2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من پاهام ورم داره اشکالی نداره؟

اگر یک پات ورم داره برو دکتر 

اگر ورم ناگهانی ایجاد شد باز هم برو دکتر 

اما اگر بمرور زیاد شده احتمالا مصرف نمکت زیاد هست و تو خونه زیاد راه میری 

دکتر به من گفت پیاده روی توی خونه ورمو زیاد میکنه .

فشارت بالا نیست ؟ 

رعنا جون من الان به شدت سرما خوردم و مریضم. دیروز و امروز هر کار کردیم شیشه نگرفت. دیروز ۶ ساعت شیر ...

ای جانم ، طفلک عادت کرده سینه بگیره ❤ 

انشااله زود زود عافیت پیدا کنی و بتونی با خیال راحت شیر بدی ❤ 

اصلا شیر خشک نمیخوره؟ با قاشق هم نمیتونی بهش شیر بدی؟ اخه ۶ ساعت گناه داره گرسنه بمونه 

آره اگ سایز فولیکول به اندازه مورد نظر نرسه باز امپول میدن.الان روز دوم پریودتون هستش؟منم فردا باید ...

نه سومم بود.پناه بر خدا انشالله خودش کمکمون کنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

عزیزم من از ماه ۸ ورم پاهام شروع شد، 

دکتر گفت اگه از مچ پا به پایین باشه طبیعیه، 

بعد از زایمان هم ورم خیلی شدید داشتم، تازه بعد ۱ ماه کم شده، آ اس آ دکتر گفت بخورم که کم بشه 

ای جانم ، طفلک عادت کرده سینه بگیره ❤  انشااله زود زود عافیت پیدا کنی و بتونی با خیال راحت شیر ...

نه اصلا نمیخوره. طفلی الان سرما خورده. خیلی نگرانم که سرما رو به شدتی که من گرفتم بگیره. من هنوز گوش درد و گلو درد و سر درد با سرفه های شدید دارم😔

همه می گفتند چون شیر میدم و طبعا انتی بادیها از شیرم بهش میرسه، نباید سرما بخوره. ولی من میدونستم سرما میخوره، فقط امیدم به اینه که به شدت من نباشه

سحرجان هنوز آمپول روزانه م ر دوتا در روز کرده دکترم. تا الان یه دونه ۶۰۰۰ میزدم گفته از این به بعد ...

وزنت چنده ک دوتا چهار هزار میزنی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بهاره جان ، منبع ورود اولیشون پیدا کردیم که از کجا وارد شدند ولی تو خونه پخش شدند  

مهم لونه است که بسته بشه. اونا که پخشن خودشون به مرور از بین میرن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

پای منم دو سه هفته است ورم داره.

یه قسمت از پوست شکمم یکماه شدید میسوزه، آرامشم رو گرفته. نه قرمزه، نه پوسته شده نه هیچی، فقط میسوزه.

بوه ها بزرگ شدن جاشون کمه یا ضربه میزنن به سرکلاژم یا به دنده هام. خیلی دردم میاد.

دیروز دیگه واقعا احساس کردم کم آوردم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....