2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
نه ساک تشکیل شده بود وقتی خونریزیکردم بتا از 1378 شد پونصد رفتم گفت ساکه دیگه نیست دیگه بتا شد نود ن ...

متاسفم برا اتفاقی که افتاد انشاءالله طبیعی باردار بشی عزیزم. من شنبه افتادم به خونریزی هم جنین هم جفت دفع شد. هفته دیگه باید برم  سونو که انشاءالله بقایا نمونده باشه. خونریزیم خیلی کم شده مرتب هم دارم گرمیجات میخورم. تخم شوید، سیاه دونه، مریم گلی، گل گاوزبان با نبات دم میکنم میخورم 

خدایا شکرت
خوبه که پیگیرن مرکزت کجاست

من مرکز بهشتی اصفهان.والا مرکز دولتی هست .من بخاطر شرایط شغلی شوهرم میخواستم تابستون انجام بدم بااین حال میره برا اواخر شهریور.شما دی اف ای چند بود که پانکچر کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی یاد ی آهنگی افتادم که میگف همه دنیا بخوادو تو بگی نه نخوادو تو بگی آره ، تمومه همین که اول و ...

😍😍

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
متاسفم برا اتفاقی که افتاد انشاءالله طبیعی باردار بشی عزیزم. من شنبه افتادم به خونریزی هم جنین هم جف ...

عزیزممممم وای بمیرم الهی یادمه باردار بودی نمیدونستم  اخه چرا   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
متاسفم برا اتفاقی که افتاد انشاءالله طبیعی باردار بشی عزیزم. من شنبه افتادم به خونریزی هم جنین هم جف ...

چند وقتت بود منم امروز زعفران خوردم حال ندارم برم عطاری  اینچیزا رو بخرم اینقدر قبل انتقال رفتم روغن سیاهدونه بیصاحاب خریدم  الانبرم گریم میگیره   

سلامممم خوبی.چه خبر چیکار کردی یادمه چند ماه پیش قراربود انتقال بدین چیکار کردین

سلام عزیزم. اگه منظورتون سال پیشه آبانه جنینام روز انتقال از بین رفت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چند وقتت بود منم امروز زعفران خوردم حال ندارم برم عطاری  اینچیزا رو بخرم اینقدر قبل انتقال رفتم ...

هیچی نخور فایده نداره دیگه همون زعفرون کافیه عدد بتا هم اومده پایین نگران نباش فقط یه کاچی چیزی درست کن بعدا بخور به خودت برس قربونت برم بدنت ضعیف شده گناه داریم ماها 😔

سلام بچه ها یه سوال داشتم کسی اگه تجربه داشته لطفا کمک کنه 

من چند روز پهلو راستم و زیر دلم سمت راست تیر میکشید و احساس سنگینی داشتم 

حالا همین دردا افتاده به سمت چپ 

شکمم یکم نفخ هم داره احتمال داره این تیر کشیدن و احساس سنگینی به خاطر نفخ شکم باشه

من مرکز بهشتی اصفهان.والا مرکز دولتی هست .من بخاطر شرایط شغلی شوهرم میخواستم تابستون انجام بدم بااین ...

خوبه باز دولتی اینقدر بلدن.  من سالها پیش مرکز امید میرفتم نمیدونستن دی ای اف چی هست اصلا  . با امپول فکنم  پونزده یا ده شد تقریبا دوسال پیش بود.  ولی تسه هم ده تا میاره پایین یه چهل روز سینال بزنه میاد پایین 

خوبه باز دولتی اینقدر بلدن.  من سالها پیش مرکز امید میرفتم نمیدونستن دی ای اف چی هست اصلا  ...

کاش دارو میدادن .برای پانکچر قبلی ۲۱بوده.الان که ازمایش داده شده۴۰  اصلا نمیدونم به درد میخوره یا نه

نرفتی دنبالش دیگه.؟منم تاحالا دوتاپانکچر سه تاانتقال داشتم.باید برم برای پانکچر سوم .خیلی اذیتم

نه عزیزم نرفتم. بعد اون طبیعی باردار شدم نموند الانم دارم جدا میشم. درکت میکنم منم دوبار پانکچر کردم واقعا روح و جسم آدم داغون میشه امااااا باید قوی باشی به نی نی فکر کن انگیزه پیدا میکنی