2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞

**لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه السلام**

۳۷_آرام000✔️🌹  @آرام000 🌹✔️🌹🌹🌹

۳۸_فطررس✔️

️۳۹_اهسته✔️

۴۰_shiva_ab✔️

۴۱_tamana36۶✔️

۴۲_نهال6467✔️

sarayyyyy✔️_45

happygirls‍ ✔️_44

45_ زهرا1367‍ ✔️

46_ترگل_رض‍ ✔️

47_زلیخاه۱۴۰۲‍ ✔️

48_yalda1398✔️ 

49_raaaaaz✔️

✔️50_blacklove

51_س۱۳۶۷✔️

52_nooshabehjoon✔️

53_مامانو_سوفی @مامانو_سوفی      🌹✔️

✔️۵۴_725henas

۵۵_نغمه_کوچولو✔️

۵۶_آیدا128  @آیدا128      ✔️🌹

۵۷_raha16 @raha16     🌹✔️

۵۸_mgh77  @mgh77   ✔️🌹

۵۹_ارکیدهابی

60_ریحانه۵۷

۶۱_گندمک۱۱

۶۲_ماهورجان✔️

۶۳_پونه۰۰✔️

✔️۶۴ _bahar2063 

۶۵_تنهاترررررین‍  ✔️

۶۶_سحربانو۶۸✔️

poweroflove✔️_۶۷

asemaneabii✔️_۶۸

۶۹_elahe_الهه✔️

Hasret✔️_70_

71__بهاره_✔️

joooodi✔️_72

bahar2200✔️_73

74_نیکاد✔️

75_نگاررررم✔️

sami1367✔️_76

77_نارنجستان64✔️

queen21722✔️_78

79_گلاباشان✔️

Artin_arsen_artina✔️_80

81_خدایاتومیدانی

saeideh61_82

83_asrin1372

84_بانودریا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم دکتر حسینی، البته من نمیگم ایشون کارش خوب نیست اما جواب اون دوستمون بود که گفتن تو مورفو ص ...

بعد تشکیل جنین رفتی پیشش؟  دکترم گفته بروباهاش صحبتکن که چرا سقط میشه بعد فکردم اخه چی یادشه جنین ما رو بین اون همه ادم.  احتمالا شوهر تو  ابن سینا صفر بیرون دو

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بعد تشکیل جنین رفتی پیشش؟  دکترم گفته بروباهاش صحبتکن که چرا سقط میشه بعد فکردم اخه چی یادشه جن ...

واقعا چی یادش میمونه از اون همه آدم.من که هربار رفتم اونجا کلی شلوغ بوده، تلفنی هم بهم توضیح داد که چرا فقط دوتا جنین دارم، اونم در حد دو جمله، همین 

💚💖
بچهها بعد سقط خونریزی تموم میشه میشه اقدام کرد  ؟  سقط پنج هفته  چرک خشکن باید خورد؟& ...

من که نخوردم ولی میخوام خودم قبل پریودم سفکسیم بخورم. تا ۵ روز روزی یکی.

اقدام کن مشکلی نیست فکر کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستای عزیز ، 

من تو هفته ۵ بارداری هستم من امشب جیگر خوردم  ولی الان ی مطلب خوندم نوشته بود جگر باعث سقط میشه خیلی نگرانم یعنی ممکنه با یکبار مشکلی پیش بیاره؟؟؟

سلام دوستای عزیز ،  من تو هفته ۵ بارداری هستم من امشب جیگر خوردم  ولی الان ی مطلب خوندم ن ...

سلام تبریک میگم گلم. اصلا نگران نباش عزیزم یه بار هیچی نمیشه حتی دوبارم چیزی نمیشه با فاصله اینو که میگت یعنی ۷ روز هفته ۶ روزش رو بخوری. نوش جونت باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتما خوب بوده عزیزم که چیزی نگفتن ،توی برگه سونو نوشته برو ببین هست 

ننوشته😐

مرکز سونویی که دفعه قبل رفتم روز سونو رفتم رو تخت درازکشیدم بعد وقتی فهمید دوقلو دارم گفت دوقلو انجام نمیدیم😐 هر چی گفتم من با چه بدبختی کلی پله اومدم پایین، از یک ماه قبل نوبت گرفتم قبول نکرد برای همین مجبور شدم برم جای دیگه، اونجا هم فکر کنم خیلی خوب نبود🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستای عزیز ،  من تو هفته ۵ بارداری هستم من امشب جیگر خوردم  ولی الان ی مطلب خوندم ن ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه. فکر نکنم با یه بار چیزی بشه ولی منم دکترم هیچی رو برام منع نکرد غیر جیگر، گفت جیگر نخور.

بهاره جان خدا کوچولوهات بهت ببخشه برام خیلی دعا کن❤️

حتما سحرجان اگر قابل باشم. توکل کن به خدا عزیز. کی میری سونو وزن بچه ها رو بفهمی؟

سلام عزیزم. مبارکت باشه. فکر نکنم با یه بار چیزی بشه ولی منم دکترم هیچی رو برام منع نکرد غیر جیگر، گ ...

ممنون بهار جان ❤️🙏😘🥰❤️

بادام هم ویتامین آ داره اون رو چی ؟

چون بعضی ها میگن بادام باعث سفت شدن و جلوگیری از سقط جنین میشه

شما دکترت کیه؟

فروتن دکتر خودت کیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم