2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
میگم یکم از تجربه ها بقیه استفاده کنم  راستی الان جفت پایین باید پاهام بالا بگیرم یا خطرناکه

من وارد نیستم ولی میگن جفت خودشو کم کم بالا میکشه با افزایش سن باردادی ولی حتما به دکترت بگو و پیگیر باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم میشه یه مقدار درمورد تغذیع و استراحت بعداز انتقال تون بگید تغذیه از جهت طبع گرم و سرد

کاش مثبتی های عزیز تجدبشونو به اشتراک بذارن.

من الان قند و شکر حذف کردم.نوشابه رو حذف کردم اگ هوس کنم فقط یه ذره میخورم.چاییم با دارچین و زعفران و گل گاو زبان دم میکنم یا این دمنوش هارو میریزم چایی خشک نمیریزم.تو غذاهام روی مرغ یه ذره دارچین میزنم فلفل سیاهم چون خارش پوستیمو بیشتر میکنه ولی کم کم دارم میارم تو روال.عسل و سیاهدانه ناشتا هرچندروز یبار میخورم میترسم خونریزیمو مث دفعه پیش بیشتر کنه.پنیر و لبنیات حذف کردم فقط کره میخورم باعسل نمیدونم خوبه یانه .ولی برنج میگن کم کنین نمیتونم بجاش روی برنج زیره میریزم و زعفران .مصرف نخودم خوبه من فلافل میپزم و ابگوشت.روغن دمبه استفاده میکنم و خیلی کم روغن بیرونی.فقط متاسفاته مصرف سبزی ندارم اصلا ولی میوه دارم.دارو های تقویتی هم که دادن میخورم.دیگ کار دیگ ای نکردم.

کاش مثبتی های عزیز تجدبشونو به اشتراک بذارن. من الان قند و شکر حذف کردم.نوشابه رو حذف کردم اگ هوس ک ...

کره هم جزو لبنیات.صبحانه ت رو بکن ارده و شیره.

سبزی خوردن حتما با هر وعده غذایی بخور

نخودآب هم حتما هفته ای یه بار تا انتقال بخور

آب قلم تو غذاهات بریز

کره هم جزو لبنیات.صبحانه ت رو بکن ارده و شیره. سبزی خوردن حتما با هر وعده غذایی بخور نخودآب هم حتم ...

جا نخود اب که بلد نیستم همون ابگوشت قبوله؟قرنه سبزی هم طبعش سرده ولی نمیتونم ازش بگذرم.و لوبیا پلو.فقط زعفران میزنم 

جا نخود اب که بلد نیستم همون ابگوشت قبوله؟قرنه سبزی هم طبعش سرده ولی نمیتونم ازش بگذرم.و لوبیا پلو.ف ...

نخود اب بزن تو اینترنت. با بلغور گندم و دارچین و اب قلم فوق العاده میشه.

هرچی سردی خوردی مصلح ش رو هم بخور 

من سری پیش برلی انتقال خیلی مراعات کردم حتی ۶ماه چیزهای شرکتی مثل کیک نمیخوردم.آب معدنی نمیخوردم.غذای بیرون بستنی به هیچ وجه

الان باری به هرجهت همه چیز میخورم .البته شما پانکچر میخوای بکنی سفت و سخت رعایت کن که هم تعداد و هم کیفیت تخمک ت عالی باشه 

نخود اب بزن تو اینترنت. با بلغور گندم و دارچین و اب قلم فوق العاده میشه. هرچی سردی خوردی مصلح ش رو ...

منم بستنی و خوراکی های بیرونو گذاشتم کنار.راستش هرچی به ذهنم‌بیاد انجام میدم.ولی همه چیو که بلد نیست ادم.همین برنج خیلی سرد ولی هرروز میخوریم چاره چیه.