2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
بله ذخیره ام‌ پایینه ، تخمکا پوچ شدن  نمیدونم فعلا دارم پیش میرم تا ببینیم چی میشه 😭

عزیزممم خیلی تقویتی بخور

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم خوبم خواهر شکر کی انشالله انتقال میدی ؟ انشالله بشن چراغ خونت کجا انجام دادی 

۱۵ پریودی ماه بعد برم پیش دکتر برای بررسی ضخامت.

شیراز مرکز دکتر رستمی رفتم

الهی امین 😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته بعد انتقال دارم از حالا استرس دارم هر کار میکنم نمیتونم آروم و بیخیال باشم قبلا هم انتقال منفی داشتم و دوباره از صفر شروع کردم لطفا واسم دعا کنید چون هم ذخیره ام کمه هم سنم زیاده

الحمدلله. ان شاالله با همون اولین انتقال انتظارت ب پایان برسه😍

قربون دل مهربونت برم ان شاالله با دعای دوست مهربونی مثل شما انتظارم تموم بشه 

امیدوارم خیر و برکت این دعا به خودتم برگرده و انتظارت تموم بشه😍😘😗😙😚😍😗😗😙😚😍😘😗😙😚

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
تنبلی که چیزینیست دوستم رفت طب سنتی دوماه ماه بعد امپول زد حامله شد،  یکی دوماه برو سنتی بعد بر ...

ای خاهر ۸ساله به هر دری زدم نشده واقعا نمیدونم باید چیکارکنم شیمیایی و گیاهی ‌هرچی بگی خوردم بی فایده😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شوهرمم گف خانم بخدا اذیت میشی بیا جدا جدا بزنم گفتم دکتر نوشته اینجور بعدشم نمیخوام هر روز دو طرف سو ...

عزیزم بلد نیستی اصلا نزن و اصرار نکن چون واقعا ممکنه خدایی نکرده فلج بشی چون آمپول زدن به چشم راحته ولی واقعا خطرناک و حساسه مخصوصا اینا ‌که روغنی هم هست،من شوهرم با هزارتا سلام و صلوات برام میزد میگفت میترسم چیزیت بشه

شوهرمم گف خانم بخدا اذیت میشی بیا جدا جدا بزنم گفتم دکتر نوشته اینجور بعدشم نمیخوام هر روز دو طرف سو ...

بزار شوهرت برات بزنه خیلی بهتره خودت نزن خودتو ناقص نکنی چون توی باسن یک رگ هست اگه بزنی توش دیگه تمومه

اینارو پرستار به شوهرم گفت

اول پرستار میومد برام میزد دیگه بعد به شوهرم یاد داد 

حتما هم اسپیره میگن چیه اونو انجام بده اگه خون اومد جاش اشتباهه تزریق نکن

سلام عزیزم ممنونم.الهی همیشه زندگی به کامت باشه 🤲😘

سلام عزیز دلم آخ که دلم برات خون شد پیامی که نوشته بودی رو دیشب تازه خوندم دیشب خیلی خواستم جواب بدم ولی سایت مشکل داشت و پیامم نمیومد، میدونم چندروزی الان گذشته و من دیر پیامتونو دیدم 

درد دلتو نوشته بودی گلم و گفته بودی چرپ وپرت میگم و ناشکری میکنم خواستم بگم خواهر عزیزم ما همه اینجا اکثرمون کم وزیاد این شرایط رو گذروندیم برا همین کامل درکت میکنیم طبیعیه اینطوری بگی   شرایط توام که واقعا شوکه کنندست ولی گلم فقط امیدت بخدا باشه ، گریه کن سوگواری کن خودتو خالی کن نذار چیزی تو دلت بمونه ، البته الان چند روزی گذشته و دلت یکم آروم تر شده باشه من دیر پیاماتونو دیدم 

خلاصه عزیز دلم این روزهام میگذره و به امید خدا باز روزای شیرین بارداری رو به بهترین وجه تجربه میکنی.

منم دیشب خیلی حالم بد بود روز ۱۱ انتقالم بود و میگفتم باز این‌بارهم منفی میشم تا صبح نخوابیدم سردرد وحشتناک داشتم دیگه به اصرار شوهرم بی بی زدم و مثبت بودم حال اون موقع ام رو نمیتونم توصیف کنم گریه ام بند نمیومد با تمام وجود باز این لحظه رو برا شما و همه چشم انتظارها از خدا میخوام. 

هرچند الان اول راهم و ممکنه باز مثل قبلی ها سقط بشه ولی اینبار با دفعات قبل فرق داره و دیگه کاری نبوده که نکنم تا نتیجه بگیرم.

عزیز دلم میدونم دلت خیلی شکسته ولی با دل شکسته ات برام دعا کن که ایندفعه برام بمونه چون ی جورایی آخرین فرصتمه.

همه دوستان ببخشین خیلی حرف زدم .

ای خاهر ۸ساله به هر دری زدم نشده واقعا نمیدونم باید چیکارکنم شیمیایی و گیاهی ‌هرچی بگی خوردم بی فاید ...

انشاالله به زودی میشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم چطوری خوبی. لکه بینی بر طرف شد؟ 

خوبم هر چند روز یه کوچولو میاد ترشح زرد دارم فقط نمیدونم عفونت یا همون لکه بینی 

الان فقط یه نقطه زیر دلم سمت چپ جای تخمدانم تیر می‌کشه ول نکرده قبلا راست بود الان شده چپ

سلام بار دومم هست ،روز دهم انتقال هست تست زدم منفی بود ،  امکان داره مثبت بشه

کاش زود نزده بودی که استرس نکشی تا ۱۴ باید صبر کنی عزیزم هنوز امکانش هست بعدم گلم بتا مهمه امیدت بخدا باشه