2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم شما انتقال مثبت داشتین میشه بپرسم تا چند روز استراحت مطلق بودین چند علاعمتون چی بود روز چند بی ...

من تا روز ششم استراحت مطلق بودم و فقط دستشویی میرفتم شب ششم رفتم سینما روز هفتم با هواپیما برگشتم شهر خودمون و بازم کارهای خونه انجام نمیدادم فقط واسه خودم ناهار درست میکردم روز دوازدهم بی بی چک گذاشتم مثبت شد روز سیزده رفتم ازمایش و از کارهای خونه فقط اشپزی میکردم شش هفته رفتم سونو قلب میزد هشت هفته سونو همه چیز خوب یازده هفته سونو گفت قلب جنین توی هفته نه ایستاده و ختم بارداری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانومای گل میشه دعا کنید بخت مامانم باز بشه مجدد و با فردی ازدواج کنه ک واقعا فرد خوبی باشه همدمش ب ...

الهیییی آمین. ان شاالله هر چی خیر و صلاح شونه۰❤️

واقعا احسنت داری فاطمه جان که اینقد عاقلانه نگاه می کنی ب قضیه.❤️❤️ الهی خدا هزاران برابر خیر به دل بزرگت ببخشه و خودتم خیییلی زود حاجت روا بشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای مهربونم من امروز بازم حالم خوب نیست همش نا امیدی میاد سراغم .تورا خدا اگه کسی میره بیمار ...

آره عزیزم تا وقتی ذخیره بالا باشه پانکچر میکنن، نگران نباش فقط الان به فکر خودت باش و خودتو تقویت کن که بدنت برگرده به حالت اول و قوی تر از قبل بری برای شروع 

عزیزم منم ۴ سال مشکل اندمتر دارم .۷ طال پیش بچمو بخاطر قصور پزشکی از دست دادم پزشکم محکوم شدن ولی مت ...

عزیزم من انتقال قبلیم دوباره ضخامتم اوکی شد و باردار شدم دکتر بهم امپول استرادیول داد و پی ار پی کرد ولی جنینم سقط شد کاش یکبار هم با امپول امتحان کنی شاید نتیجه گرفتین 

یکی از دوستام هم مشکل اندومتر داشته با قرص لتروزول و قرص استرادیول اوکی شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من تا روز ششم استراحت مطلق بودم و فقط دستشویی میرفتم شب ششم رفتم سینما روز هفتم با هواپیما برگشتم شه ...

جدی عزیزم بمیرم خیلی ناراحت شدم ببخشید من فکر کردم باردارین .ببخشید شرمنده 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
از بیشعورم بیشعور تره کاش یه دکتر خوب میجستم برم پیش اون اگه باردار شدم باز اما هیچ دکتر خوبی تو اصف ...

الهی عزیزم .حالا از به های اصفهان توی اینجا بپرس شاید دکتر خوب بشناسن و معرفی کنن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزه من 🥺🥺🥺قبول باشه عزیز دلم انشاالله بهترین روزا در انتظارته من دلم برات روشنه  سارا دیر ...

الهی قربووووون دلت برم دختر. کاش میشد ی مدت ول می کردیم همه چیو و ب خودمون و ب دل مون می رسیدیم ی سفر کاش بشه برید و حال و هواتون عوض بشه بدون فکر بچه و....

خونه واقعا خیییلی سخته آدم بتونه بگیره با این وضعیت قیمت ها. خیلیا شرایط شون مث شماست سعی دلداری بدی همسرتو. بگو اینا نقص شما نیس. مسببش شما نیستین ک غصه شو بخورین . شکر خدا همین که غیرت دارین اهل کارین و تنبل و خونه نشین نیستی ینی ۱۰۰ هیچ جلویی.

ان شاالله پا قدم اومدن نی نی نازتون خدا ی جوری قضیه خونه رو هم حل کنه که متحیر بمونین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیر دلم ، انشالله قسمت همه چشم انتظارها، برام دعا کنین تا آخرش خوب پیش بره ❤️🙏🥰  با ...

ان شاالله که تا اخر بارداری بدون کوچکترین مشکلی میگذرونی و صحیح و سلامت بغلش میکنی🤲🤲 .آره یادم بود ❤️🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من انتقال قبلیم دوباره ضخامتم اوکی شد و باردار شدم دکتر بهم امپول استرادیول داد و پی ار پی کرد ...

من ۴ سال این مشکل دارم میشه بپرسم ضخامتتون چند بود ؟؟ و چه روزی من تا حالا با امپول امتحان نکردم .ببخشید یه سوال دیگه علاعمتون چی بود علاعم قبل مثبت شدن چون الان دوستم انتقال داده زیر شکمش فقط درد میکنه کمر درد داره  بقول خودش میگه زیر شکمم سفت میشه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
امیدوارم.  ولی پیش چشمم سیاه ما اختلاف فرهنگی شدید داریم. من هی کوتاه اومد با همه خوب و بدش ک ...

😔 الهی ک خدا بهترییین نصیب و روزی رو سر راهت قرار بده عزیزم

الهی عزیزم .حالا از به های اصفهان توی اینجا بپرس شاید دکتر خوب بشناسن و معرفی کنن 

کسی و اینجا نمیشناسم ک اصفهانی باشه بعدم کلا خبرش دکتر خودم همه میگن خیلی کارش خوبه مثلا و اینجور در اومد 🥺

این حرفها چیه عزیزم. قبول دارم مشکل فرهنگی خیلی سخته. بعصیها هم داتن فکر میکنن بقیه باید تابعشون باش ...

فکر میکنه با تهدید به زن گرفنن میتونه کنترل کنه

ولی مردا نمیدونن اگر یه زن دل بکنه دیگه با هیچ چیز نمیشه درست کرد. همسر من تعادل روحی نداره یا انقدر خوب یا انقدر بد و غیر قابل تحمل

با خانواده م خوب نیست و این منو عذاب میده

خانواده م خیلی خوب و آروم هستن ولی این ناسازگار

رفت و آمد نمیکنه.اگر هم بیاد بعدش کلی ناراحتی به پا میکنه که بگه اینا فلان مشکل رو دارن

به خاطر دخترت گناه داره تحمل کن من نمیگم جدایی بده گاهی خوبه اما پای بچه وسطه. وقتی هم اینجوری میگه ...

فقط تهدید میکنه میشناسمش.

هیچ خری خر تر از من نمیتونه پیدا کنه باهاش کنار بیاد.

تمام انگیزه م بچه م

عزیزم چه فکریه ک زن بگیرم پسر شه ژن بچه با مرده 😔😔نزاری اینکارو بکنه ها من مادر شوهرم دختر میزاید ...

مردا پسری هستن

الانم تعیین جنسیت کردیم

منم بدجنس میگم اگر صالح هست بشه اگرنه که هیچ وقت پسر نشه