2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
مرسی عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادی،من ویتامین دی رو که دارم میخورم،ولی کلسیم دکتر بهم نداده فردا ب ...

فدات شم. دکترتون مشخصه کارشو بلده نگران نباش‌. تحقیق کنی خوبه ولی الکی استرس نگیرید. 

من سقط شد بچم اما لطفا لطفا با این حرفه بنده نگران نشو چون توی همین تاپیک خیلیا بودن کیست آندو داشتن و باردار شدن الانم بچه هاشون دنیا اومده و یا حتی بعد اولی دومی رو طبیعی باردار شدن‌. خوده تورک آنا. کاربر نیلدا. کاربر سیلویا. کاربر ققنوس. کاربر نیلدا. کاربر aftab. کاربر یاسین و یاسمین.

کاربر آنا. کاربر malake zubaei. کاربر sogoli

کاربر پاپیون سفید. 

اگه اشتباه نکنم کاربر مامان رقیه هم کیست آندو داشت دو قلوهاش به دنیا اومدن.

تازه اینا یه تعدادی هست که ذهن من یاری کرد همشونم الان مادرن گلم کیستاشون هم از منو شما بعضیاشون بدتر بودن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها،من دوماهه پیش یه سقط خارج رحمی داشتم،چندماه دیگه میرم برای ای وی اف،دارویی،ویتامینی ،تقو ...

اوابوست.  امگا سه هفته دوبار.  فولیک اسید.  ب شش.  ویتامین دی.  ای.  سی قرص جوشان هرروز. کیوتن قرمز یکی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه هیسترو هم نکرد 

چه قدر خوب امیدوار شدم😍،من پارسال آبان هیسترو کردم چون فیبروم و پولیپ رحم داشتم،امسال خرداد رفتم سونو شدم باز یه دونه فیبروم زدم🤦🏼‍♀️ نمیدونم باز امسال قبل از انتقال هیسترو میشم یا نه،آندومتریوز کمه با فیبرومم باید سر و کله بزنم🤕

چه قدر خوب امیدوار شدم😍،من پارسال آبان هیسترو کردم چون فیبروم و پولیپ رحم داشتم،امسال خرداد رفتم سو ...

پولیپ سر همین داروهای ایوی اف و ناباروری بیرون میاد نگران نباش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فدات شم. دکترتون مشخصه کارشو بلده نگران نباش‌. تحقیق کنی خوبه ولی الکی استرس نگیرید.  من سقط ش ...

مرسی عزیزم چه قدر خوب شد دیشب اینجا سوالمو پرسیدم و با شما آشنا شدم،خیلی دلگرمی بهم میدی،متاسفم برای سقطت،از ته دلم از خدا میخوام به زودی باردار بشی و دلت شاد بشه❤️ 

مشکل من همینه اینقدر میرم تحقیق میکنم و میگردم تو سایتا استرس میگیرم،دیگه از دیشب تصمیم گرفتم استرس نداشته باشم و خودمو بسپارم به خدا،بعد از خدا هم دکترم هرچی گفت مرحله به مرحله همون کارو کنم،رژیمم کنارش همینجوری رعایت کنم،تا ببینم خدا برام چی میخواد،پیامای شمارو هم که خوندم دلم قرصتر شد عزیزم،مرسی😘

شما میدونید ازمایش ژنتیک اسپرم چی هستند ؟ 

نه چی هست. یعنی همون دی اف ای؟  

پولیپ سر همین داروهای ایوی اف و ناباروری بیرون میاد نگران نباش

نه من پولیپو قبل از آی وی افم داشتم،من کرونای شدید گرفتم حتی بیمارستان بستری شدم و رمدسیور زدم،بعد از اون اینقدر بدنم ضعیف شد یک سال درمان ناباروریو ول کردم بعد که دوباره شروع کردم دکترم گفت کیست آندومتریوز داری رحمت پر از فیبرومای ریز متعدده،نمیدونم تاثیر کرونا بود یا داروهای سنگینش،هیسترو شدم پولیپ و فیبرومای متعددم برداشته شد من موندم و کیست آندومتریوز 😅 الانم که باز یه فیبروم تقریبا دو سه سانتی سر و کله ش پیدا شده😑

نه من پولیپو قبل از آی وی افم داشتم،من کرونای شدید گرفتم حتی بیمارستان بستری شدم و رمدسیور زدم،بعد ا ...

ای داد بیداد 

۳۳ سالمه ، دی اف ای همسرم ۱۶ ،،،، نرمالش ۱۵ زده

مورفوژی هم داره ؟

اگه اونیه که با تخمک یکی دیگه امتحان میکنن یه کاربر همین جا یادمه انجام داد و گفت دقیقا همون بلا سره جنیناش اومدو مشکل از اسپرم بوده من یه بار دکتر گفت تا دوسه روز تخمکه اگه جنین تشکیل نشه ولی از سه روز به بعدش کار اسپرمه یعنی اگه ضعیف باشه رشد نمیکنه و نمیدونم حرفش دلیل علمی داشت یا همون جوری گفت

نه چی هست. یعنی همون دی اف ای؟  

نه منم نمیدونم ، نه dfi که انجام داده  ، گفت اگ ivf تست انجام بدیم (اسپرم با تخمک یکی دیگه لقاح بدن)و جنبن تشکیل شد که  تخمک تو مشکل داره و کاریش نمیشه کرد ولی اگ تشکیل نشد ژنتیک اسپرم مشکل داره ، دکتر گفت شاید لازم باشه ازمایش ژنتیک بده .

عزیزمم بمیرم برات بااینکه ندیدمت ولی خیلی دوست داشتنی هستی برام انشاالله هر چی خیر برات پیش بیاد&nbs ...

خدا نکنه قربونت برم منم خیلییییی دوستون دارم دیگه الان چند ساله با همیم. عزیز دلمی با دل شکستم خیلی برات دعا کردم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤