2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست
مگه شما مشکل ناباروری دارید؟ دختراتون طبیعی باردار شدید؟

عزیزم دخترامو خودم پلی کیستیکم ولی همون بار اول گرفت الان برایه خودم شدید شده شوهرمم مشکل پیدا کرده من اصلا جلوگیریم ندارم با ای وی افم نمیشه متاسفانه

اره منم میگم باید بخوره.حالا اگ ج نداد مرکز خودمون تهیه میکنیم.کدوماش مهم تره؟فرتیل اید میدونم خوبه

بله فرتیل اید کیوتن قرمز بده فولیک اسید ولمن روزی یکی ویتامین دی هفته ای ای هم یکروز در میون بده من دوماه قبل شروع خوردخدارو شکر همه ی تخمکام جنین شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چندوقته نمیدونم‌ چیکارکنم تو برزخ موندم نمیدونم باید چیکارکنم راستشو بخایین تحمل رفت وامد رو ...

عزیزم به نظر شخصی من از صفر شروع کردن خیلی سخته شما نصف بیشتر راهو رفتید نینیتون حیفن باز خودت میدونی حالا یکی دوتا هم نیستن شکر خدا ۹تا داره

اره عزیزم . دوباره چند تا ازمایش نوشتن که الان اومدم بدم ۱۵۰۰ هم این شد🥴 قرار شد جوابشو گرفتم دوبا ...

ماشالاشون باشه چخبره اینهمه گرون میگیرن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اهان راستی بعضی دکترها برای بالای ۳۵ سال و ای وی افی این ازمایش رو مینویسن  فکر کنم دکتر عارف ...

بله،جواب آزمایش و سونوی ان تی من مشکل نداشت ولی بخاطر سنم گفتن باید سلفری بدم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
@bahar220     @فردایی_روشن     @alaae     با دعاهای شما ان ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله🥺😍 

کی هس ازمایش تون؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله،جواب آزمایش و سونوی ان تی من مشکل نداشت ولی بخاطر سنم گفتن باید سلفری بدم.

خداروشکر ک مشکلی نبوده

سهیلا جون سلفری با nipt فرق می کنه درسته؟

یا اینکه هر دوتا از یک خانواده ن؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ماشالاشون باشه چخبره اینهمه گرون میگیرن

اره خیلی. البته بیمه اینترنتی مث اینکه نشد بگیره گف اگه میداد فقط ۱۵۰ تومن اینا ما باید میدادیم. حالا قرار شد فردا ببریم بیمه امضا کنن ببینیم چی میشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میل ...

سلام عزیزم خوبی انشالله هر چی خیره و بهصلاحته سره راهت قرار بگیره انشالله خدا معجزههای بیشتری بهت نشون بده

سلام روز بخیر دوستان دل درد و کمر درد و پادرد شدید مخصوصا از عصر ب بعد از روز دوم انتقال جنین شر ...

سلام عزیزم نگران نباش  از عوارض داروهاست پروژسترون کمردردو پادرداسترایول هم میتونه باشه من ششمین روز انتقالم فقط خییلی گرمم گرگرفتگی دارم واشتهام زیاد شده باش ان شالله که مثبتی 

خدایاشکرت🤲🤍
خداروشکر ک مشکلی نبوده سهیلا جون سلفری با nipt فرق می کنه درسته؟ یا اینکه هر دوتا از یک خانواده ن؟

حقیقتش اصلا اطلاع ندارم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
راستی دوستان اگه کسی با دکتر زرنانی ویزیت میخواد من برا ۲۲ شهریور احتیاطا ویزیت گرفته بودم. اگه کسی ...

فاطمه جان من خیلی دوست دارم پیششون ویزیت بشم ولی پزشکم اصلا ازمایشات رو برام نمی نویسه  انگار اعتقادی ندارهد، واقعا هم سختمه این همه راه رو برم فقط برای اینکه دکتر زرنانی برام ازمایش بنویسه