2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
اره ولی وقتی لکه بینی داره باید استراحت کنه !هروقت لکه برطرف شد میتونه عادی باشه !اره عزیزه من چرا م ...

مرسی نیاز جان دارم پیاماتون براش میفرستم خدا خیرتون بده امیدوارم همیشه ارامش تو زندگیتون باشه الان پیامای قبلیتون فرستادم براش  

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از توصیحت گلم. نمیدونم من قبلا تحقیق نکردم راجع بهش اما یک همسایه داشتیم موقع مجردی. دامادش و د ...

شاید هم خانم دیگه نمیخواد ازدواج کنه گفته بچه ش تنها و بدون خواهر و برادر نباشه .انشاالله خدا کمکش کنه خیلی راه سختی هست

سلام بچه ها من هنوزم بچه ندارم چارتا کاربری از دست دادم چارساله پنج تا ای وی اف کردم مثبت نشدم  ...

سلام عزیزم. من پیش دکتر شه‌بخش مرکز ابن‌سینا هیسترو کردم و الان باردارم

سلام عزیزم. من پیش دکتر شه‌بخش مرکز ابن‌سینا هیسترو کردم و الان باردارم

خدارو شکر چندمین انتقالت بود من قبلا پیشه انصاری پور بودم الن میخوام دکترمو عوض کنم بین محمزاده و شه بخش موندم کدومو انتخاب کنم

والله ابن سینا جنین شناسش خوبه ماهره جنینامو خراب نکردن ۴تا انتقال داشتم یه بار مثبت شدم سقط شد الان ...

خب عزیزم چرا میخوای یه بار دیگه خودتو بسپاری تحت عوارض این داروها 

چون شما سابقه ۳تا انتقال منفی و یه سقط داشتی برو با دکترت هماهنگ کن که اون نامه بده حتما همسرت بره دکتر مردان و چکاپ کامل بشه

دوباره انتقال بدی کلی دارو و زحمت و استرس

حالا که حدسیاتی دارید اول تکلیف اینا رو روشن کنید.

البته فقط پیشنهاد بود و قصد دخالت نداشتم.نخواستم جسارت کرده باشم

خب عزیزم چرا میخوای یه بار دیگه خودتو بسپاری تحت عوارض این داروها  چون شما سابقه ۳تا انتقال من ...

این چه حرفیه خواهر شماها فقط دلسوزانه راهنمایی میکنیدچون دردامون یکیه با دکترم حرف میزنم ببینم قبول میکنه گیر سه پیچ داده میگه اگه مشکل دارم چرا جنین تشکیل میشه من مشکل ندارم انگار قبول کردنش براش سخته منم نمیخوام پا فشاری کنم اما اگه منم گیر ۴ پیچ بدم صددرصد موفق میشم😁😁😁😁😁

قربونت عزیزم واقعاً دیدی تو لحظه ی که باهاش قهری و داری گله میکنی یلحظه تعادلت بهم میخوره که بیوفتی ...

آره توکل بخدا دوم مرداد وقت دکتر دارم مادرتون یا زنداداشتون بعدا باز باردار شدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدارو شکر چندمین انتقالت بود من قبلا پیشه انصاری پور بودم الن میخوام دکترمو عوض کنم بین محمزاده و شه ...

من ۱ آی‌یوآی و ۲ تا آی‌وی‌اف ناموفق پیش معترف داشتم. این بار اولم پیش شه‌بخش بود. تحقیق کن و بعد انتخاب کن 💜 ان‌شالله نتیجه می‌گیری

خب عزیزم چرا میخوای یه بار دیگه خودتو بسپاری تحت عوارض این داروها  چون شما سابقه ۳تا انتقال من ...

در ضمن به دکتر مردان ابن سینا اصلااا اعتقاد ندارم اصلا نگفتن مشکل داره خودم ازشو گرفتم فهمیدم دریغ از یه دونه تقویتی خودم سرخود بهش میداد چه دعوا ها سره همین نداشتیم دکتره نگفته بهش براش باورش سخته خودمم بودم گفت اصلاااا مشکل نداری هیچی لازم نداری خاک برسر چون تخمکامم جنین میشه انگار مطمینه بی مشکله