2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
بچه ها ببخشید شما شیاف واژینال میزنید بویی هم حس مبکنید؟؟البته ببخشید رک گفتم من اینطوریم نمیدونم ع ...

کلا منم شیاف میذاشتم البته مقعدی همیشه از بوی بدش اذیت میشدم و بدجور تهوع میگرفتم و بالا می اوردم.یادمه یمدت سرخود شیافمو قطع کردم و نمیدونستم بد😑تو همین سایت دعوام کردن منم ادامه دادم ولی بوی بدش اذیتم میکرد عق میزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول بارداری علائم داشتم ولی خیلی کم بود اصلا حالت تهوع نداشتم فقط یکم معدم سنگین میشد که به مرور ...

اخه مشکل کروموزونی؟! مگ تو ای وی اف جنین سالم نمیذارن؟مگ دی ان ای اسپرم بررسی نمیشه؟خدای من 🥺من واقعا ترسیدم

عزیزم به حرف دکتر گوش نده خودت بهش بده بایییید جنینت قوی باشه واینم لازمه مرد اگرم مشکل نداشته باشه ...

اره منم میگم باید بخوره.حالا اگ ج نداد مرکز خودمون تهیه میکنیم.کدوماش مهم تره؟فرتیل اید میدونم خوبه

واقعاخیلی سخته . من قصدم خیر بود دلم میخاست اونو به آرزوش که مادر شدن بود برسونم که نشد. دکتر میگفت ...

مثلا من که طبیعی بچه سالم به دنیا آوردم

هیچ یک از اقوام هم مشکل ژنتیکی نداریم

ازدواجمون هم فامیلی نیست

بازم باید آزمایش ژنتیک بدیم؟

بچه ها دیدین یه وقتایی ادم زیاد میخوابه و بعد بیدارشدن حس میکنی چسبیدی به زمین و پهلوهات سنگین شده و ناراحته؟من از صبح امروز اینجوریم الانم میخوام بخوابم اذیتم.نکنه کلیه هام یه چیزی شده؟نکنه داروها اثر بدگذاشتن

الان با یه خانمی صحبت میکردم میگفت سر پسرم پنج ماه لکه بینی که نه خونریزی داشتم طوری ک نوار میزدم

زن داداش و جاری منم ۴ ماه خونریزی داشتن شدید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شما بعد انتقال مث بقیه بچه ها لک داشتین؟

سلام بله عزیزم چند روز پشت هم با وجود آمپول و شیاف چندتا تیکه لخته هم دفع کردم که فکر کردم سقط شده بعدش رفتم سونو گفت هماتوم دفع شده

بچه ها دیدین یه وقتایی ادم زیاد میخوابه و بعد بیدارشدن حس میکنی چسبیدی به زمین و پهلوهات سنگین شده و ...

عزیزم یه دارویی هست قبل از انتقال خشک کننده قوی داکسی سایکلین اگه اشتباه نکنم منو تا حد مرگ برد یعنی یادم میوفته چه روز و شبایی داشتم خیلی بد بود خیلی

بقیه داروها هم برام کلا عوارضشون خشکی شدید واژن بود 

شما آب و هوا اونجا شرجیه تاثیر داره ولی خب ممکنه عوارض داروهاهم باشه روی بدن هرکسی یجوری دیگه اهمیت نده تا بگذره