2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
بچه ها من سه روزه کمر درد پریودی دارم مداوم هم هست لکه بینی ندارم ولی این درد نگرانم میکنه چرا خوب ن ...

من دل درد دارم مخصوصا وقتی شیاف میزارم بیشتر میشه دراز میکشمم بیشتر میشه نمیدونم چه دردی ک با استراحت بدتر میشه من ک هنوز یهو خیس میشم ترشح میاد زرد و قهوه ای

از دیشب لکه بینی دارم. رفتم سونو کوچیکتره احتمالن نمی‌مونه رشدش کم بوده و ساکش دفورمه است دلیل خونری ...

الهی شکر هزاران بارشکر راضی باش به رضای خدا همون یدونه هم خداحفظ کنه برات گلم.آخیش بخیر گذشت توفکرت بودم.هرچند یکیش داره سقط میشه و ادم ناراحت میشه بازم شکر بخاطر وجود اونیکی فسقلی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رحمم میاد به مامانم  منتظرم برم سونو غربالگری ان شاالله همه چی خوب باشه توکل به خدا کم کم ...

یکم صبودی کن خواهر ولش کن کار خونه رو .ان شالله نتیحه بگیری این کارهارو بعدا هم میشه انجام داد.من سر بارداری دخترم مامانم بیچاره همه کارهامو انجام میداد دیگ دید اوضاعم ناجوره نمیتونه زیاد وایسه رفتم خونشون.الانم دخترم میگن شبیه مادرجونش🥰

یکم صبودی کن خواهر ولش کن کار خونه رو .ان شالله نتیحه بگیری این کارهارو بعدا هم میشه انجام داد.من سر ...

منکه تحمل میکنم بقیه چیزی نگن خونه مامانم پله داره برا همون نرفتم وگرنه از اول میرفتم اونجا 

بچه ها واقعا سخته انتقال منفی بشه من بعش فکر میکنم تن و بدنم میلرزه.خصوصا اینکه میخوام بچه هامو بذارم خونه خودم تنها برم و شوهرم طول روز بهشو سربزنه.دل نگرانم .اگ نشه فک نکنم عذاب وجدان ولم کنه

منکه تحمل میکنم بقیه چیزی نگن خونه مامانم پله داره برا همون نرفتم وگرنه از اول میرفتم اونجا  

ما چون تو یه شهر نیستیم مجبورشدم برم.چون بابامم از سرکار میومد غذامیخواست.شوهرم طفلی تحمل کرد وهرچندروز میومد سر میزد.تازه مامانم به یکی سپرده بود میومد خونه امپولامو میزد

ممنون عزیزم،منم فقط دو بسته جنین دارم که یه بسته اش اصلا ب درد نمیخورن گریدشون پایینه امیدم ب همون ی ...

یه وقت دیدی همون که گریدش پایینه برات گرفت و یه بچه قشنگ و سالم بهت داد

بسلامتی خدا حفظش کنه راستش من واقعا گیج و مرددم از یه طرف میخوام برم سرکار از یه طرفم استرس سن خود ...

من دخترم ۴/۵ساله بود رفتم انتقال دادم سر کارمم تا ی ماه قبل سزارینم می رفتم غیر از ی ماه وسطش که بخاطر هماتوم دکتر استراحت داد بهم 

ما چون تو یه شهر نیستیم مجبورشدم برم.چون بابامم از سرکار میومد غذامیخواست.شوهرم طفلی تحمل کرد وهرچند ...

من مادرشوهرم برا آمپول میاد میزنه مامانمم برا غذا درست کردن پیشمه یه شب درمیون هم اینجا میخابن شوهرم اذان صبح می‌ره سرکار تنهام 

ان شاءالله  دعا کنید سالم بدنیا بیاد و آروم باشه و گریه و جیغ و رفلاکس و این چیزها که میکند ند ...

عزیزم نگران نباش بچه مگه همین پایینه که بخواد با بو مواد چیزیش بشه بعدم کیسه آب نمیزاره چیزی وارد محیط جنین بشه فکر و خیال نکن اگرم سوزش داری خودتو با آب سرد بشور لباس زیرم تنت نکن تا هوا بخوری زود خوب بشی

من مادرشوهرم برا آمپول میاد میزنه مامانمم برا غذا درست کردن پیشمه یه شب درمیون هم اینجا میخابن شوهرم ...

خب خداروشکر .ان شا الله به خوشی و سلامت این دوران رو بگذرونی برات ذوق کنم عزیزم.

من دل درد دارم مخصوصا وقتی شیاف میزارم بیشتر میشه دراز میکشمم بیشتر میشه نمیدونم چه دردی ک با استراح ...

ای بابا این لکه بینی دست از سر تو برنداشت منم سه روزه کمر درد شدم هی خودم چک میکنم میبینم لکه بینی ندارم ولی مداوم درد داره خدا بخیر کنه

بچه ها واقعا سخته انتقال منفی بشه من بعش فکر میکنم تن و بدنم میلرزه.خصوصا اینکه میخوام بچه هامو بذار ...

چرا منفی بشه اصلا اینجور فکر نکنین ماشالا هم خودت هم همسرت سالم هستین دفه اول مثبت میشی انشالا 

ای بابا این لکه بینی دست از سر تو برنداشت منم سه روزه کمر درد شدم هی خودم چک میکنم میبینم لکه بینی ن ...

ن نمیدونم چرا تموم نمیشه من خیلی دل درد پریودی دارم دراز میکشم بدتر میشه انگار دارم پریود میشم واقعا خدا بخیر کنه