2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سرکلاژ نکرده بودن ممنون عزیزم

بهار کی این اتفاق افتاد؟ تو که تا چند روز پیش اینجا بودی و همه چی خوب بود؟

سخته که تا ۲۲ هفته بیایی و به آخرش نرسی. خدا خودش اول بهت صبر بده و بعدش به زودی دلت رو با یه بارداری سالم و موفق شاد کنه. یه مدت به خودت استراحت بده. خدایی بارداری دوقلویی خیلی سخته و ریسکی هست، بخصوص شرایط فیزیکی مادر خیلی مهمه 🥺

سلام خانما  خیلی حالم بده خیییلی توروخدا ارومم کنین  دوقلوام عزیزای دلم هفته ۲۲ از دستم ...

ای وای عزیزم. چقد سخته اینجوری🥺 

الهی هر چه زووووودتر خدا جای خالیشونو پر کنه برات❤️ با دکترت حرف نزدی ک کی دوباره شروع کنی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ناامیدی برای شیطونه، هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو بهت قول میدم خدا بهترینارو برات کنار گذاشته🌹

انشالا خاهرم !خاهر میگم شما ورزش میکردین ؟باره آخر کاره خاصی کردین?

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اینکه فوق العادددددده ست عزیزم برای من ab بود و b  خداروشکر نتیجه داد حالا برای شما رو ک گفت ...

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم که میگی جنینام خوبه😍😍😍😍فیزیوتراپی برا پلی کیستیک هم خوبه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دقیقااا ب خدا‌👌. کاش یکم آدم بشم منم😅 خدا خیرش بده طوطیا جون😘 نوبت شونو بهم دادن بعدم ک کارا شکر ...

بخدا به تو نبودم به هممون بودم که هم خودم اول هم دوستان اینجا چقدر استرس راههای پیش رومونو داریم درحالیکه خدا جلوتر هست و داره قشنگ برامون جور میکنه 

بهار کی این اتفاق افتاد؟ تو که تا چند روز پیش اینجا بودی و همه چی خوب بود؟ سخته که تا ۲۲ هفته بیایی ...

😔😔😔دوشنبه این اتفاق افتاد روحیم از دست دادم شدم مرده متحرک دعام کنین

یعنی باز مثبت میشم😔

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
ای وای عزیزم. چقد سخته اینجوری🥺  الهی هر چه زووووودتر خدا جای خالیشونو پر کنه برات❤️ با دکترت ...

ممنون گلم♥️

نه فعلا چیزی نگفت خدا لعنتش کنه ابنمدت خودش خارج بود یه عوضی دیگه جاش گذاشته بود

۱۴ روز دیگه جواب پاتولوژی میاد میرم حرف میزنم باهاش

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!