2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
واسه وزن گیری هیچی بهتر از لیدی میل نیست بستنی سعی کن زیاد نخوری همین بستنی فشار منو برد بالا🥲🥲لی ...

من شکلاتیش رو گرفتم مزه آهن میده🥴

اینا ۳هفته دیگه دوام بیارن برم دکتر ببینم اگر اجازه میده بخورم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=300746419]آره عزیزم درسته [/QUOTE

سارای عزیزم.بنظر من یه مدت رهاش کن.عجیبه که میگید بهشون بچه نمیخوابی و کوتاه نمیاد.راه های زیادی این دوره برا بچه آوردن هست.اگه واقعا شما رو دوست داره خوب چه اشکال داره امثال ما ها که تو این راه زجر می کشیم بچه از پرورش گاه بیاریم م یا جنین اهدایی یا تخمک اهدایی یا اسپرم اهدایی نگیریم.کاشکی ما ها هم مثل خارج کشور برای خودمون زندگی کنیم.همسر شما فکر کنم از ترحم میرسه مثل من🥺🥺

سلام عزیزم.نه اصلا این جور نیست.اگه واقعا دوست داری انجام بدی انشالله زود نتیجه بگیری.اگه دوستان تو ...

دقیقا موافقم. واقعا نمی ارزه آدم این همه دارو برای تعیین جنسیت تو بدنش بریزه. واقعا پروسه سنگین و آسیب زاییه. روحی و جسمی آدم داغون میشه.

داروها هم که تا انتقال تموم نمیشه، تا لحظه زایمان ادامه دارن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
[QUOTE=300746419]آره عزیزم درسته [/QUOTE سارای عزیزم.بنظر من یه مدت رهاش کن.عجیبه که میگید بهشون بچ ...

دیگه رها کردن و درست کردن نداره داریم جدا میشیم. 

سپردم به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم از لحاظ روحی خیلی عالیم من دو روزه خودمو جمع میکنم درسته واقعا سخته ولی خیلی دلم میخواد هر ...

خداروشکر که زود جمع میکنید

ولی من خیلی درگیر یه چیز میشم

انشاالله به زودی زود به خواسته دلت میرسی عزیزم 

بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذ ...

عزیزم به مدل استفاده از شیاف نیست

به نظرم اکثرا از واژینال استفاده میکنن

چقدر پیامارو میخونم دلم برای خودمو امسال خودمون میسوزه کسانی که تو این راه پیر شدیم بعضی هامون تنها و بی انکه کسی بدونه بعضی هامونم اطرافیانمون میدونن و به جای اینکه مرحم بشن دردمونو بیشتر میکنن تا پای جون جنگیدن و از جونو دل مایه گذاشتن از لحاظ مالی و جانی اخرم یه بتای منفی یا گاهی افت بتا وبعضی هامونم شانس بیاریمو مثبت بشیم اونم به خاطره چیزی که خدا خودش تو درونمون نهاده حس قشنگ مادر شدن خدایا تو که خودت اینو تو درمونمون گنجوندی پس به بزرگیت قسم انقدر سنگ جلو پامون نزار کمکمون کن توهم کمی پیامای این تاپیکو بخونو دردداشونو دوا کن 🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم.نه اصلا این جور نیست.اگه واقعا دوست داری انجام بدی انشالله زود نتیجه بگیری.اگه دوستان تو ...

ممنونم عزیزم توکل برخدا

باتحقیق جلو میرم اگه مشکلی نبود اقدام میکنم💕💕

ان شاالله هرچه زودتر از عوارضش به خوبی و تندرستی رهایی پیدا کنید

تاریخ عضویتم😅😅
بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذ ...

ای خدا این پیامتو تازه دیدم دوستم چقد ناراحت شدم برات خدا به دلت آرامش بده. بالای هزار باید ساک دیده بشه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دیگه رها کردن و درست کردن نداره داریم جدا میشیم.  سپردم به خدا

سلام دوست عزیزم

به نظرم همسرتون هم خیلی شمارو دوست داره هم زندگیتون رو. 

اما دوست نداره یه عمر نسبت بهش احساس ترحم بشه و مدیون شما باشه.  ویا اینکه میخواد از این طریق از شما مطمئن بشه که چقدر خودش و بچه براتون مهمه و یه جورایی ناز میکنه

به نظرم حتی اگر راضی به جدایی هم نیستید باهاش همراهی کنید که دیگه انقدر ناز نکنه براتون