2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام دوستای گلم  میخواستم باهاتون مشورت کنم و از تجربیاتتون استفاده کنم ، من آندومتریوز داشتم ...

سلام عزیزم

تا زمانی که کیست هست به نظرم مثبت نمیشه چه یه دونه چه دوتا.مگر اینکه خدا معجزه کنه

به نظرم تخمک کشی کنید.کیست رو درمان کنید وبعدش انتقال بدید

سلام دوستای گلم  میخواستم باهاتون مشورت کنم و از تجربیاتتون استفاده کنم ، من آندومتریوز داشتم ...

سلام عزیزم خوبی 

چقدر خوشحال شدم پیامتو‌ دیدم 

دختر گلت چطوره؟

شاید تو منو یادت نباشه اما وقتی باردار بودین من تازه عضو تاپیک شده بودم 

منم این مشکل برام پیش اومد فقط یه دونه جنین دارم و میخواستم انتقال بدم دکتر گفت اول تخمک کشی کن چون اگه بخواییم این یکدونه جنین رو انتقال بدیم باید کارایی برای رحمت انجام بدیم ،دیدم درست میگه چون یکدونه جنین معلوم نیست بگیره یا نه بعدش دوباره تخمک کشی و دوباره همون کارا برای رحم که هم زمان بره ،هم هزینه بر ،هم باید بیشتر دارو خورد 

شما بهتره اول تخمک کشی کنید تا تعدادی جنین داشته باشین که وقتی رحمتون آماده انتقال شد انشالله که بار اول مثبت میشین اما اگه خدایی نکرده نشد با فاصله سه ،چهار ماه باز بتونین انتقال بدین 

اگه نمیخوایید دوقلو باشه یکدونه یکدونه انتقال بدین ولی جنینتون زیاد باشه که در این مورد خیالتون راحت باشه ،من خودمم دوقلو دوست ندارم تصمیم دارم اگه انشالله جنین تشکیل بشه یکدونه انتقال بدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم نتیجه بگیرم این ماه.نمیدونم همیشه با دارو تخمک دارم ولی باردار نمیشم.میگم شاید فولیکولام پو ...

عزیزم ببخشید میپرسم

آزمایش همسرتون داخل مطب انجام شده یا مرکز ناباروری ؟

اگه آزمایشگاه معمولی آزمایش داده مشکل از همسرتونه

اگه مرکز ناباروری آزمایش داده و مشکلی نبوده

استرس نداشته باشی باردار میشی :)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم لطفا اصلا به این راه ها حتی فکر هم نکن. با دروغ و دعل کسی به جایی نمیرسه. درسته که النجات فی ا ...

عزیز دلم یکی هست بهم گیر داده میگه راجبش تحقیق کنم و این راه رو امتحان کنم

میگه اسپرم اهدایی بگیر iui کن

مگه تو ایران ، بخاطر غیر شرعی بودنش جرم نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم لطفا اصلا به این راه ها حتی فکر هم نکن. با دروغ و دعل کسی به جایی نمیرسه. درسته که النجات فی ا ...

اره درست میگی قشنگم از فکرش میام بیرون 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و به این فکر کن که ممکنه بعصی ها هدفمند اقدام به لارداری کنن تا از این طریق پوای بدست بیارن و بفروشن ...

دقیقا حرف منم همینه 🥲 از طریق رابط فقط بخاطر درامد زایی این کارو میکنن ، از قصد باردار میشن بقول خودم میفروشن 

ولی بهزیستی..

از طریق رابط دیگ هیچ ثوابی هم نمیکنی چون نیتت فرق میکنه زندگی نمیبخشی، زندگیشو میخری🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم یکی هست بهم گیر داده میگه راجبش تحقیق کنم و این راه رو امتحان کنم میگه اسپرم اهدایی بگیر i ...

نه جرم نیست اسپرم اهدایی تو مراکز انجام میدن ،در این مورد فتوا هست از رهبری ،تو گوگل سرچ کنی میاره 

عزیزم میشه اسم پیجشو بدی اینجوری برا من باز نشد 

تو اکسپلورم بالا اومد الان سعی میکنم اسکرین شات بگیرم بفرستم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میشه اسم پیجشو بدی اینجوری برا من باز نشد 

لینک فیلم

عزیز دلم خودم برات اپلود کردم راجب قرص و ایناس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم جراتشو نداشتم به هیچ وجه ولی امروز صبح رفتم برام تزریق کردن چیز خاصی نبود. ممنون که گفتین

قربونت

امپول خوبیه انشالله کلی جنین با کیفیت برات تشکیل بشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه جرم نیست اسپرم اهدایی تو مراکز انجام میدن ،در این مورد فتوا هست از رهبری ،تو گوگل سرچ کنی میاره&n ...

این موضوع اگه جرم نیس یا حرام نیست پس چرا معرفی نمیکنن؟

من کمتر کسی رو دیدم از اسپرم اهدایی استفاده کنه ! یعنی اصلا ندیدم 😁

بنظرت ابن سینا انجام میده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این موضوع اگه جرم نیس یا حرام نیست پس چرا معرفی نمیکنن؟ من کمتر کسی رو دیدم از اسپرم اهدایی استفاده ...

شاید به خاطر اینه که بعضی از مردان نمیتونن با این موضوع کنار بیان 

چرا خیلیا هم استفاده میکنن تازه هزینه اش هم مثل تخمک اهدایی زیاد نیست 

نمیدونم کدوم مراکز انجام میدن عزیزم باید تحقیق کنی ببینی کدوم مراکز هستن