2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
و اینکه دوستان یه سوال و راهنمایی من ۱۲ خرداد پریود شدم دیگه پریود تشدم البته من نامنظمه پریودهام،د ...

عزیرم برای پریود فقط پیاده روی جواب میده هر روز پیاده روی تند برو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان شما سقط کردید ولی هنوز دفع نشده؟؟ 

نه بتام شده 98 از 598 تا خونریزیم قطع بشه کامل برم دکتر حوصله دکتر رفتن ندارم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
و اینکه دوستان یه سوال و راهنمایی من ۱۲ خرداد پریود شدم دیگه پریود تشدم البته من نامنظمه پریودهام،د ...

من دو ماه قبل انتقال هر روز با تردمیل 40 دقیقه پیاده روی تند میرفتم طوری که خیس عرق میشدم بیرون هم میتونی بری اما تند که وسطش استراحت نکنی یا تو ی پارک برو هم واسه انتقالت خوبه هم پریود سر وقت میشه

سلام امروز رفتم تخمک کشی ۴تا تخمک شد گفتن پنجشنبه بیا ببینیم چند تا جنین شده فکر میکردم بیشتر بشه ...

ان شاالله همشون جنین های تپل مپل بشن . و با اولی مثبت بشی.

پروژسترون رو خییییییییلی آروم بزن. من این دفعه تو سیکل انتقال ک داشتم خودم میزدم خییییلی اروم اصلا اذیت نشدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزم کاش اول آز بتا بدی اگه مطمئن شدی باردار نیستی این کارارو بکنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۴تا جنین داشت یادمه دیگه نیومد تعیین کرد چند تا پسر داشتو انتقال داد؟

سلام .منو واسه پانکچر سوم خیلی میتابونن....کلی ازمایش....الان هم گفتن دی اف ای شوهرم بیست و یک بوده باید از بیضه نمونه بگیرن ازمایش ژنتیک هم گرفتن.....خودمم گفتن باید سرم  ای وی ای جی   بزنم.برای پانکچر  سوم برای شماهم مراحلش طولانی تر بود؟

اخه همش میگم اینقد فاصله حتما باعث شده دوباره منفی بشم 😞

فک نکنم عزیزم ربطی داشته باشه. من همه ۳ تا انتقالم با فاصله بود. دومی شهریور پارسال بود و اخری اردیبهشت امسال

سونو واسه بقایا دادین 

نه ساک تشکیل شده بود وقتی خونریزیکردم بتا از 1378 شد پونصد رفتم گفت ساکه دیگه نیست دیگه بتا شد نود نرفتم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عزیزم کاش یه آزمایش می‌دادید. انشاءالله که باردار باشید 🙏 

خدایا شکرت
سلام .منو واسه پانکچر سوم خیلی میتابونن....کلی ازمایش....الان هم گفتن دی اف ای شوهرم بیست و یک بوده ...

خوبه که پیگیرن مرکزت کجاست

اره فقط خدا باید بخاد، اگه همه عالم بگه اره توبگی نه نمیشه، اگه همه عالم بگه نه تو بگی اره تمومه انش ...

آخی یاد ی آهنگی افتادم که میگف

همه دنیا بخوادو تو بگی نه

نخوادو تو بگی آره ، تمومه

همین که اول و آخر تو هستی

به محتاج تو محتاجی حرومه😍😍