2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
جدییییییی پس کارمون زاره قطعا داره  مورفوژی چند باشه نرماله دی اف ایم میشه بگی من سر در نمیارم ...

دی اف ای شوهرت مگه مشکل داره.  شما بچه داری که. باور کن پس اینا همه چرت و پرته   هیچی امپول میدن درست میشه نترس پونزده تا زیر پونزده چه بهتر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه گلم چرا اخه از الان داده به دکترت بگو گیجنا شاید اشتباه کردن. امپول برو بیرون بزن اگه گفت بای ...

مرسی فداتشم

نمیدونم والا

رفتم پیش ماما ک ارجاع بده اتاق عمل گف امروز و فردا و پس فردا بزن و تمام

گفتم نه توروخدا من ک انتقالی نیستم من تو طرح جمع اوری جنینم اندومتریوز دارم دکتر گفته پروژسترون لازم نیست

گف رفتی اتاق عمل ب دکترت بگو رفتم ب دکترم گفتم شما گفتین لازم نیست اونا میگن لازمه گف بله بزن

بهوش اومدم دیدم دکترم کرده ۲۰تا ده روز 😩

باز رفتم پیش ماما گف لازم دونسته هرچی گفته انجام بده

من میدونم داغون میشم ظهر دادم همسرم زد خیلی اروم زد خوابیدم الان پاشدم قلمبه شده و درد میکنه

پنجشنبه میرم باز میگم

کمیت مهم نیست انشاالله همش جنین عالی بشه و با اولین انتقال مثبت بشی

شوهرمم همینو گف 

ی بیمارم اونجا گف ی خانمه ۴تا جنین گرید سی داشته انتقال داده دوقلو بارداره 

باید خدا بخواد 

دی اف ای شوهرت مگه مشکل داره.  شما بچه داری که. باور کن پس اینا همه چرت و پرته    هی ...

ازمایششو نداده که بفهمم ولی چون سقط بی دلیل داشتم میگم فکر نکنم ربط داشته باشه به بچه چون کوچیکم ۸سالشه داداشمم بعد دوتا بچه ام دی اف ای گرفت هم واریکوسل هم مورفوژی بچه ی کوچیکش ۴سالش بودو بدونه دارو باردار شده بودن

مرسی فداتشم نمیدونم والا رفتم پیش ماما ک ارجاع بده اتاق عمل گف امروز و فردا و پس فردا بزن و تمام ...

پس بزن حتما لازمه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شاالله همشون جنین های تپل مپل بشن . و با اولی مثبت بشی. پروژسترون رو خییییییییلی آروم بزن. من ای ...

انشاا.. خدا از دهنت بشنوه

ظهر دادم شوهرم اروم زد الان بیدار شدم دیدم جاش قلمبه شده و درد میکنه

من انگار قدنم با این امپول سازگار نیست با اولی اینجور شدم نمیدونم با دهمی چ بلایی سرم بیاد

منم میخوام خودم بزنم

میشه بهم یاد بدی

من کلی فیلم دیدم تو نت بلدم ولی هی اطرافیانم میگن میزنی فلج میکنی خودتو منو میترسونن

گوشه سمت راست بالا باید بزنم اولشم با دست ب صورت وِشکون بگیرم برنم بعد اروم خالی کنم؟

فقط سمت راست راحته چپو چ جور بزنم 🤕

والا خب خود دکترا که ادم رو ویزیت نمیکنن.یه نفر جاشونه.من دکترنقشینه میرم

منم دکترم تهرانیه اما پی یه دکتر خوب میگردم اما از نقشینه هم راضی نیستم ☹️البته اینا برا ناباروری کارشون خوبه اما ب محض باردار شدنت اصلا رسیدگیشون خوب نیست تو مطب 

مرسی فداتشم نمیدونم والا رفتم پیش ماما ک ارجاع بده اتاق عمل گف امروز و فردا و پس فردا بزن و تمام ...

عزیرم دوتا رو تو ی سرنگ نزنیا خیلی اذیت میشی جدا بزن هر طرف یکی آروم تزریق کن بعد تزریق هم یکم راه برو دا پخش بشه اینطور کمتر قلمبه میشه 

من خیلی میترسیدم دعا دعا میکردم ننویسن انشالا که با اولین انتقال جواب میگیرین عوض این اذیت شدنا درمی ...

شما انجام ندادین؟بهتر خیلی اذیت کننده بود.ان شا الله بارداری بی خطری تجربه کنین و لسلامت نی نی کوچولو بیاد بغلت