اسپرمو یه آزمایشگاه معمولی البته معتبر انجام دادیم که ظاهرا مشکلی نبود....

نکته: توصیه میکنم آز اسپرم فقط مرکز ناباروری انجام بشه!!!!!

منم که مشکلی نداشتم ظاهرا و هی دارو پشت دارو.....

کلومفین، لتروزول و.....

هر ماه چند تا چند تا تخمک آزاد میشد و هدر میرفت و نتیجه - میشد!!!!!

تا اینکه سر از ابن سینا در آوردیم.....

البته بیشترین هدفم از رفتن به ابن سینا پیگیری بحث آندومتریوز بود اما روز اول طبق برنامه روتینشون سونو و پاپ اسمیر و آز و..... و بحث آندومتریوز کلا به فراموشی سپرده شد!!!!

همسرمم آز خون و آز اسپرم داد و عملا تازه برا اولین بار متوجه مشکل همسرم شدیم.....

مورفولوژی ۱% نرمال!!!!!

خلاصه گفتن همسرم باید یه دو ماهی درمان دارویی بشه اگه بهتر نشد تنها راه میکرو هست.....

بعد دو ماه تغییری ایجاد نشد و بحث میکرو شروع شد.....

و متاسفانه اولین منفی رو تجربه کردم....

برای شروع مجدد مصمم شدم از مطب یکی از دکترای ابن سینا شروع کنم چون شخصا با کار گروهی راحت نبودم.....

یه سری مطالعات در مورد علت منفی شدنها کردم و پیگیر انجام آزهای ایمنی و انعقادی بودم.....

البته متاسفانه دکترم برام آزهارو ننوشت و صرفا به خاطر esr بالایی که داشتم تو سیکل دوم میکرو برام هپارین اضافه کرد.....

و متاسفانه دومین منفیم تجربه کردم.....

و اما یه نکته!!!!!

من طبعم سرد بود و همیشه دست و پاهام یخ یخ بودن.....

زیر شکم و واژنمم همیشه یخ بود.....

خلاصه با کمی مطالعه فهمیدم هم طبعم سرده هم رحمم.....

قبل میکروی دومم یه چند ماهی پرهیزای لازمو انجام دادم اما وقتی سیکل میکروی دوم رو شروع کرده بودم همچنان علایم طبع و رحم سرد رو داشتم.....

در ضمن من سر هر دو میکروی اولم باد واژن رو داشتم و بعد انتقالم با فشار باد واژنم از خواب میپریدم.....

خلاصه همچنان به رژیمم و نکات درمان رحم سرد و طبع سرد ادامه دادم.....

بعد میکروی دوم عزممو جزم کردم تا همه بررسیهای تکمیلیو انجام بدم و سر سوزن شبهه باقی نذارم....

خوشبختانه این سری دکترم باهام همکاری کرد و تونستم انجامشون بدم.....

و اما نتیجه آزهام!!!!!

هم مشکل انعقادی شدید داشتم هم ایمنی شدید....

در کنار مشخص شدن این بحث دنبال قضیه آندومتریوزمم رفتم.....

برا اینکارم کلینیک آندومتریوز ابن سینا رو انتخاب کردم.....

وقتی معاینه شدم مشکلم تشخیص داده شد.....

یه توضیح جنبی!!!!

هیچ کدوم از سونوهای واژینالی که تا اون زمان انجام داده بودم کوچکترین نشونه ای از آندومتریوزو نشون نداده بود چون تخمدانا و لوله ها و.... همه نرمال بودن و سالم....

خلاصه خانوم دکتر پادمهر با معاینه دقیقش مشکلمو تشخیص داد و معلوم شد لگنم درگیر آندومتریوز هست.....

خلاصه برنامه عملم با دکتر خزعلی مشخص شد و خوشبختانه عمل موفقیت آمیزی داشتم.....

در حد فاصل بین میکروی دوم و سوم هم طبع سردم درمان شد، هم رحم سردم، هم نزدیک ۶ ماه مرتب ورزش پیلاتس انجام دادم.....

خلاصه بعد عمل لاپرا که با هیسترو و خراش همراه بود وارد سیکل شدم و به لطف خدا و دعای دوستان جواب گرفتم.....

و اما داروهای سیکل......

چند ماه قبل شروع سیکل و لاپرا به خاطر داشتن ژن غلظت خون روزانه 1 قرص ب6 و هفتگی 1 آمپول ب12 و روزانه 1 فولیک اسید 5 و یه سری مکمل دیگه داشتم.....

بعد چند ماه چون هنوز وارد سیکل نشده بودم ب6 و ب12 با مولتی دیلی جایگزین شد!!!!!

خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد.....

ادامه دارد.....

@microinjection