2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

خوش میگذره عزیز دلم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بابا

نمیدونم ک مشکل از جنین بود یا خودم 

ولی از پانچر اینسریم هیچ خیری ندیدم😂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح بخیر دوستان امروز روز ۱۲ انتقال هست جنین بلاست بی بی جک زدم صبحی  ی خط،بود فقط من ...

سلام برو بی بی چکت و نگاه کن ببین حاله کمرنگ هم نیفتاده؟ چرا ممکنه دیر لانه گزینی شده باشه دیر نشون بده 

سلام برو بی بی چکت و نگاه کن ببین حاله کمرنگ هم نیفتاده؟ چرا ممکنه دیر لانه گزینی شده باشه دیر نشون ...

حتی سه دقیقه نذاشتم بمونه.تا ی خط افتاد .دو دقیقه کمتر صبر دادم.بعد انداختم توی سیفون دستشویی 

آب ردم رفت...

حتی سه دقیقه نذاشتم بمونه.تا ی خط افتاد .دو دقیقه کمتر صبر دادم.بعد انداختم توی سیفون دستشویی& ...

خب اشتباه کردی اگه بتا پاین باشه دیر حاله میندازه تا ده دقیقه جا داری یا حتی کمرنگ میشه ک ب زور بشه دید 

خب اشتباه کردی اگه بتا پاین باشه دیر حاله میندازه تا ده دقیقه جا داری یا حتی کمرنگ میشه ک ب زور بشه ...

یکی دیگه دارم بی بی چک

بنظرت برم چک کنم دوباره 

میترسم آخه بازم یکی نشون بده

بله با ای وی اف پسرم ۹ سالشه

خدا حفظش کنه نمیدونم والا ولی من تجربشو دارم ممکنه با هاله ک ب زور میشه دید باردار باشی حالا بازم ۴روز وقت داری انشالله ک سه شنبه بتات مثبت میشه